⏰Myynti Päättyy 19.04. ⏰ 20-50% POIS + Ilmainen toimitus

Toimituskäytäntö

Ilmainen Toimitus

Olemme iloisia voidessamme tarjota kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen, joka kattaa kaikki toimitusprosessin osatekijät. Ei ole mitään piilotettuja kuluja; sivustollamme näkyvä summa on kaikki mitä maksat.

Tilausten Käsittely

Tilaukset käsitellään ja valmistellaan tavallisesti 2-3 työpäivän kuluessa niiden lähettämisestä. Huomaa, että viikonloput ja juhlapyhät voivat vaikuttaa tähän aikatauluun. Jos tulee huomattavia viivytyksiä, otamme yhteyttä sähköpostitse.

Arvioitu Toimitusaika

Tilauksen valmistelun jälkeen arvioitu toimitusaika on 3-10 työpäivää osoitteesi mukaan. On tärkeää ymmärtää, että nämä ovat likimääräisiä arvioita, ja todellinen toimitusaika saattaa poiketa niistä.

Määräyksen Peruuttaminen

Jos päätät peruuttaa tilauksesi, voit tehdä sen päivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Peruuta lähettämällä sähköposti osoitteeseen [email protected], jossa mainitaan tilauksesi viite ja peruutuksen syy. Tilauksia, jotka on jo käsitelty tai lähetetty, ei voi peruuttaa.

Mahdolliset Toimitusongelmat

Jos lähetyksesi kanssa tulee odottamattomia häiriöitä tai taukoja, voit olla varma, että pidämme sinut ajan tasalla. Vaikka pyrimmekin toimittamaan täsmällisiä toimituksia, odottamattomat tilanteet, kuten ilmasto-olosuhteet, rahdinkuljettajiin liittyvät ongelmat tai muut ulkoiset tekijät voivat vaikuttaa toimitusaikatauluun.

Tilauksen Seuranta

Heti kun tuotteesi on lähetetty, lähetämme vahvistussähköpostin, jossa on seurantatiedot, joiden avulla voit tarkistaa pakettisi tilan.

Pakkaukset: Vaurioituneet tai Väärässä Paikassa

Jos epäilet, että pakettisi on joutunut väärään paikkaan tai että se on vahingoittunut kuljetuksen aikana, ota heti yhteyttä tukitiimiimme. Tutkimme tilanteen ja ryhdymme sopiviin toimenpiteisiin sen ratkaisemiseksi.

Osoitteen Tarkkuus

Varmista, että maksun yhteydessä annettu toimitusosoite on tarkka ja perusteellinen. Ortorex ei ole vastuussa paketeista, jotka saapuvat väärään paikkaan ostajan virheiden vuoksi. Tilanteissa, joissa paketit lähetetään takaisin väärän osoitteen vuoksi, uudelleenlähetys saattaa aiheuttaa ylimääräisiä toimituskuluja.

Arvostamme päätöstäsi valita Ortorex. Jos sinulla on kysyttävää tai palautetta toimitusohjeistamme, asiakaspalvelutiimimme on aina valmis auttamaan.

Jessica
Jessica B.
Asiakkaan onnen sankari
Onko Sinulla Kysyttävää?
Palkittu Asiakastukemme On Täällä Sinua Varten
Lähetä meille sähköpostia: [email protected]

Lääketieteellinen Vastuuvapauslauseke


Yksilöiden sairaudet vaihtelevat, eikä tuotteidemme käyttöä voida taata 100-prosenttisesti kaikille.

Jos sinulla on kliininen sairaus tai krooninen kipu, ota yhteyttä lääkäriisi saadaksesi lääketieteellisiä neuvoja terveydentilastasi.

Mikä tahansa tuote 20% alennuksella
Alennuksesi päättyy:
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0