100% Luonnon Lateksista Valmistettu Ortopedinen Tyyny Niskakipuun

Alkuperäinen hinta oli: €120.00.Nykyinen hinta on: €79.99.

Ale!

100% Luonnon Lateksista Valmistettu Ortopedinen Tyyny Niskakipuun

Alkuperäinen hinta oli: €120.00.Nykyinen hinta on: €79.99.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Ortopedinen lateksityyny on pehmeä ja tukeva, jotta
nukut paremmin ja heräät kivuttomana!

Yksi suurimmista avaimista levolliseen uneen on tyyny, joka tukee niskaasi kunnolla. Valitettavasti voi olla hyvin vaikeaa löytää tyynyä, jossa on sopiva yhdistelmä mukavuutta ja tukea. Useimmat tukevat tyynyt ovat liian kovia ja useimmat tavalliset tyynyt ovat liian pehmeitä eivätkä tarjoa juuri lainkaan tukea.

Tämä erityisesti suunniteltu ortopedinen tyyny saavuttaa täydellisen tasapainon mukavuuden ja tuen välillä, jotta voit nukkua mukavasti ja herätä ilman niska- tai hartiakipuja.

Tämä tyyny on valmistettu 100-prosenttisesti luonnollisesta, korkealaatuisesta thaimaalaisesta lateksista, ja se on muotoiltu huolellisesti optimaalisen kaularangan tuen ja mukavuuden takaamiseksi.

Sen sijaan, että tämä ortopedinen tyyny painaisi niskaasi ylöspäin, kuten useimmat tyynyt tekevät, se tukee päätäsi, kun nukut selälläsi tai kyljelläsi. Huomaat eron heti ja voit nukkua paljon mukavammin.

Tämä johtuu siitä, että useimpien tyynyjen niskaa ylöspäin työntävä liike aiheuttaa epävakautta ja stressiä selkärangan lihaksille.

Tämä ortopedinen tyyny tukee niskan kaularangan kaarta, mikä tarkoittaa vähemmän niskakipuja ja enemmän helpotusta niska- ja hartialihaksille. Tämä huippuluokan tyyny:

 • Siinä on todistetusti tehokas ääriviivamalli, joka tukee täydellisesti päätäsi, niskaasi, hartioitasi ja selkääsi ja sovittaa ne yhteen

 • Tarjoaa mukavuutta ja tukea, jotka auttavat sinua nukahtamaan nopeammin ja nukkumaan syvemmin.

 • Sisältää hengittävän rakenteen, jolla on viilentävä vaikutus päähän – se rajoittaa ylimääräisen lämmön siirtymistä ja auttaa sinua pysymään mukavana keskeytymättömän unen aikana.

 • Tarjoaa tasaista mukavuutta. tämä tyyny säilyttää muotonsa. se palaa alkuperäiseen muotoonsa yhä uudelleen. se ei mene litteäksi kuten tavalliset tyynyt!

 • Edistää selkärangan oikeaa linjausta, mikä kohdistaa hengitystiet paremmin ja auttaa sinua hengittämään helpommin yöllä.

 • Vähentää heittelehtimistä ja kääntelyä, joten nautit vakaammasta ja levollisemmasta unesta.

30 Yön Kokeilujakso

Sinulla on 30 yötä aikaa rakastua Ortorex-tyynyyn. Etkö pidä siitä? Ota meihin yhteyttä, niin järjestämme sinulle täyden hyvityksen.

4.63
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. S**a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä on ensimmäinen kokemukseni luonnonlateksityynystä ja olen tähän mennessä ollut siihen erittäin tyytyväinen. Se on tarpeeksi korkea ja mukautuu päähäni täydellisesti. Suosittelen ehdottomasti!

 2. J****y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Hyvä niska- ja hartiakipuihin pehmeän ja kiinteän tasapainon ansiosta. Nukun enimmäkseen selälläni, mutta toimii myös kyljellään nukkuessa.

 3. Will (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Sopeutuu hyvin nukkumisasentooni ja antaa hyvän tuen. Toistaiseksi hyvä

 4. S***r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  erittäin pitkä toimitusaika

 5. C***h (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Erinomainen tuote, vähensi unettomien öiden aiheuttamia päänsärkyjä. Hieman erilainen kuin tavalliset tyynyt, hieman jäykempi, mutta kun siihen tottuu, se on erinomainen!

 6. B***y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  En ollut niin varma, kun sain tämän postissa. Minulla on ollut kauheita niskakipuja ja päänsärkyä ja ajattelin kokeilla sitä. Tuskin heittelen ja käännyn sen kanssa! Se on säätöä, mutta kipu on DRAMATICALLY parantunut. Ehdottomasti sen arvoista.

 7. E***s (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tarjoaa juuri oikean määrän tukea oikeilla alueilla. Minulla on paljon vähemmän heittelehtimistä ja kääntelyä, nukun paremmin ja tunnen oloni paljon paremmaksi, kun herään aamulla.

 8. A***v (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä tyyny on mahtava. Minulle on aiemmin tehty niskaleikkaus, ja tämä tyyny auttaa tukemaan sitä yön aikana.

 9. V***t (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  RAKASTAN SITÄ TÄYSIN 🙂 !!! pukeutuu niskaani niin mukavasti

 10. R****d (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Loistava tyyny. Pehmeä, mutta siinä on hyvä tuki. Minulla on ollut niskakipuja muiden tyynyjen kanssa nukkumisesta, mutta tämä tyyny tuntui helpottavan sitä. Laatu vaikuttaa todella hyvältä, ja taas erityisesti se, kuinka pehmeitä nämä ovat. Ehdottomasti tyytyväinen ostokseen