Ortorex™-Tossut, Joissa on Hierontapohja

Original price was: €45.00.Current price is: €29.99.

Ale!

Ortorex™-Tossut, Joissa on Hierontapohja

Original price was: €45.00.Current price is: €29.99.

Muista tarkistaa koko meidänKokotaulukko
Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Rentoudu joka askeleella

Ortorex-tossut rauhoittavat väsyneitä jalkojasi muutamassa minuutissa. Niiden innovatiivinen muotoilu tekee tavallisesta kävelystä rentouttavan kokemuksen. Laita ne jalkaasi, ja päivän stressi sulaa pois!

Joustava
Nämä tossut seuraavat jokaista askelta ja tarjoavat erinomaisen mukavuuden. Ne taipuvat ja kiertyvät helposti, mikä takaa rajoittamattoman liikkumisen.
Kestävät
Vahvasta materiaalista valmistetut Ortorex-tossut kestävät päivittäistä kulutusta. Ne pysyvät hyvässä kunnossa ajan myötä.
Kevyt
Tossuissamme tuntuu kuin kävelisit ilmassa. Niiden kevyt rakenne estää jalkojen väsymistä, joten voit käyttää niitä pitkiä aikoja.
Jalkahieronta

Näissä tossuissa on kuvioitu pohja, joka stimuloi jalkojen lihaksia. Ne auttavat parantamaan verenkiertoa ja lievittämään stressiä. Nauti terapeuttisista hyödyistä ja koe rentoutuminen ennennäkemättömällä tavalla!

Iskunvaimennus

Ortorex-kotitossut tarjoavat iskunvaimennuksen, joka vähentää jalkoihin kohdistuvaa painetta.

Liukumaton pohja

Hierontatossumme edistävät entistä parempaa turvallisuutta, sillä niiden ulkopohja minimoi kaatumisriskin. Portaat, laatat tai puulattiat - voit kävellä luottavaisin mielin millä tahansa alustalla.

Kokoopas
  • Mittaa jalkasi kenkiä varten:
  • 1. Seiso paljain jaloin kantapää seinää vasten.
  • 2. Aseta viivoitin lattialle jalkasi suuntaisesti siten, että viivoittimen pää on seinää vasten.
  • 3. Etsi pituus seinästä pisimmän varpaasi päähän.
SizeUSUKEUFoot length
cminch
36-375.5437239.06
38-396.5538249.44
40-4186.540259.84
42-4397.541.52610.23
44-45108.542.52710.63
4.75
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  1. B****y (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Minulla on leveät jalat, joissa on polvitaipeet, ja teen töitä jaloillani. Kun tulen töistä kotiin, vaihdan mieluummin näihin akkupressuuritossuihin kuin tavallisiin litteisiin tossuihin. Ne ovat joustavat, vakaat ja erittäin rentouttavat. Suosittelen niitä lämpimästi kaikille.

  2. M****e (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Nautin todella näistä tossuista ja käytän niitä sisätilakenkinä. Ainoa valitukseni on, että pohja kerää likaa kuin magneetti. Mutta ne on helppo pestä ja ripustaa kuivumaan. Silti rahan arvoiset.

  3. L*a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Ostin nämä tossut isoisälleni, jolla on niveltulehdus. Ilo hänen kasvoillaan, kun hän pukee ne jalkaansa, on korvaamaton. Hierontaominaisuus on täydellinen hänen kipeille jaloilleen. Se on fantastinen ostos!

  4. J**n (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    En voi uskoa, että olen elänyt niin kauan ilman näitä! Nämä tossut ovat erittäin mukavat. En voi palata käyttämään tavallisia tossuja sen jälkeen, kun jalkapohjiani hierotaan joka askeleella. 10/10!

  5. E****n (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Loistavat tossut. Pehmeät ja kevyet, mutta helppokäyttöiset. Ne antavat jonkin verran hierontatehoa, mutta eivät liikaa, että sattuu. Ovat oikean kokoiset.

  6. T****r (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Rakastan todella näitä tossuja. Kumiset nuput tuntuvat ihanilta pohkeissa kävellessä tai seistessä. Niissä on helppo kävellä, koska ne eivät ole liian huterat aiheuttaakseen harha-askeleita. Erittäin mukavat, kiitos!

  7. S**e (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Ostin nämä hierontatossut uteliaisuudesta ja se oli hyvä valinta. Hierontapohja on kuin minijalkakylpylä. Aivan loistavat tossut! Suositeltava.

  8. A****y (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Nämä tossut ovat kuin taivas stressaantuneille jaloilleni. Ne ovat mukavat ja hierontaominaisuus lievittää tehokkaasti jalkojen jännitystä. Niiden käyttäminen kotona on ollut hyödyllistä pitkien työpäivien jälkeen. Erittäin suositeltava!

  9. J***s (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Ostin nämä hetken mielijohteesta, ja se osoittautui parhaaksi impulsiiviseksi ostokseksi! Rakastan sitä, miten hierontaominaisuus tarjoaa lohduttavan vaikutuksen jaloilleni kävellessäni. Loistava keksintö!

  10. S***a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Nämä hierontatossut ovat todella mukavat ja käytän niitä joka päivä. Aluksi ne tuntuivat kovilta jaloissani ja pystyin käyttämään niitä vain sukkien kanssa, mutta ajan myötä ne muuttuvat pehmeämmiksi ja mukavammiksi.