Naisten Löysät Joogahousut

Alkuperäinen hinta oli: €69.98.Nykyinen hinta on: €34.98.

Ale!

Naisten Löysät Joogahousut

Alkuperäinen hinta oli: €69.98.Nykyinen hinta on: €34.98.

Muista tarkistaa koko meidänKokotaulukko
Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Koe vapaus jokaisessa liikkeessä

Lisää mukavuutta liikunnan aikana Ortorexin väljillä joogahousuilla. Käytetty materiaali venyy helposti ja antaa ihon hengittää. Housumme pitävät sinut hikivapaana myös intensiivisen toiminnan aikana.

Korkea vyötärö

Ortorex-housut peittävät vatsan pullistuman ja luovat laihduttavan vaikutuksen. Niitä käyttäessäsi näytät upealta ja tunnet itsevarmuutta.

Löysä muotoilu

Nämä joogahousut mahdollistavat maksimaalisen liikkumavaran, mikä parantaa liikkuvuuttasi harjoitusten aikana.

Laadukas materiaali

Paksu kangas ei ole läpinäkyvää, joten voit harjoitella huoletta.

Kokoopas
  • Mittaa itsesi:
  • 1. Seiso suorassa kädet roikkuvat luonnollisesti sivuillasi.
  • 2. Aloita mittanauha housujen yläreunasta ja jatka sitä alas nilkkaan asti.
  • 3. Kiedo mittanauha vyötärön ohuimman kohdan ympärille.
SizeLengthWaist
cminchcminch
S9035.438031.49
M9537.48533.46
L10039.378834.65
XL10541.349035.43
2XL11043.319537.4
4.85
14 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 14 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  1. L***a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Nämä housut ovat loistavat jokapäiväiseen rentoon pukeutumiseen. Löysä istuvuus ja joustava materiaali tekevät niistä monipuoliset. Niissä on erittäin helppo liikkua, olinpa sitten joogassa tai vain kävelyllä. Nappaisin ehdottomasti myös muita värejä

  2. D**e (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Nämä housut ovat must-have kaikille, jotka nauttivat mukavasta treenistä! Ne istuvat täydellisesti ja mahdollistavat runsaan liikkumisen. Venyvä kangas on mahtavaa, eivätkä ne rajoita jalkojani harjoituksen aikana. Suosittelen lämpimästi!

  3. A***y (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Nämä housut ovat erinomaiset kotiharjoitteluun. Materiaali on kevyttä ja hengittävää, mikä helpottaa erilaisten harjoitusten suorittamista. Arvostan myös sitä, että niissä on korkea vyötärölinja, joka antaa lisää mukavuutta ja tukea.

  4. M***a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Käytän näitä housuja kuntosalilla, ja ne ovat loistavat. Ne eivät takerru vartalooni, mikä on erinomaista sydänharjoituksissa. Ne ovat kestäneet hyvin useiden pesujen jälkeen, ja se on suuri plussa.

  5. W***e (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Täydelliset asioille tai vain loikoiluun! Nämä housut ovat nyt lempihousuni! Kevyt kangas sopii hyvin koko päivän käyttöön, ja ne kuivuvat nopeasti pestyinä. Super mukavat!

  6. I****e (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Nämä housut ovat olleet loistavat raskauden jälkeisissä treeneissäni! Löysä istuvuus antaa minulle luottamusta siihen, että voin liikkua ilman rajoituksia. Ne tuntuvat myös superpehmeiltä, mikä on ollut siunaus herkälle iholleni. Kiitos!

  7. J**y (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Olen innostunut näiden housujen käytännöllisyydestä. En käytä niitä vain treenaamiseen, vaan myös nopeille kauppareissuille. Ne istuvat hyvin ja ne on helppo heittää jalkaan. Ne todella mukautuvat mihin tahansa aktiviteettiin, jota teen.

  8. K***a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Nämä housut ovat loistavat kevyeen treeniin ja joogaan. Ainoa huono puoli on se, että kangas on hieman ohutta kylmempään säähän, joten minun on kerrostettava hieman. Muuten ne ovat mukavat ja joustavat, loistavat sisäaktiviteetteihin.

  9. N***i (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Olen käyttänyt näitä housuja aamukävelyilläni, ja ne ovat upeat. Ne pitävät minut viileänä ja mukavana koko harjoituksen ajan. Ne on myös erittäin helppo pestä ja ne kuivuvat nopeasti!

  10. L****y (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Nämä housut ovat minun go-to joogatunneilla. Ne ovat uskomattoman mukavat ja mahdollistavat täyden liikeradan. Kangas on hengittävää, joten en hikoile. Rakastan sitä, miltä ne tuntuvat venytysten aikana.