Kelluva Hylly Vauvakameralle

Alkuperäinen hinta oli: €37.97.Nykyinen hinta on: €24.98.

Ale!

Kelluva Hylly Vauvakameralle

Alkuperäinen hinta oli: €37.97.Nykyinen hinta on: €24.98.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Laita vauvamonitori helposti paikalleen

Saat selkeän näkymän pienokaisellesi Ortorex erillisellä kelluvalla hyllyllä. Se tarjoaa kätevän ja turvallisen paikan vauvamonitorillesi. Sen kompakti muotoilu sulautuu sisustukseen ja vie mahdollisimman vähän tilaa.

Korkea yhteensopivuus

Tähän hyllyyn mahtuu monenlaisia itkuhälyttimiä merkistä tai mallista riippumatta.

Yksinkertainen asennus

Ortorex kelluvassa hyllyssä on vahva tarranauha, joka lisää sen käytännöllisyyttä. Aseta se paikalleen ilman työkaluja ja muutamassa sekunnissa.

Kestävä materiaali

Hyllymme pitää itkuhälyttimen paikoillaan taipumatta tai rikkoutumatta. Se takaa arvokkaan laitteesi turvallisen sijoittamisen.

4.79
15 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  1. F***s (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Tämä hylly oli juuri sitä, mitä tarvitsin vauvani huoneeseen. Se pitää kameran turvallisesti koholla, eikä minun tarvinnut huolehtia reikien poraamisesta. Se on erittäin vakaa ja pitää kameran tukevasti. Fantastinen tuote!

  2. P****e (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Ostin tämän hyllyn pitääkseni vauvani kameran ulottumattomissa, ja se toimii täydellisesti. Se on erittäin tukeva ja pitää kameran vakaasti. Asennusprosessi oli yksinkertainen ja nopea. Erittäin tyytyväinen tähän ostokseen.

  3. M***a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Tämä kelluva hylly on hengenpelastaja vauvakamerani kiinnittämiseen. Se on erittäin tukeva ja helppo asentaa. Kamera pysyy paikallaan, ja näen koko pinnasängyn. Erittäin suositeltava kaikille vanhemmille!

  4. L****a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Toimii loistavasti kameran kiinnittämiseen lastenhuoneeseemme! Reikä virtajohtoa varten on mukava yksityiskohta. Se on tukeva, eikä kamera heilahda, kun sitä siirtää etäältä. Pakko saada, jos käytät vauvojen valvontalaitteita!

  5. N***k (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Kelluva hylly on aika hyvä vauvakameran kiinnittämiseen lastenhuoneeseen. Asennus vei minulta 30 sekuntia. Olemme käyttäneet sitä jo pari viikkoa ja se pysyy tukevasti paikallaan.

  6. A***y (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Kelluva hylly on mukava ja tarjoaa hyvän näköalapaikan vauvakamerallemme. Ainoa huono puoli on, että liimanauha ei pysynyt hyvin maalatulla seinällämme, joten jouduimme ostamaan vahvempaa liimaa.

  7. R****e (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Käytän tätä kelluvaa hyllyä vauvakameralleni. Se on täydellinen! Superhelppo koota, liimaa se vain seinään. Se ei liiku ja toimii hienosti johtojen kanssa.

  8. M****n (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Super tukeva kelluva hylly. Mukana tulee teippi, joka tuntuu turvalliselta ja oli helppo asentaa. Hylly näyttää hyvältä ja sulautuu hyvin. Erittäin suositeltava

  9. S****y (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Olemme erittäin tyytyväisiä tähän tuotteeseen! Tämä kelluva hylly antaa meille täydellisen paikan vauvakamerallemme, eikä se vie arvokasta pinta-alaa. Se on tukeva ja helppo asentaa. Suositeltava!

  10. E**a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Juuri mitä tarvitsimme vauvakamerallemme. Pitää kameran turvassa ja optimaalisessa katseluasennossa. Se on erittäin vahva ja muotoilu on huomaamaton.