Naisten Alustan Mokkasiinit Pyöreä Kärki Kengät

Alkuperäinen hinta oli: €67.98.Nykyinen hinta on: €44.99.

Ale!

Naisten Alustan Mokkasiinit Pyöreä Kärki Kengät

Alkuperäinen hinta oli: €67.98.Nykyinen hinta on: €44.99.

Muista tarkistaa koko meidänKokotaulukko
Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Tee asustasi hienostuneempi ilman korkokenkiä

Ortorex-loaferien kanssa tyyli ja mukavuus kulkevat käsi kädessä. Ne tarjoavat tyylikkään ulkonäön ja erinomaisen laadun. Loaferimme pysyvät aina muodissa niiden klassisen muotoilun ansiosta. Niistä tulee loistava lisä kenkäkokoelmaasi.

Iskuja vaimentava

Näissä pyöreäkärkisissä mokkasandaaleissa on muhkea alusta. Ne antavat lisätukea ja pehmustusta, mikä minimoi jalkoihin kohdistuvan paineen. Et väsy edes pitkälläkään käytöllä.

Monipuoliset

Pukeuduitpa sitten tyylikkäästi tai piditpä rennosti, mokkasiinit sopivat kaikkiin vaatteisiin. Voit käyttää niitä joko mekon tai farkkujen kanssa. Nämä loaferit ovat täydelliset mihin tahansa tilaisuuteen!

Kestävä

Ortorex rennot loaferit kestävät hyvin kulutusta. Ne säilyttävät laatunsa ja ulkonäkönsä ajan myötä.

Kokoopas
  • JALKOJEN MITTAAMINEN KENKIÄ VARTEN:
  • 1. Seiso paljain jaloin kantapää seinää vasten.
  • 2. Aseta viivain lattialle samansuuntaisesti jalkasi kanssa niin, että viivaimen pää seinää vasten.
  • 3. Etsi pituus seinästä pisimmän varpaan päähän.
SIZEUSUKEUFOOT LENGTH
cminch
3553.53622.58.86
365.5437239.06
3764.537.523.59.25
386.5538249.45
3975.53924.59.65
4086.540259.84
418.574125.510.04
4297.541.52610.24
4.76
18 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 18 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  1. J*****r (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Rakastan näitä loafereita! Pyöreän kärjen muotoilu ei nipistä jalkojani pitkänkään päivän jälkeen. Suosittelen näitä ehdottomasti!

  2. A****n (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Päädyn yleensä työskentelemään niin kipeänä, joten halusin hienot kengät, joissa on tilaa varvaslaatikossa. Nämä kengät tarjoavat erinomaista mukavuutta ja lähdin tänään töistä ilman kipuja ensimmäistä kertaa ikuisuuksiin!!! Rakastan niitä!

  3. S***h (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Pidän todella paljon näistä loaferista. Ne on helppo sujauttaa jalkaan ja ne tarjoavat mukavan käyttömukavuuden. Erittäin tyylikkäät, mutta ne voivat naarmuuntua helposti…

  4. K***e (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Loistava kenkä, hyvin tehty ja erittäin tyylikäs. Voin pukea nämä ylös töihin tai käyttää niitä alaspäin juokseville asioille. Parempi laatu kuin odotin. Super mukavat eivätkä liian jäykät!

  5. C*****y (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Rakastan näitä loafereita. Minulla on leveät jalat, joten on vaikea löytää sopivaa leveyttä kengissä. Nämä ovat niin pehmeät ja venyvät hieman, joten ne eivät hankaa luitani sivusta. Ostaisin nämä varmasti uudelleen.

  6. N****i (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Nämä ovat todella söpöt, ja saan niistä paljon kehuja. Lisäkorkeudesta huolimatta ne ovat silti erittäin mukavat jalassa. Rakastan sitä, että nämä loaferit eivät ole vain kauniit vaan myös käytännölliset.

  7. T***e (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Olen rakastunut näihin monipuolisiin mokkasiin! Ne sopivat hyvin farkkujen, hameiden tai business casual -asujen kanssa. Ne ovat erittäin mukavat eivätkä koskaan aiheuta epämukavuutta, vaikka minulla on leveät jalat. Rahan arvoiset!!!

  8. E***a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Näistä kengistä on tullut minun go-to parini joka tilanteeseen. Niiden monipuolisuus on pelastanut minut monilta ”mitä pukea” päänvaivoilta. Lisäksi ne tarjoavat äärimmäistä mukavuutta jokapäiväiseen käyttöön. Loistava ostos!

  9. A***e (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Nämä loaferit ovat aivan fantastiset! Muotoilu on tyylikäs ja monipuolinen, ja mukavuus on uskomaton. En voisi pyytää parempia kenkiä.

  10. N****e (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Olin todella yllättynyt siitä, kuinka mukavat nämä kengät ovat!!! Käytin niitä koko 8-tuntisen työvuoroni ajan seisten ja olin koko ajan mukava! Erittäin suositeltava!