Nukkumisen Äänettömät Korvatulpat Melunvaimennukseen

29.98

Ale!

Nukkumisen Äänettömät Korvatulpat Melunvaimennukseen

29.98

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Nauti täydellisestä hiljaisuudesta nukkuessasi. Saat tarvitsemasi levon selviytyäksesi tulevasta päivästä!

Esittelyssä Ortorex Nukkumisen Korvatulpat - täydellinen ratkaisu melunvaimennukseen nukkuessasi. Nämä korvatulpat on suunniteltu estämään ei-toivottu melu, jolloin saat rauhallisen ja keskeytymättömän yöunen. Pehmeistä, miellyttävistä ja hypoallergeenisistä materiaaleista valmistetut korvatulpat muotoutuvat korvasi muotoon ja istuvat varmasti. Kehittynyt melunestotekniikka takaa maksimaalisen melunvaimennuksen. Asutpa sitten meluisassa kaupungissa tai jaat huoneen kuorsaajan kanssa, nämä korvatulpat auttavat sinua saamaan tarvitsemasi levollisen unen ja heräämään virkeänä ja energisenä. Saat ansaitsemasi levollisen unen Ortorex-Korvatulppien Avulla.

Turvallinen käyttää
Nämä hypoallergeenisistä materiaaleista valmistetut unitulkit ovat turvallisia ihmisille, joilla on herkkä iho tai allergioita.
Kestävä
Nämä korvatulpat on valmistettu pitkäikäisistä materiaaleista, ja niitä voi käyttää toistuvasti pitkiä aikoja.
Parempi unenlaatu
Nämä korvatulpat auttavat sinua saamaan rauhallista ja keskeytymätöntä unta, mikä johtaa parempaan unenlaatuun ja yleiseen terveyteen.
Säädettävä istuvuus

Ortorex-Korvatulpat täyttävät korvakäytävän maksimaalista melunvaimennusta ja mukavuutta varten.

Tehokas melunvaimennus

Tehokas melunvaimennus - Ortorex-Korvatulpat estävät jopa 95 % taustamelusta.

Monikäyttöinen

Nämä korvatulpat ovat monipuoliset ja niitä voi käyttää erilaisissa tilanteissa, joissa tarvitaan melunvaimennusta, kuten opiskelussa, työssä tai matkoilla.

Lisää syitä rakastaa tuotteitamme
Ensiluokkaiset materiaalit
Kannettava
Ergonominen Muotoilu
Kevyt
Helppokäyttöinen
Ladattava
4.70
10 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1

 1. T****a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Kun näin nämä ensimmäistä kertaa, ajattelin, että ne menevät liian syvälle korvaan ja pysyvät siellä. Mutta ei, nämä toimivat niin hyvin, ja ne on niin helppo laittaa sisään ja ulos. Ne muotoutuvat hyvin korvaan. Ne estävät niin paljon melua! Nämä ovat olleet minulle todella hyvät.

 2. C***e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rakastan näitä korvatulppia. Käytän niitä nukkumiseen. Ne ovat mukavat ja pysyvät paikoillaan eivätkä ponnahda ulos kuten muut korvatulpat.

 3. P***y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Kaikki muut korvatulpat putoilevat tai sattuvat, mutta vihdoin tämä kuusee ja pysyy paikallaan! Rakastan sitä, että ne ovat räätälöityjä. Suosittelen ehdottomasti!

 4. H****y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  En voi käyttää vaahtomuovikorvatulppia, koska ne saavat korvani kutiamaan. Nämä ovat täydellinen ratkaisu! Mukava käyttää, nämä pienet korvatulpat auttavat minua nukkumaan mieheni kuorsauksen läpi.

 5. K**e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Mukavat ja tahmeat. Sopivat hyvin pieniin korviini. Estävät kumppanini kuorsauksen.

 6. L**a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Toistaiseksi olen näiden suuri fani. Ne ovat erittäin mukavat nukkua ja ne eivät putoa pois. En koskaan palaa takaisin vanhoihin vaahtomuovikuulokkeisiin, jotka tarttuvat korvaan. Olen niin iloinen, että ostin nämä!

 7. C****n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Nämä muotoiltavat korvatulpat ovat erinomaiset uneni kannalta. En enää kuule naapurin koirien haukkumista. Näitä korvatulppia on helppo käyttää ja ne saa helposti pois herätessä.

 8. S*****l (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Nämä korvatulpat ovat pehmeitä, taipuisia ja helppoja käsitellä. Ne muodostavat täydellisen muodon ulommasta korvakäytävästä ja osasta ulkokorvaa. 5 tähteä.

 9. B***e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Vaimoni on kuorsaaja ja pitää minut hereillä koko yön, jos minulla ei ole tehokasta korvatulppasarjaa. Olen kokeillut monia. Nämä näyttävät olevan ainoat, jotka auttavat minua. Kun olet pyörittänyt ne kahdeksi pieneksi palloksi, pakotat ne korviin, pakottaen ne ylös (vain hieman) korvakäytäviin. Hieno, erinomainen äänieristys!

 10. M***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Nämä korvatulpat ovat hieman jäykät mutta taipuisat, mikä auttaa niitä pysymään sisällä. Ne näyttävät myös tulevan helposti ulos. Hieno äänenvaimennus!