Ultraääni Hammaskivi Plakinpoistolaite

Alkuperäinen hinta oli: €70.00.Nykyinen hinta on: €34.98.

Ale!

Ultraääni Hammaskivi Plakinpoistolaite

Alkuperäinen hinta oli: €70.00.Nykyinen hinta on: €34.98.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Sano hyvästit itsepäisille tahroille

Mullista hammashygieniarutiinisi Ortorex-plaakinpoistajalla. Sen avulla voit syväpuhdistaa hampaasi mukavasti kotonasi. Sen käyttäjäystävällinen muotoilu tekee siitä helpon.

Tehokas käyttö
Ultraäänivärähtelyjen ansiosta tämä laite poistaa tehokkaasti tahrat ja hammaskiven. Se yltää alueille, joihin hammasharja ei pääse, mikä vähentää hampaiden reikiintymisen mahdollisuutta.
Ylikuumenemissuoja
Ortorex-kivenpoistolaite sammuu automaattisesti 10 minuutin yhtäjaksoisen käytön jälkeen. Tämä paitsi pidentää laitteen käyttöikää myös antaa sinulle mielenrauhaa. Sinun ei tarvitse huolehtia mahdollisista ylikuumenemisriskeistä.
Älykäs tekniikka
Plakinpoistajassamme on anturi, joka pysäyttää sen toiminnan kosketuksesta ikeniin. Se estää vahingossa syntyvät haavat puhdistuksen aikana ja takaa kivuttoman ja miellyttävän kokemuksen.
Kaksi päätä

Tämä plakinpoistolaite selviytyy erilaisista hammaslääketieteellisistä olosuhteista. Varustettuna kahdella päähän - litteällä ja terävällä - se tarjoaa sekä pinta- että hampaiden välissä tapahtuvan puhdistuksen.

Kolme toimintatilaa

Voit säätää tärinän voimakkuutta mukavuutesi ja hampaiden tarpeiden mukaan.

Kestävät materiaalit

Ortorex-plakinpoistolaite on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Se ei ainoastaan kestä korroosiota, vaan se on myös helppo puhdistaa.

Lisää syitä rakastaa tuotettamme
Yksinkertainen Käyttö
LED Valaistus
Pitkä Akunkesto
Ergonominen Muotoilu
Tekniset tiedot
Nimellisteho:
0.8W
Taajuus:
38 KHz
Vedenpitävyysluokitus:
IPX6
Latausaika:
2.5 tuntia
Akun kapasiteetti:
500 mAh
Paino:
0.88 lbs (400 g)
4.87
17 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 17 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  1. A****y (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Olen käyttänyt tätä laitetta jo useita kuukausia ja olen todella vaikuttunut. Sen avulla on helppo päästä suun ongelmallisimpiin kohtiin. Poistaa tehokkaasti plakkia hampaista. Suosittelen sitä 100%

  2. R***l (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Voin ehdottomasti suositella tätä tuotetta. Suuni tuntuu nyt niin puhtaalta ja raikkaalta. En tiennytkään, että minulla oli niin pahoja kertymiä ennen kuin käytin tätä plakinpoistoainetta.

  3. L***a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Tämä tuote on hengenpelastaja niille, joilla on plakkikertymiä ja joilla ei ole varaa mennä hammaslääkäriin. Se puhdistaa nämä itsepäiset plakkikertymät sekunneissa! Pariston kesto kestää koko suun hyvän puhdistuksen. Erittäin mukava käyttää.

  4. D****n (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Rakastan sitä, että tässä plakinpoistajassa on LED-valo, se tekee siitä paljon helpomman nähdä, mitä teen. Se yltää paikkoihin, joihin en normaalisti pääse hammasharjalla. Ohjeet ovat myös erittäin selkeät ja hyödylliset. Ehdottomasti loistava investointi parempaan hampaidenhoitoon!

  5. S****a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Niin hieno työkalu. Rakastan sitä, että voin syväpuhdistaa hampaani milloin tahansa kotona. Se alkaa puhdistaa heti, kun se koskettaa hampaiden pintaa. Se ei vaikuta ikeniin, koska se ei värise, ellei sitä käytetä kovalla pinnalla. Hinnan arvoinen.

  6. M***a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Pelin muuttaja!!! Se on yllättävän hellävarainen mutta erittäin tehokas plakin poistossa. Super helppo käyttää eikä lainkaan kivulias. Hammaslääkärini luuli, että kävin toisella hammaslääkärillä ammattimaisessa puhdistuksessa! Erittäin suositeltavaa!

  7. E****r (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Tämä laite on tehnyt hammashoitorutiineistani paljon tehokkaampia! Se poistaa plakin vaivattomasti ilman kipua. Se on kevyt ja erittäin kätevä kuljettaa mukana. Hampaani eivät ole koskaan näyttäneet paremmilta joka puolelta!

  8. H***a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Tämän laitteen käytöstä saadut tulokset ovat uskomattomia. Se poistaa erittäin tehokkaasti plakkia ja hammaskiveä. Muotoilun ansiosta sitä on helppo liikutella suussa. Se on myös helppo ladata ja kestää pitkään.

  9. C****e (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Olen todella tyytyväinen tämän plakinpoistolaitteen käytön tuloksiin. Se on vahva mutta silti tarpeeksi hellävarainen säännölliseen käyttöön. Se tavoittaa vaikeat alueet tehokkaasti. Ainoa haittapuoli on, että se on hieman äänekäs, mutta se on pieni haittapuoli.

  10. P***a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Tämä tuote voittaa hampaiden puhdistamisen hammaslääkärissä! Se ei satuta suuta. Se poistaa tehokkaasti kaikki kertymät hampaista. Suosittelen tätä tuotetta erityisesti, jos sinulla on vaikeuksia päästä hammaslääkärin vastaanotolle