8 Kivunlievityslaastaria

Alkuperäinen hinta oli: €49.98.Nykyinen hinta on: €24.97.

Ale!

8 Kivunlievityslaastaria

Alkuperäinen hinta oli: €49.98.Nykyinen hinta on: €24.97.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Lievittää kipua sekunneissa

Ortorex-yrttilaastarit auttavat sinua voittamaan fyysisen epämukavuuden ja parantamaan hyvinvointiasi. Niiden helppo levitysprosessi tekee niistä tehokkaita, käteviä ja käyttäjien suosimia.

Jännityksen lievittäminen

Laastarimme tunkeutuvat syvälle lihaksiin tehden niistä rentoutuneempia ja vähemmän kipeät. Ne sopivat erinomaisesti käytettäväksi intensiivisen harjoittelun jälkeen.

Parantava lisäys

Laastarin lämmittävä vaikutus parantaa verenkiertoa vaurioituneella alueella. Tämä johtaa nopeampaan toipumiseen ja vähentää tulehdusta.

Tainnuttava vaikutus

Nämä laastarit toimivat nopeasti ja lievittävät epämukavuutta muutamassa minuutissa. Ne tarjoavat nopean ratkaisun äkillisiin särkyihin ja kipuihin.

4.79
15 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  1. E***a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Kollegani suositteli minulle näitä laastareita ja olisinpa löytänyt ne aikaisemmin! Ne ovat hengenpelastajia, kun migreenini iskee. Varastoin näitä ehdottomasti.

  2. S***a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Yllätyin siitä, kuinka tehokkaita nämä laastarit ovat. Ne onnistuvat lievittämään niskalihakseni kipuja ja jäykkyyttä. En voi suositella niitä tarpeeksi!

  3. H***y (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Olen kärsinyt olkapääni kipeydestä jo jonkin aikaa, tästä laastarista on ollut suuri apu. Lievittää kipua 15 minuutissa. Minimaalinen epämukavuus ja maksimaalinen helpotus. Kiitos!

  4. L*****e (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Helppo levittää, tarttuvuus on myös aika vahva. Hämmästyttävää, miten nopeasti ne tehoavat ja lievittävät kipua. En aio koskaan palata perinteisiin kipulääkkeisiin!

  5. M***l (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Näitä laastareita on super helppo käyttää. Kestää hieman kauemmin saavuttaa täyden kivunlievityspotentiaalinsa, mutta näyttää myös kestävän kauemmin kuin muut käyttämäni laastarit.

  6. W**l (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Laastarit ovat loistavia kivunlievitykseen. Pakkauksessa on 8 laastaria, mukava arvo. Niitä voi ottaa mukaan kaikkialle. Ostan varmasti uudelleen.

  7. L****s (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Nämä toimivat! Olen itse asiassa vaikuttunut, sillä nämä ovat ensimmäiset kipulaastarini. Niillä on myös pitkäaikainen vaikutus!

  8. T****l (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Nämä laastarit todella toimivat, ne pysyvät päällä tuntikausia. Voit tuntea, että ne toimivat 12 tuntia sen jälkeen, kun olet laittanut ne. Varmista vain, että poistat sen 1 tunti ennen suihkuun menoa tai se polttaa.

  9. A***y (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Ehdottomasti rakastan tätä tuotetta. Nämä kipulaastarit ovat erittäin käteviä ja kannettavia, täydellisiä matkalla tapahtuvaan helpotukseen.

  10. P****e (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Ostin nämä laastarit äidilleni, joka kamppailee niveltulehduksen kanssa. Hän sanoo, että ne todella auttavat hänen kipuunsa ja jäykkyyteensä. Loistava tuote, joka pitää lupauksensa.