Muotoiltu Ortopedinen Muistivaahtotyyny Niskakipuun

Alkuperäinen hinta oli: €90.00.Nykyinen hinta on: €44.98.

Ale!

Muotoiltu Ortopedinen Muistivaahtotyyny Niskakipuun

Alkuperäinen hinta oli: €90.00.Nykyinen hinta on: €44.98.

Vain 21 jäljellä varastossa

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Päivitä unesi. Paranna elämääsi.

Ortorex-tyyny tukee mukavasti päätäsi, niskaasi ja hartioitasi keskeytymätöntä yöunia varten. Sen ergonominen muotoilu edistää selkärangan oikeaa linjausta, mikä vähentää lihasten rasitusta. Tyynymme mukautuu mukautuvasti niskasi ja hartioitesi muotoon ja lupaa levollisen unen kuin koskaan ennen.

Kivunlievitys
Ortorex-tyyny tarjoaa selkärangan luonnollisen asettelun, mikä vähentää lihasjännitystä kauluksen alueella. Heräät virkeänä ja vapautuneena kivuista.
Kuorsauksen helpottaminen
Ortopedinen muotoilu pitää pään ja niskan neutraalissa asennossa, mikä avaa hengitystiet. Tämä edistää tasaisempaa ilmavirtausta unen aikana, mikä vähentää äänekästä hengitystä.
Optimaalinen mukavuus
Mukautetun tuen ansiosta nautit laadukkaammasta unesta, sillä epämukavuus ei enää herätä sinua yöllä.
Hitaasti palautuva muistivaahto

"Slow Rebound" -teknologia tarjoaa erinomaisen paineenalennuksen ja parantaa verenkiertoa - sano hyvästit aamupäänsäryille ja niskan jäykkyydelle!

Hengittävä materiaali

Tyynymme on valmistettu muistivaahdosta ja hengittävästä kankaasta, joka mahdollistaa hyvän ilmankierron varmistaen viileän mukavuuden koko yön ajan.

Ortopedinen muotoilu

Innovatiivisen muotoilun ansiosta Ortorex-tyyny sopii selkä-, kylki- ja vatsamakuulle.

Lisää syitä rakastaa niskatukityynyämme
Laadukkaat Materiaalit
Hajunesto
Kestävä
Kannettava

Ortorex muisti vaahto tyyny kysymyksiä

 • Onko Ortorex-tyynyllä kokeiluaikaa?
  Sinulla on 30 yötä aikaa rakastua Ortorex-Tyynyyn. Etkö pidä siitä? Ota meihin yhteyttä, niin järjestämme sinulle täyden hyvityksen.
 • Mistä Ortorex-Muistivaahtotyyny on valmistettu?
  Tyynyn täyte on viskoelastista polyuretaanivaahtoa, joka tunnetaan myös nimellä muistivaahto.
 • Onko muisti vaahtomuovimateriaali turvallista?
  Kyllä, muistivaahtomuovi on turvallista. EPA on julistanut muistivaahdon myrkyttömäksi, ja lukuisat tutkimukset ovat osoittaneet, että muistivaahto ei aiheuta terveysongelmia. Toisin kuin monet muut materiaalit, muistivaahto on hypoallergeeninen ja vapaa luteista.
 • Pitäisikö minun käyttää ylimääräistä tyynyliinaa Ortorex-muistivaahtotyynyn päälle?
  Se ei ole välttämätöntä. Jos kuitenkin haluat muokata tyynysi erilaisella tyynynpäällisellä, se on täysin sinun päätettävissäsi.
 • Miten pesen Ortorex-Muistivaahtotyynyni?
  Päällinen on täysin konepestävä ja kuivausrumpuystävällinen. Ydin voidaan puhdistaa vain paikalla. Pesun jälkeen aseta se tasaisesti kuivumaan.
4.73
15 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. J***s (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Vietin vuosia kokeilemalla erilaisia tyynyjä tukemaan päätäni ja niskaani. Tämä tyyny on erinomainen. Se tukee täydellisesti ja antaa minulle ihanteellisen pään ja niskan asennon!

 2. T****l (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Pitää niskani linjassa ja suorassa, mikä lopettaa hartioiden ja niskan kireän kipuilun. Olen tyytyväinen ostokseen 👍🏼👍🏼

 3. N****a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olen niin iloinen, että valitsin tämän tyynyn, mikään ei ole pystynyt lievittämään niskakipujani ennen kuin toisena päivänä, kun nukuin tämän tyynyn kanssa. Se on super pehmeä & mukava & suosittelen kenelle tahansa.

 4. T****y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Hands down tämä on paras tyyny, jota olen koskaan käyttänyt. Matkustan ja otan sen mukaani myös matkoille. Älä nuku muualla kuin kotona ilman sitä!

 5. M***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olen erittäin tyytyväinen tyynyyn. Minusta tuntuu, että se antaa tukea ja tarvitsen ja ei jätä minulle kipeää niskaa. Suosittelen

 6. P****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämän tyynyn pitäisi olla mukavuuden määritelmä!!!! Se on täydellinen kaikin tavoin! Kiitos paljon 😍

 7. Z**e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Siitä lähtien kun sain tyynyn, olen nukkunut paremmin herättyäni virkeänä ja niskakipuja ei juuri ole, vaikka minulla on istumatyö yhdessä fibromyalgian kanssa. Kannatti ostaa!

 8. R*****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Ensimmäisenä yönä kun kokeilin tyynyä ajattelin, että se ei tule toimimaan. Sattui korvaan ja tuntui vain epämukavalta. Kolmantena yönä nukuin paljon paremmin ja se on vain parantunut, kun jatkan tyynyn käyttöä. Ei kipua, hyvä uni, erittäin tyytyväinen tyynyyn!

 9. A****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tilasin alun perin tämän tyynyn, koska muista tyynyistäni puuttui tuki, minkä vuoksi heräsin kireällä niskalla. Huomasin merkittävän eron jo muutaman päivän käytön jälkeen. Sen lisäksi, että uneni laatu on parantunut, se on myös tarjonnut suurta helpotusta niskalleni ja yläselälleni! Suosittelen sitä ehdottomasti!

 10. L***s (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Pidän tämän tyynyn pehmeydestä ja mukavuudesta. Siinä on juuri oikea määrä kiinteyttä. Olen kylki- ja vatsamakuinen, eikä minulla ole mitään ongelmia nukkua sen päällä kummallakaan tavalla!