Niskakipu Ortopedinen Tyyny Kohdunkaulan Jäähdytys Muisti Vaahto Tyynyn Kanssa

Alkuperäinen hinta oli: €120.00.Nykyinen hinta on: €79.98.

Ale!

Niskakipu Ortopedinen Tyyny Kohdunkaulan Jäähdytys Muisti Vaahto Tyynyn Kanssa

Alkuperäinen hinta oli: €120.00.Nykyinen hinta on: €79.98.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Pysy viileänä ja niskakivusta vapaana koko yön ainutlaatuisesti muotoillun niskamuistivaahtotyynyn avulla!

Tässä niskakipuun tarkoitetussa niskatyynyssä on ergonominen muotoilu, joka mukautuu tasaisesti pääsi, niskasi ja hartioiden ainutlaatuiseen kaarevuuteen, jotta selkäranka saadaan kohdistettua oikein ja nukut terveesti ja vakaasti. Se kohdistuu erityisesti niska-, olkapää- ja selkäkipuihin ja nuorentaa kehoasi nukkuessasi. Tyynyssä on terapeuttista, painetta keventävää memory foamia, joka on hypoallergeeninen. Se tarjoaa kestävää tukea selkä- ja kylkiunille ja auttaa samalla pitämään makuualueesi raikkaana ja viileänä.

Tämän ortopedisen kohdunkaulan muistivaahtotyynyn käytön edut:

 • Lievittää niska-, hartiaseudun ja selkäkipuja
 • Lievittää migreeniä tai jännityspäänsärkyä
 • Antaa sinun hengittää vapaammin
 • Ehkäisee kuorsaamista
 • Säilyttää ääriviivat
 • Luo viileän nukkumisympäristön

Reikämuotoilun ansiosta tyyny mukautuu pääsi muotoon, lievittää pään painetta ja vakauttaa nukkumisasentoa. Lisäksi se ei pidättele lämpöä. Kaksi erilaista ääriviivakorkeutta tarjoavat mukautettavaa mukavuutta, jolloin voit nostaa pääsi oikeaan asentoon nukkuessasi selällään tai kyljelläsi. On aika muuttaa nukkumiselämäsi!

AVAINTIEDUT

✔️ VAPAUTTAA NISKA-, OLKA- JA SELKÄKIPUJA – Ergonominen muotoilu auttaa kohdistamaan selkärangan ja lievittämään kaikkia painepisteitä, lievittää niska-, olkapää- ja selkäkipuja ja parantaa unta.

✔️ TUKEVA MUISTIVAAHTO – Korkean tiheyden hitaasti palautuvasta muistivaahdosta valmistettu tyynyn ydin antaa kaivattua tukea hämmästyttävällä mukavuudella ja pehmeydellä. Säilyttää muotonsa ja kiinteytensä pitkäaikaisessa käytössä.

✔️ KAKSI KORKEUTTA SUUNNITELTU SELKÄ- JA SIVUUN NUKKUMISEEN – Selkäunille, joilla on kaularankaongelmia, suositellaan nukkumaan tyynyn korkeammalla puolella (11 cm/4,3 tuumaa), koska tämä puoli antaa paremman tuen päähän ja kaularangalle, ja kaikki muut selkä-/sivunukuttajat voivat nukkua matalammalla puolella (9 cm/3,5 tuumaa).

✔️ HENGITTÄVYYS – Avosoluinen muistivaahto lisää ilmavirtausta ja parantaa hengittävyyttä viileämpää ja virkistävämpää unta varten.

✔️ POISTETTAVA TYYNYLIHYLLYS – Hypoallergeeninen hengittävä tyynynpäällinen tuntuu silkkisen pehmeältä ja sileältä. Koska se on vetoketjullinen, se on irrotettava ja konepestävä, joten voit pitää sen aina puhtaana.

4.75
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. W****w (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Se on erittäin mukava ja sopii hyvin kipeälle niskalle. Olen nukkunut paljon paremmin tämän tyynyn avulla ja suosittelen tätä ehdottomasti kaikille.

 2. S****a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä tuote sopii erinomaisesti niskakivuista ja migreenistä kärsiville. Kaiken kaikkiaan nopea toimitus, mahtava asiakaspalvelu ja laadukas tuote! Kiitos!

 3. E***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rakastan tätä tyynyä!!! Toimii ihmeitä minulle kuin puoli & selkä nukkuja! Tyynyn keskellä oleva ontto on hyvä selällään nukkumisen mukavuuden kannalta.
  Paras niskakivun lievitys, jonka olen tähän mennessä löytänyt!

 4. C******e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Toimii loistavasti! Olin huolissani oudon muodon vuoksi, mutta olen herännyt ilman niskakipuja. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä, jos sinulla on ollut niskaongelmia.

 5. T**e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  tämä on suosikkityynyni nyt! Rakastan sen ainutlaatuista muotoa ja sitä, että se mahdollistaa eri korkeuden, jos nukkuu selällään tai kyljellään. suosittelen ehdottomasti!

 6. E**c (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Pääni ja niskani ovat vihdoin luonnollisessa asennossa, joten en herää kipeä niska. Tämä tyyny on todella parantanut uneni laatua! Rakastan sitä!

 7. L***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olisinpa löytänyt tämän niskatyynyn aikaisemmin! Se on mukava ja tiheys on juuri oikea. Uneni laatu on parantunut. Ei niskakipuja! Se on todellakin tehokas! Suosittelen tätä tyynyä kaikille.

 8. R****d (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä tyyny on helpottanut paljon niskakipujani!!! Olen tyytyväinen ostokseen!

 9. H***n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Hankin tämän tyynyn, koska herään aina niskani kipeänä. Pidän sen muodosta ja se on melko mukava. Voin sanoa, että herään nyt vähemmän kipeänä.

 10. C***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Vaikka sen muoto on erilainen kuin tavallisen tyynyn, rakastan sitä! Se antaa hyvän tuen niskalleni. Minulla on ollut vähemmän niskakipuja tämän tyynyn käytön jälkeen. Suosittelen tätä tyynyä.