30ml Violetti Hampaiden Valkaisuun Hammastahna

Alkuperäinen hinta oli: €59.97.Nykyinen hinta on: €29.98.

Ale!

30ml Violetti Hampaiden Valkaisuun Hammastahna

Alkuperäinen hinta oli: €59.97.Nykyinen hinta on: €29.98.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Hymyile kirkkaammin jokaisella käyttökerralla

Päivitä suunhoitorutiinisi Ortorex violetilla hammastahnalla. Se on suunniteltu erityisellä koostumuksella, joka poistaa tehokkaasti syvälle pinttyneitä tahroja. Se auttaa parantamaan hampaiden terveyttä ja jättää suuhun aina raikkaan tunteen. Hymyile itsevarmasti tämän erinomaisen hammastahnan ansiosta!

Ergonominen
Hampaita valkaisevassa hammastahnassamme on kätevä pumppuannostelija. Se takaa nopean annostelun ja estää turhaa tuhlausta. Yksinkertainen painallus antaa sinulle oikean määrän hammastahnaa.
Kustannustehokas
Vain pieni herneen kokoinen määrä riittää jokaiseen käyttökertaan. Ortorex-hammastahna kestää pitkään ja säästää pitkällä aikavälillä rahaa.
Kannettava
Vain pieni herneen kokoinen määrä riittää jokaiseen käyttöön. Ortorex-hammastahna kestää pitkään ja säästää rahaa pitkällä aikavälillä.
Syväpuhdistus

Jatkuva hammastahnamme käyttö johtaa vahvempiin hampaisiin. Se tunkeutuu vaikeasti saavutettaviin alueisiin ja hävittää mikrobit, jotka usein aiheuttavat suun komplikaatioita. Se vähentää hammasongelmien, kuten reikien, hampaiden reikiintymisen ja parodontiitin, mahdollisuuksia.

Valkaiseva vaikutus

Ortorex violetti hammastahna on valmistettu luonnollisista hampaita valkaisevista ainesosista. Se auttaa poistamaan ruoan, juoman tai tupakoinnin aiheuttamat värjäytymät. Näet huomattavia parannuksia ajan myötä!

Raikas hengitys

Tässä valkaisevassa hammastahnassa on mintun tuoksu. Se poistaa epämiellyttävät hajut ja saa hengityksesi tuoksumaan hyvältä. Nauti kestävästä raikkaudesta suussasi!

4.68
20 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 20 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  1. T****r (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Suosittelen ehdottomasti tätä hammastahnaa kaikille, jotka tarvitsevat välitöntä valkaisua. Purppuratyyppiset hammastahnat antavat tilapäisen valkaisun, mutta minua ei haittaa käyttää sitä silloin tällöin. Se ei tee hampaista herkkiä ja se toimii lähes välittömästi.

  2. O****y (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Juon kahvia ja tupakoin joka päivä. Tämä hammastahna tekee mitä se sanoo! Levitän kerroksen hampailleni sormella, annan sen vaikuttaa pari minuuttia ja harjaan sitten hampaat. Olen tyytyväinen tuloksiin!

  3. M****s (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Olen kokeillut monia valkaisutuotteita aiemmin, mutta mikään ei ole toiminut yhtä nopeasti ja tehokkaasti kuin tämä violetti hammastahna. Se on hellävarainen mutta tehokas. Pidän siitä, että se on vapaa kovista kemikaaleista. Suositellaan.

  4. K****h (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Olen kokeillut niin monia erilaisia hampaiden valkaisutuotteita ja täytyy sanoa, että tämä violetti hammastahna on ehdottomasti lähellä listani kärkeä! Sitä on erittäin helppo käyttää, se ei satuta hampaitani ja voin todella nähdä tuloksia! Loistava tuote!

  5. B****e (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Tämä hammastahna on loistava! Auttaa ehdottomasti vähentämään keltaisten hampaiden ulkonäköä! Olen todella vaikuttunut siitä. Ostaisin uudelleen!

  6. V***s (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Olin skeptinen kun tilasin tämän hammastahnan, mutta nautin siitä miten se toimii! Olen käyttänyt paljon valkaisuaineita hampaisiini, mutta olen erittäin tyytyväinen tämän helppouteen. Ei tarvitse odottaa kauaa nähdäksesi eron ja se maistuu hyvältä.

  7. T***y (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Ainoa pieni haittapuoli, jonka huomioisin, on se, että hammastahna on pienessä tuubissa, joten minulla on tapana käyttää se nopeasti loppuun. Mutta, tulokset ovat erittäin tyydyttäviä. Hampaani ovat näkyvästi valkoisemmat. Suurempi määrä olisi parempi

  8. M***a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Arvostan tämän violetin hammastahnan tehokkuutta. Se puhdistaa hyvin ja vaalentaa hampaitani heikentämättä niitä. Pieni määrä riittää pitkälle, joten se on erinomainen vastine rahalle.

  9. D***e (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Toistaiseksi olen tyytyväinen tähän hammastahnaan. Huomasin valkaisevan vaikutuksen jo muutaman käyttökerran jälkeen. Lisäksi se jättää suuhun puhtaan ja raikkaan tunteen, ei niin kuin olisi juuri nauttinut kasan kemikaaleja.

  10. S***y (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Tämä hammastahna tekee ihmeitä hampailleni! Se valkaisee niitä aiheuttamatta mitään herkkyyttä. Minunlaisilleni kahvin ja punaviinin ystäville tämä tuote on pelastaja!