Viiltosuojakäsineet

Alkuperäinen hinta oli: €49.97.Nykyinen hinta on: €24.98.

408 ostettu viimeisen kuukauden aikana

Ale!

Viiltosuojakäsineet

Alkuperäinen hinta oli: €49.97.Nykyinen hinta on: €24.98.

198 ostettu viimeisen kuukauden aikana

Muista tarkistaa koko meidänKokotaulukko
Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Ei enää vahingossa syntyviä haavoja

Ortorex-turvakäsineet tarjoavat ehdottoman suojan viilloilta ja naarmuilta. Ne lisäävät itseluottamustasi tehtävien aikana, mikä johtaa parempaan suorituskykyyn.

Suojaava

Viiltosuojakäsineemme säästävät kätesi haavoilta. Ne ovat vahvat ja kestävät ja takaavat korkean kestävyyden teräviä esineitä vastaan.

Venyvät

Ortorex-hanskat muokkaavat käden muotoa, mikä lisää herkkyyttä.

Hengittävä

Materiaali päästää ilmaa sisään, mikä takaa, että kätesi pysyvät kuivina pidemmänkin käytön aikana. Sano hyvästit hikisille kämmenille!

Kokoopas
SIZELENGTH
cminch
M228.66
L249.45
XL2610.24
4.74
20 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 20 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  1. S***a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Nämä käsineet suojaavat käsiä ja sormia viilloilta teräviä työkaluja käsiteltäessä. Varovaisuutta on silti noudatettava. Ne eivät suojaa tyhmänä toimimiselta! Annan heille 5 tähteä, ne ovat auttaneet minua suuresti.

  2. P****e (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Pakollinen hankinta kaikille, jotka työskentelevät terävien työkalujen kanssa. Tason 5 viillonkestävyys antaa erinomaisen suojan. En voisi olla tyytyväisempi istuvuuteen. Käsineet on myös helppo huoltaa ja pitää puhtaana. Hintansa väärti.

  3. K***e (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Olen vahingossa viiltänyt itseäni liian monta kertaa kokatessani. Päätin tilata nämä käsineet ja olen yllättynyt! Ne ovat niin mukavat ja toimivat todella hyvin! Suosittelen lämpimästi näitä hanskoja keittiöön!

  4. W****s (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Loistavat käsineet! Ne tarjoavat erinomaisen suojan olematta tilaa vievät. Hengittävät ja erittäin mukavat. Ne pestään hyvin ja kuivuvat nopeasti, mikä on erittäin kätevää! Aion ostaa ne uudelleen!

  5. B***e (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Käsineet ovat loistavat karkeiden ja terävien materiaalien ja esineiden käsittelyyn. Niissä on erinomainen viillonkestävyys ja hyvä pito. Ne voisivat kuitenkin olla hengittävämmät pidempää käyttöä varten. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen

  6. C****a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Viillonkestävyys on erittäin tehokas, mutta käsineet voivat tuntua hieman paksuilta hyvin yksityiskohtaiseen työskentelyyn. Ne ovat kestävät ja mukavat. Tästä pienestä ongelmasta huolimatta ne ovat mukava investointi.

  7. J***a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Käsineet istuvat hyvin ja antavat erinomaisen suojan. Nyt voin pilkkoa, kuutioida ja viipaloida ilman huolta vahingossa tapahtuvista viilloista! Ne on helppo puhdistaa, mutta aion silti ostaa näitä lisää, koska ne likaantuvat ruoan kanssa joka päivä.

  8. T****e (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Nämä käsineet ovat hengenpelastaja puutyöprojekteissani. Materiaali antaa minulle mielenrauhan työkaluja käyttäessäni. Niitä on mukava käyttää pitkiä aikoja. Lisäksi pito on fantastinen. Suosittelen niitä lämpimästi!

  9. A***a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Nämä käsineet ovat olleet loistava lisä puutarhanhoitovälineisiini! Ne ovat kevyet ja hengittävät, mikä on täydellistä pitkiin työtunteihin. Ne tarjoavat erinomaisen viillonkestävyyden, mikä ehkäisee tapaturmaisia vammoja. Kiitos!

  10. M****a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Nämä käsineet ovat erinomaiset DIY-projekteihini. Ne antavat tarvittavan suojan työskenneltäessä terävien työkalujen kanssa. Käsineet ovat tarpeeksi joustavat yksityiskohtaiseen työskentelyyn. Ne ovat vähentäneet huomattavasti aiemmin saamieni pienten vammojen määrää.