Talvella Paksu Untuvatäytteinen Peitto

189.99244.97

Ale!

Talvella Paksu Untuvatäytteinen Peitto

189.99244.97

Muista tarkistaa koko meidänKokotaulukko
Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Älä anna vilun häiritä uniasi

Ortorexin paksu peitto on ratkaisusi kylmiin talviöihin. Sen pehmeä rakenne tarjoaa vertaansa vailla olevaa mukavuutta ja lupaa syvän, levollisen unen. Kääriydy sisään ja nauti sen tuomasta kodikkuudesta!

Lämmin

Peittomme on suunniteltu sitomaan lämpöä lähelle kehoasi, mikä tarjoaa poikkeuksellisen hyvän eristyksen. Materiaalin tiheys antaa sinulle ylimääräisen lämpökerroksen.

Hengittävä

Paksuudestaan huolimatta Ortorex-peitto edistää aktiivista ilmankiertoa. Se takaa mukavan, hikettömän unen. Laadukas kangas estää myös epämiellyttävät hajut.

Kestävä

Tämä peitto kestää säännöllistä pesua ja jatkuvaa käyttöä. Se palvelee sinua pitkään menettämättä alkuperäisiä ominaisuuksiaan.

Kokoopas
SizeLengthWidth
cminchcminch
S20078.7415059.06
M22086.6118070.87
L23090.5520078.74
4.80
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  1. E**n (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Peitto on valtava ja hyvin, hyvin pörröinen! Tuntuu kuin olisin pilvessä. Minulla on aina kylmä, joten se on täydellinen minulle, erittäin lämmin ja hengittävä, pitää minut lämpimänä mutta ei hikisenä.

  2. J****y (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Tämä peitto ei ole raskas mutta tarpeeksi lämmin, kevyt ja ilmava, rakastan sitä! Jos etsit todella hyvin tehtyä, hengittävää, mutta lämmintä untuvapeittoa, tämä on se!

  3. I***e (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Täydellinen määrä eristystä tuntumatta liian raskaalta. Se on hyvin hengittävä ja antaa nukkua mukavasti läpi yön. Suosittelen sitä lämpimästi.

  4. S****n (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Hämmästyttävän mukava. Tiesin, että se olisi lämmin, mutta en odottanut sen olevan näin pehmeä ja muhkea. Olen todella vaikuttunut ja tyytyväinen tähän ostokseen.

  5. R****l (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Peitto on erinomainen laatu. Se on paksu ja lämmin, eikä irtoa höyheniä kaikkialle. Rehellisesti sanottuna se voittaa kaikki muut huovat, joita olen kokeillut aiemmin. Tämä on todellinen juttu

  6. D***a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Rakastan kuinka pörröinen ja paksu tämä peitto on. Tuntuu todella siltä, kuin olisin kietoutunut pilveen. Untuvatäyte pitää minut lämpimänä koko yön. Ehdottomasti ostamisen arvoinen!

  7. E***a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Suosittelen tätä peittoa kaikille, jotka etsivät uskomatonta lämpöä ja mukavuutta Rakastan sitä, kuinka pörröinen ja kutsuva se näyttää sängyssäni. Se todella varmistaa, että et tunne kylmää!

  8. S***y (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Tämän peiton rakenne on niin hyvä. Se on muhkea ja pehmeä, ja untuvatäyte vain lisää sen ylellistä tuntua. Kylmät talviyöt ovat paljon parempia tämän kanssa, lupaan sen!

  9. T**a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Tämän peiton käyttäminen tuntuu siltä kuin jättimäinen vaahtokarkki halaisi! Sen mukavuustekijä on aivan toisella tasolla. Lisäksi se saa huoneeni tuntumaan paljon kodikkaammalta.

  10. L****n (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Huopa todella pitää sinut lämpimänä yöllä. Se on pörröinen ja kiva, kun sen on pörröttänyt ja antanut sen pöhöttyä pari tuntia! Erittäin suositeltava!