32 Kuppauskuppien Terapiasarja Pumppupistoolin Kanssa

Alkuperäinen hinta oli: €105.00.Nykyinen hinta on: €69.99.

Ale!

32 Kuppauskuppien Terapiasarja Pumppupistoolin Kanssa

Alkuperäinen hinta oli: €105.00.Nykyinen hinta on: €69.99.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Hanki oma fysioterapia kotona

Vapauta jännitystä ja edistä kehosi luonnollisia paranemiskykyjä. Ortorex-Terapiasetti Sisältää 32 Kuppikuppia ja pumppupistoolin verisuonten ruoppaamiseen ja lihasjännityksen lievittämiseen.

Kaikki kivunlievitys
Ortorex-Terapiasarja lievittää fyysistä epämukavuutta puhdistamalla lihaskudoksen, faskian ja ihon aineenvaihduntajätteet.
Magneettinen hieronta
Ortorex-Kuppikupit Käyttävät magneettiterapiaa vaikuttaakseen biologisiin virtauksiin, jotka parantavat verenkiertoa ja stimuloivat koko kehon rentoutumista.
Ihoystävällinen
Terapiasetissämme on sileät säiliön suuaukot, jotka eivät satuta tai leikkaa ihoa hoidon aikana.
Yhden käden käyttö

Voit kuppia itsellesi jatkoputken avulla vaikeapääsyisiä alueita varten.

Vahva imu

Hyvin suljettu venttiili ja lähellä ihoa oleva kaarisäiliön suu takaavat turvallisen käytön.

Nopeasti ja helposti

Hoito kestää korkeintaan 15 minuuttia onnistuneeseen kuppaushoitoon.

Lisää syitä ostaa terapiasarjamme
Ei-Allergiset
Ergonominen Muotoilu
Liukumaton
Helppo Puhdistaa
Perheen Orientaatio
4.60
10 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. K****s (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rakastan kuppaushoitoa, koska se todella toimii. Tämä setti on helppo puhdistaa. Suuri imu. Kokovaihtoehdot auttavat tietyillä alueilla, joihin on keskityttävä, ja se on hienoa. Voin ehdottomasti suositella tätä tuotetta

 2. J****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olen super onnellinen tämän tuotteen hankkimisesta! Olen käynyt kuppaushoidossa ennenkin ja nämä tuntuvat samalta, mutta voit tehdä sen missä ja milloin haluat. Kätevä ja rentouttava 👍🏻😉

 3. F**k (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olen todella järkyttynyt siitä, miten hyvin nämä toimivat. Jos minulla olisi ollut aavistustakaan siitä, että voisin saada sarjan näin halvalla, olisin tehnyt niin jo vuosia sitten!!! En voi lopettaa niiden käyttöä, koska ne toimivat niin hyvin! Leukani, niskani ja yläselkäni ovat nyt täysin pilkullisia, enkä voisi olla onnellisempi.

 4. M*****m (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Kärsin iskiaksesta ja rakastan tämän sarjan käyttöä! Työskentelen työpöydän ääressä koko päivän ja tämä on niin rentouttavaa ja helpottavaa käyttää päivän päätteeksi!!!!! Kiitos!!!

 5. L****n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Erittäin helppokäyttöinen. Auttaa kipeisiin lihaksiin, lisää verenkiertoa ja avaa energiavirtaa kehossa säännöllisellä käytöllä. A++ setti hyvään hintaan

 6. A*****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  5/5!!! Voin käyttää näitä kuppeja omalla selälläni ilman ongelmia. Rakastan käyttää tätä sarjaa ja se antaa minulle helpotusta!

 7. O**a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Ehdottoman hyvä arvo. Erittäin helppo käyttää ja ymmärtää. Olen käyttänyt sitä vaikeasti nivelrikkoisissa polvissani, enkä voi uskoa tuntemaani kivunlievitystä.

 8. M****s (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rakastan näitä kuppeja!!! Olen käyttänyt niitä itselleni ja perheelleni ja ne toimivat loistavasti. Hyvä laatu kustannuksiin nähden.

 9. K****h (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä toimii hyvin. Rakastan tätä pakettia. Runsaasti kuppeja, joilla voi tehdä useita paikkoja samanaikaisesti. Rakastan pidennysletkua, joka mahdollistaa kuppien itseasennuksen. Kiitos

 10. T***t (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Helppo käyttää, ja sarjassa on paljon kuppeja ja erilaisia sisuksia! Jatkoputki on loistava, jotta voit itse laittaa kupit kaulaan tai ansoihin. Jos nukun väärin ja herään jäykkänä niskasta, laitan kupin kummallekin puolelle niskan takaosaa ja kipu on melkein heti poissa. Suosittelen lämpimästi tätä sarjaa!!!