Sähköinen Heittää Lämmitys Peitto

44.9974.98

Ale!

Sähköinen Heittää Lämmitys Peitto

44.9974.98

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Viihtyisä lämpöhoito

Ortorex-Lämmityspeitteen avulla voit ympäröidä itsesi mukavasti ja vaikuttaa myönteisesti terveyteen. Sen terapeuttinen lämpö lisää verenkiertoa, mikä lievittää lihaskipuja ja nopeuttaa vilustumisesta, flunssasta ja vammoista toipumista. Lisäksi se auttaa nukkumaan paremmin ja edistää keskeytymätöntä unta.

Kustannustehokas
Huopapeitteemme tarvitsee energiaa vain pitääkseen sinut lämpimänä eikä koko huonetta. Se pitää sinut viihtyisämpänä maksamatta omaisuutta keskuslämmityksestä.
Kivunlievitys
Ortorex-Lämmityspeitto lisää verenkiertoa ja toimittaa happea kaikkiin kehon osiin. Tämä lievittää arkuutta, kipeytyneitä lihaksia ja kramppeja.
Syvä rentoutuminen
Nukkuminen tämän lämmitetyn peiton paineen alla aktivoi hermostoa ja vapauttaa serotoniinia. Tämä puolestaan vähentää stressiä ja jännitystä, jolloin olo rauhoittuu ja mieliala kohenee.
Nopea lämmitys

Ortorex-peitto lämmittää nopeasti ja tasaisesti, joten voit nukahtaa nopeammin.

Turvallinen käyttää

Laitteessamme on automaattinen sammutustoiminto, joka poistaa turvallisuushuolet.

Käyttäjäystävällinen ohjaus

Peittomme mahdollistaa lämpötilan säätämisen henkilökohtaisen mukavuustason saavuttamiseksi.

Lisää syitä rakastaa huopaa
Ylikuumenemissuojaus
Pehmeä
Ihoystävällinen
Pölypunkkien
Kestävä
Tekniset tiedot
Teho:
45W
90W
180W
Jännite:
110V
220V
Mitat:
27.5x59 inch (70x150 cm)
47.3x59 inch (120x150 cm)
59x70.9 inch (150x180 cm)
Kangas:
85% synthetic fiber
15% plush
4.69
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1

 1. P***r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rakastan tätä huopaa! Ostin toisen merkin ja vihasin sitä, koska se ei koskaan tuntunut lämpimältä. Jos haluan sähköpeiton, haluan sen lämmittävän minua, ja tämä tekee loistavaa työtä! Suosittelen lämpimästi!

 2. H*****r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Ostin tämän lahjaksi äidilleni. Hän jumaloi sitä!! Heti kun hän tulee töistä kotiin, hän vaihtaa PJ:t päälle ja halaa peiton alle kissansa kanssa. Kiitos!

 3. N*****t (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Nämä peitot ovat pakko-ostos erityisesti silloin, kun tulee hyvin kylmä. Minulla on myös 10 kuukauden ikäinen tytär, joten jos haluan halailla hänen kanssaan kylminä öinä, olemme valmiita olemaan lämpimiä ja mukavia. Siinä on kaksi tasoa, mutta se riittää. Sen arvoinen

 4. S******a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Se on pehmeää, ja lämpö jakautuu tasaisesti. Minulla on king kokoa oleva sänky ja ostin suurimman peiton. Se on jaettu kahteen vyöhykkeeseen, ja voin säätää molempien lämpötilaa. Fiksu päätös! Valitsen yleensä korkean tilan toiselle puolelle ja matalan tilan toiselle puolelle. Suosittelen sitä lämpimästi!

 5. G****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Vaimoni saa dialyysin vuoksi paskaa käsivarteensa ja on aina kylmä. Tämä heittopeitto, jossa on kaksi lämpötilaa, toimii erinomaisesti, kun hän nukahtaa. Hän alkoi herätä vähemmän keskellä yötä. Hän rakastaa sitä, kiitos paljon.

 6. I***e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olin huolissani sen turvallisuudesta… Mutta on hienoa, että siinä on ylikuumenemissuoja. Minulla on ollut tämä lämmityspeitto jo yli kuukauden ajan, nolla onnettomuutta. Se tekee ihmeitä. Aion ostaa näitä lisää lahjaksi.

 7. V*****n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Ostin alun perin tämän heittopeiton, koska palelin kylminä vuodenaikoina, mutta kävi ilmi, että se auttaa niveltulehduskipuihin. Minulla on niveltulehdus polvissani, ja tämä peitto auttaa ilman, että lämpö nousee liian korkealle. Suosittelen ehdottomasti.

 8. M***e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olen niin tyytyväinen ostokseeni. Se lämpiää nopeasti ja lämmittää koko sängyn. Erittäin helppokäyttöinen.

 9. S****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä heittopeitto on hieno. Se on todella auttanut minua pysymään lämpimänä yöllä! Se on myös pehmeä ilman lämpöä. Täydellinen kätköilyyn ja elokuvan katsomiseen ennen nukkumaanmenoa! Kiitos!

 10. T******y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Toistaiseksi kaikki hyvin. Se on erittäin pehmeä ja näyttää olevan hyvin rakennettu. Toivottavasti se kestää talven yli, kun se tulee.