⏰Myynti Päättyy 17.07. ⏰ 20-50% POIS + Ilmainen toimitus

Palautuskäytäntö

Sinulla on 30 päivää aikaa aloittaa palautus sen jälkeen, kun tuote on toimitettu sinulle.

Palautusoikeus edellyttää, että tuote on samassa kunnossa kuin se on toimitettu, käyttämätön, kaikki tunnisteet kiinnitettyinä ja alkuperäispakkauksessa. Alkuperäinen kuitti tai ostotodistus on välttämätön.

Aloita palautuksesi ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen [email protected]. Palautukset tulee ohjata tähän osoitteeseen: Pulkkisentie 6, 90440 Kempele, Suomi

Kun palautuspyyntösi on hyväksytty, annamme sinulle lähetystarran ja opastamme sinua pakkaamisessa ja lähetyspaikassa. Kaikki meille ilman ennakkoviestintää palautetut tuotteet hylätään.

Jos sinulla on kysyttävää palautuksista, ota meihin yhteyttä osoitteessa [email protected].

Jos päätät peruuttaa tilauksesi, varmista, että se on tehty 24 tunnin kuluessa sen tekemisestä. Lähetä meille sähköposti osoitteeseen [email protected] ja mainitse tilausnumerosi ja peruutuksen syy. Jo käsitellyt tai lähetetyt tilaukset eivät ole peruutettavissa.

Vahingot ja Huolenaiheet

Tarkista tilauksesi aina, kun saat sen. Jos ilmenee ongelmia, kuten vikoja, vaurioita tai vääriä tuotteita, ota meihin yhteyttä nopeasti, jotta voimme puuttua ongelmaan.

Tuotteiden Vaihdot

Tehokkain tapa vaihtaa tuote on palauttaa nykyinen tuote. Kun palautuksesi on hyväksytty, voit tehdä uuden tilauksen.

Osoitteen Tarkkuus

Varmista, että maksun yhteydessä annettu toimitusosoite on tarkka ja perusteellinen. Ortorex ei ole vastuussa paketeista, jotka saapuvat väärään paikkaan ostajan virheiden vuoksi. Tilanteissa, joissa paketit lähetetään takaisin väärän osoitteen vuoksi, uudelleenlähetys saattaa aiheuttaa ylimääräisiä toimituskuluja.

Palautusprosessi

Kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautetun tuotteen, päivitämme sinulle hyvityksen tilasta. Jos se palaa vihreänä, hyvitys näkyy alkuperäisessä maksutavassasi 10 työpäivän kuluessa. Ota huomioon, että pankkisi tai kortinmyöntäjäsi saattaa viivästyttää hyvityksen käsittelyä. Jos palautuksesi hyväksymisestä on kulunut yli 15 arkipäivää, ota meihin yhteyttä osoitteessa [email protected].

Huomaa: Tuotteita, jotka palautetaan ilman ennakkoilmoitusta, ei käsitellä.

Jessica
Jessica B.
Asiakkaan onnen sankari
Onko Sinulla Kysyttävää?
Palkittu Asiakastukemme On Täällä Sinua Varten
Lähetä meille sähköpostia: [email protected]

Lääketieteellinen Vastuuvapauslauseke


Yksilöiden sairaudet vaihtelevat, eikä tuotteidemme käyttöä voida taata 100-prosenttisesti kaikille.

Jos sinulla on kliininen sairaus tai krooninen kipu, ota yhteyttä lääkäriisi saadaksesi lääketieteellisiä neuvoja terveydentilastasi.

Mikä tahansa tuote 20% alennuksella
Alennuksesi päättyy:
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0