Sähköinen Äänihammasharja, Jossa on Vaihdettavat Päät

Alkuperäinen hinta oli: €89.97.Nykyinen hinta on: €59.98.

Ale!

Sähköinen Äänihammasharja, Jossa on Vaihdettavat Päät

Alkuperäinen hinta oli: €89.97.Nykyinen hinta on: €59.98.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Tehostaa päivittäistä harjausta entisestään

Ortorex-sähköhammasharja on vastauksesi täydelliseen suunhoitorutiiniin. Sen ääniteknologia edistää perusteellista puhdistusta, joka ulottuu suun jokaiseen nurkkaan. Kuusi vaihdettavaa päätä lisäävät laitteemme kustannustehokkuutta.

Tehokas
Tämä sähköhammasharja käyttää korkeataajuisia värähtelyjä varmistaakseen syväharjauksen. Se puhdistaa hampaiden välit ja ienrajan alapuolella, mikä edistää hyvää suun terveyttä. Tämä auttaa poistamaan plakkia ja ehkäisemään hammassairauksia.
Säädettävä
Ortorex-hammasharjassa on viisi toimintatilaa: syväpuhdistus, pehmeä puhdistus, kiillotus, valkaisu ja hieronta. Voit valita sen, joka sopii parhaiten mukavuuteesi ja henkilökohtaisiin tarpeisiisi.
Kätevä
Hammasharjamme värisee 30 sekunnin välein ja muistuttaa sinua puhdistusalueen vaihtamisesta.
Pehmeät harjakset

Tämä äänihammasharja on hellävarainen ikenille. Se takaa sekä mukavan että perusteellisen puhdistuksen.

Kompakti kotelo

Se sopii täydellisesti matkoille ja mahtuu mukavasti mihin tahansa laukkuun. Kotelo tarjoaa erinomaisen suojan, joka varmistaa, ettei hammasharja vahingoitu.

Latausteline

Tämän ominaisuuden ansiosta voit ladata hammasharjasi missä ja milloin tahansa ilman huolta pistokkeista.

Tekniset tiedot
Tilojen määrä:
5
Pään määrä:
6
Teho:
1.7W
Taajuus:
28000-38000 rpm
Akun kapasiteetti:
2000 mAh
Virtalähde:
USB-lataus
Vedenpitävyysluokitus:
IPX7
4.67
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  1. C***s (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Olen todella vaikuttunut tästä äänihammasharjasta ja sen värähtelyistä. Helppo pitää kädessä ja käyttää. Siinä on jopa ajastin, jolla voin varmistaa, että harjaan oikean ajan. Suosittelen sitä kaikille, jotka välittävät suuhygieniastaan.

  2. A****n (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Hampaani eivät ole koskaan tuntuneet näin puhtailta! Tehokas moottori todella pääsee hampaideni väliin ja ienrajaan asti. Akun kesto on vaikuttavan pitkä ja se tarvitsee vain satunnaista latausta. Se sopii täydellisesti päivittäiseen käyttöön eikä vie paljon tilaa tiskipöydällä

  3. G***e (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Rakastan tässä hammasharjassa sen useita harjausasetuksia. Hampaani ja ikeneni ovat hyvin herkät, joten herkkä tila sopii minulle täydellisesti. Vaihtaminen tilojen välillä on saumatonta. Hampaani tuntuvat kiillotetuilta ja sileiltä joka kerta. Ehdottomasti jokaisen pennin arvoinen!

  4. D****e (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Loistava äänihammasharja! Se antaa minulle vankan puhdistuksen joka kerta, kun käytän sitä. Se ei ole liian ankara hampailleni ja ikenilleni, mikä on helpotus. Se on loistava lisä päivittäisiin rutiineihini!

  5. P***r (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Rakastan tämän hammasharjan muotoilua ja toimivuutta. Useat asetukset varmistavat, että saan parhaan mahdollisen puhdistuksen tarpeideni mukaan. Matkakotelo on mukava, mutta se on tilaa vievä. Värinät ovat hieman voimakkaita, mutta siedettäviä. Kaiken kaikkiaan mukava tuote

  6. H****d (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Suun terveyteni on parantunut huomattavasti sen jälkeen, kun aloin käyttää tätä hammasharjaa! Rakastan automaattista ajastinta, joka varmistaa, että harjaan sopivan ajan. Eri toimintatilojen ansiosta voin säätää harjan tarpeideni mukaan, tarvitsenpa sitten hellävaraista puhdistusta tai jotain voimakkaampaa.

  7. K***y (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Hammasharja tuottaa loistavan puhdistuksen eri tilojensa ansiosta. Se on helppokäyttöinen ja sisältää hyödyllisiä lisävarusteita, kuten kotelon ja useita vaihdettavia päitä. Yksi pieni ongelma on, että sen lataaminen kestää aluksi jonkin aikaa. Muuten se on erinomainen.

  8. R****l (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Olen erittäin vaikuttunut sen suorituskyvystä. Siinä on useita toimintatiloja eri tarpeisiin ja mieltymyksiin. Käytän yleensä puhdistustilaa, ja se tuntuu joka kerta ammattimaiselta puhdistukselta. Päät ovat erittäin pehmeät ja hellävaraiset ikenilleni. Se on ehdottomasti 5 tähden arvoinen!

  9. A***a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Rakastan tätä! Muotoilu on tyylikäs ja mukana tulee matkakotelo, joka on super kätevä. Yksi lataus tuntuu kestävän ikuisesti. Harjauskokemus on sekä hellävarainen että tehokas ja jättää hampaani puhtaaksi ja virkistyneeksi. Kiitos!

  10. L****n (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Olen täysin tyytyväinen ostamastani ladattavasta hammasharjasta! Tämä tuote on suuhygienian mullistus. Vaihtoharjanpäiden mukanaolo on fantastinen lisäarvo! Se on ylittänyt odotukseni