Sonic Sähköhammasharja, Jossa on 3 Harjanpäätä

Alkuperäinen hinta oli: €69.98.Nykyinen hinta on: €34.98.

Ale!

Sonic Sähköhammasharja, Jossa on 3 Harjanpäätä

Alkuperäinen hinta oli: €69.98.Nykyinen hinta on: €34.98.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Tehostaa suuhygieniarutiinejasi

Ortorex-äänihammasharja on salainen työkalusi kirkkaampaan hymyyn. Sen ääniteknologia takaa perusteellisen puhdistuksen, joka jättää hampaasi valkoisemmiksi. Hampaiden hoidosta tulee helppo tehtävä tämän innovatiivisen hammasharjan avulla!

Tehokas
Korkeataajuiset värähtelyt tarjoavat syväharjauksen, mikä edistää suun terveyttä.
Säädettävä
Ortorex-äänihammasharjassa on kaksi toimintatilaa: tavallinen ja voimakas. Voit valita sen, joka sopii parhaiten mukavuuteesi ja henkilökohtaisiin tarpeisiisi.
Kätevä
Hammasharjamme värisee 30 sekunnin välein ja muistuttaa sinua puhdistusalueen vaihtamisesta.
Matka-ystävällinen muotoilu

Tämä sähköhammasharja on kevyt ja kompakti. Pakkaa se laukkuusi ja ota se mukaan minne ikinä menetkin.

Automaattinen pysäytys

Hammasharjamme sammuu kahden minuutin käytön jälkeen.

Pitkä akun käyttöikä

Ortorex-hammasharja voi toimia yhdellä latauksella jopa 30 päivää.

Tekniset tiedot
Teho:
0.6W
Jännite:
3.7V
Tilojen määrä:
2
Taajuus:
16500 rpm
Vedenpitävyysluokitus:
IPX7
Latausaika:
4 tuntia
Käyttöaika:
30 päivää
Akun kapasiteetti:
700 mAh
Virtalähde:
USB-lataus
Ääni:
60 dB
Paino:
1.62 oz (46 g)
4.90
22 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 22 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  1. T***s (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Erittäin tehokas ja akun kesto on hyvä! Hampaani tuntuvat aina hammaslääkärin puhtailta sillä harjaamisen jälkeen. Se toimii aivan loistavasti eikä pidä mitään epänormaaleja ääniä sähköhammasharjan normaalin värinän lisäksi.

  2. D***e (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Rakastan tätä hammasharjaa. Se saa minut harjaamaan hampaani useita kertoja päivässä! Äänivärähtely on erittäin hellävaraista, mutta puhdistaa hampaat tehokkaasti. Siinä on kaksi nopeutta. Kaiken kaikkiaan rakastan tätä hammasharjaa. Se on paras hammasharja, joka minulla on koskaan ollut.

  3. T****a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Tämä hammasharja on mahtava! Se on ergonomisesti muotoiltu ja sitä on mukava pitää kädessä. Kahden minuutin ajastin 30 sekunnin välein on erittäin hyödyllinen, jotta voin varmistaa, että harjaan suun jokaisen neliön perusteellisesti. Suosittelen sitä lämpimästi.

  4. M***a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Erittäin mukava hammasharja. Siinä on kaksi toimintatilaa, normaali ja vahva. Itse pidän enemmän normaalista, se on melko hellävarainen herkille ikenilleni. Myös akun kesto on vaikuttava, olen ladannut sitä vain kerran viimeisen kuukauden aikana.

  5. Y****a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Olen erittäin tyytyväinen tähän hammasharjaan! Värähtelyt ovat hellävaraisia ja tehokkaita, ja hampaani tuntuvat puhtaammilta kuin koskaan. Siinä on myös tyylikäs muotoilu. Rakastan sitä, että siinä on vaihdettavat päät. Ostaisin uudelleen!

  6. J***r (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Tämä äänihammasharja on vankka valinta parempaan suuhygieniaan. Harjakset voisivat olla hieman kiinteämmät, mutta värinän voimakkuus on erinomainen. Pariston kesto on pitkäikäinen. Lataaminen on erittäin helppoa ja nopeaa.

  7. E***a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Tämä hammasharja puhdistaa hampaani erittäin perusteellisesti. Harjakset ovat pehmeät ja hellävaraiset. Laite on kuitenkin meluisa verrattuna muihin. Mutta pitkä akun kesto ja tehokas puhdistus enemmän kuin korvaavat sen. Minusta tuntuu, että suuhygieniani on parantunut!

  8. J****s (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Hammaslääkärini suositteli äänisähköhammasharjaa, ja olen iloinen, että valitsin tämän. Se on tehnyt huomattavan eron suuhygieniaani. Pitkä akun kesto on suuri etu. Se on myös helppo puhdistaa ja huoltaa, ja harjakset vaikuttavat erittäin kestäviltä. Suositellaan.

  9. M***e (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Olin skeptinen sähköhammasharjaan siirtymisen suhteen, mutta tämä sai minut uskomaan! Hampaani tuntuvat paljon puhtaammilta verrattuna manuaalihammasharjan käyttöön. Pulssit auttavat todella poistamaan plakkia vaikeasti saavutettavista alueista. Se on vedenkestävä, joten voin käyttää sitä suihkussa.

  10. K***l (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    En voisi olla tyytyväisempi tähän ostokseen. Se on parantanut huomattavasti ikenieni terveyttä, jonka kanssa kamppailin aiemmin. Kahva on mukava pitää kädessä, ja harjakset ovat juuri sopivan pehmeät. Akun kesto on uskomaton.