Selkä Venytin Lannerangan Tuki Akupainanta Hierontalaite

29.99

Ale!

Selkä Venytin Lannerangan Tuki Akupainanta Hierontalaite

29.99

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Lopeta selkäkipu ja jäykkyys

Pysy suojassa selkäkivuilta laitteemme avulla. Se auttaa saumattomasti lievittämään epämukavuutta palauttamalla selkärangan luonnollisen kaarevuuden. Ortorex-selkävenyttäjä kohdistaa nikamasi varovasti uudelleen, parantaa ryhtiäsi ja lievittää jäykkyyttä. Käytä sitä vain 5 minuuttia kahdesti päivässä.

parantava akupainanta
Laitteessamme on 108 hierontapistettä. Lannerangan alueelle sovellettuna se edistää paranemista lisäämällä verenkiertoa.
monitoiminen
Tunne hierova vaikutus ja paranna kehoasi istuessasi tai maatessasi.
säädettävää venytystasoa
Tarjoaa kolme säädettävää tasoa täydelliseen venytykseen.
Korkealaatuiset materiaalit

Ortorex-selkänoja on valmistettu kiinteästä ABS-muovista. Se takaa turvallisen kokemuksen selkääsi tuettaessa.

Aloittelijaystävällinen

Ensimmäinen säädettävä taso sopii aloittelijoille. Säädä edelleen omaan tahtiisi.

Kannettava ja kevyt

Helppo säilyttää ja pakata minne ikinä menetkin.

Lisää syitä rakastaa selkäpaarejamme
Sopii Kaikenikäisille
Kompakti Muotoilu
Edullinen
Edistää Rentoutumista
4.88
25 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 25 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1

 1. M***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä pieni terveydenhoitolaitteen helmi on osoittautunut arvokkaaksi sen jälkeen, kun ostin sen yli vuosi sitten. Vain muutaman viikon käytön jälkeen vaihdoin asetuksen toiselle kaaritasolle lisätäkseni selän venytystä. Se oli käännekohta. Se on niin yksinkertainen, mutta toimii silti hämmästyttävän hyvin.

 2. A***v (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Suosittelen tätä tuotetta kaikille, jotka kärsivät selkäkivusta alhaalla tai keskellä selkää. Käytä sitä vähintään kahden viikon ajan kahdesti päivässä 10 minuutin ajan. Huomaat ensimmäisen kerran, kuinka huono selkärangan linjaus on ensimmäisen käytön jälkeen. Mutta pysy siinä, se tekee ja parantaa selkäkipuasi. Se auttaa myös venyttämään selkääsi ja korjaamaan ryhtiäsi. Se, että olet sinnikäs ja varaat aikaa siihen, tunnet tulokset.

 3. N***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  OMG En koskaan pystynyt kuvittelemaan, miten se toimii kokeilematta sitä, ja luojan kiitos, että tein sen. Erinomainen työkalu ja suosittelen sitä lämpimästi. Olen edelleen maksimissaan tasolla 2. Kolme on vähän liikaa siinä vaiheessa. Painovoima tekee työnsä, oikeasti. Rakastan sitä.

 4. E***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Toimitus on lähes 2 kuukautta. Vastaa kuvausta. On 3 asentoa, jotka sopivat mille tahansa selälle. Keskimmäinen värisetti on pehmeä. Myyjä auttoi tavaroiden seurannassa. Kiitos

 5. M***e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä tuote toimii loistavasti! Kun se saapui ensimmäisen kerran ja avasin sen asetin sen ohjeiden avulla mitään suurta ja sitten makasin 3-5 min lattialla tunsin eron välittömästi ja kipuni alkoi ratkaista. Käytin sitä myös ensimmäistä kertaa autossani ajaessani auttaa kipuun kun pääsen määränpäähän ja kun istun töissä koko päivän

 6. D***v (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Selkäni tuntuu paljon paremmalta nyt! Kiitos

 7. T***e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Minulla on ollut iskiasongelmia ja en voinut odottaa, että sain tämän. On niin hämmästyttävää, kuinka paljon hyvää venytystä saat tällä. Tämä on auttanut selkääni niin paljon ja iskiasiani. Minulla oli niin monta ihmistä kokeilemassa tätä itselleen ja kaikki ovat rakastaneet tätä ja olivat järkyttyneitä siitä, kuinka paljon jotain niin pientä ja yksinkertaista voi auttaa. Mahtava keksintö!

 8. M***I (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä on hyvä selkäkipuihin. Aloitan ensimmäisellä tasolla ja siirryn 15 minuutin kuluttua toiselle tasolle ja lisään tyynyn, jotta niskani pysyy suorassa. Se venyttää selkää ylhäältä alas. Huomasin eron jo ensimmäisellä käyttökerralla! Olin todella hämmästynyt siitä, miten nopeasti se toimi, mutta uskon, että sen johdonmukainen käyttö on avain siihen, että se todella toimii selkäkipuihin. Niin tyytyväinen ostokseen!

 9. A***n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Pidän todella tästä tuotteesta, ostin sen sen jälkeen, kun vedin selkäni ja se auttoi minua hitaasti venyttämään sitä. Suosittelen lämpimästi!

 10. S***y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tehdään raskaasta muovista. Tämä selän ojentaja on hämmästyttävä. Se on todella mukava. Sininen juttu, joka yhdistyy keskelle, tekee siitä super mukavan, mutta ei välttämättä tarvita. Se on loistava tuki. Kipu alaselässäni on vähitellen häviämässä. Kolme eri kaaritasoa tekevät siitä todella kätevän. En usko, että kukaan katuu tämän ostamista.