Kaularangan Ja Olkapään Kivunlievitystyyny

79.98

Ale!

Kaularangan Ja Olkapään Kivunlievitystyyny

79.98

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Rentouta niskan ja hartioiden lihakset lievittääksesi niskaväsymystä, olkapää- ja selkäkipuja Ortorex-kaularankatyynyllä! Toimii kaikissa nukkuma-asennoissa!

Tämä kaularankatyyny on muotoiltu kaarevasti, ja se on tarkoitettu mukautumaan pään, niskan, selkärangan, hartioiden ja selän muotoihin nukkuessa tai makuulla. Kaularangan tyyny on yksi yleisimmistä ortopedisistä tyynyistä, joita käytetään lievittämään erilaisia vaivoja, kuten niskakipua, niskan jäykkyyttä, jäätynyttä olkapäätä, kipeää selkää, hengitysvaikeuksia, kuorsausta ja uniapneaa.

Tämä innovatiivinen tyyny auttaa korjaamaan selkärangan linjausta vähentämällä pään painoa ja palauttamalla selkärangan luonnollisempaan asentoon, mikä puolestaan auttaa parantamaan ryhtiä ja alaselän lihasongelmia. Se tarjoaa myös loistavaa tukea niskan paremmalle asennolle huonojen istumistottumusten vuoksi.

MITEN TOIMII: Tyynyn keskellä oleva ontto tila auttaa selällään nukkuvia saamaan päänsä alemmas, jolloin vältät niskan luonnollisen kaaren suoristumisen. Kiilamaiset jatkokset sopivat täydellisesti kasvojen ja kaulan ääriviivoihin kylkiunille, ja tyynyn erityisesti suunniteltu 60° kulmassa oleva pohja säästää tilaa olkapäälle. Tyynyn pehmeä vaahtomuovi kietoutuu hellävaraisesti niskan ympärille ja antaa päähäsi taivaallisen tunteen kuin leijuisi ilmassa. Se tukee niskan luonnollista kaarta ja tarjoaa kaivattua mukavuutta koko yöksi, jolloin voit hengittää vapaammin ja vähentää kuorsausta.

Ainutlaatuisen muotoilunsa ja muistivaahtotäytteensä ansiosta tämä niskatyyny auttaa selkärankaasi säilyttämään luonnollisen kaarevuutensa nukkuessasi, joten voit levätä helpommin yöllä etkä tunne niskakipuja aamulla. Reagoiva muistivaahtomuovi muotoutuu haluttuun asentoon, jotta se hellii päätäsi ja auttaa lievittämään painetta parantamalla verenkiertoa. Tyynyn mukana toimitetaan hengittävä, irrotettava ja pestävä tyynynpäällinen. Vetoketjullisen muotoilun ansiosta sekä tyyny että tyynyliina on erittäin helppo puhdistaa. Jos kärsit niska-, olkapää- tai selkäkivuista, tämä tyyny on juuri sinun makuusi.

Tyynyn koko:
23,62″ × 11,81″ × 5,11″ (60 x 30 x 13 cm). Salli pieni kokoero, joka johtuu käsin mittaamisesta.

AVAINTIEDUT

✔️ KIPUJEN VAPAUTUS – Ergonomisesti suunniteltu, jotta niska- ja hartialihakset voivat rentoutua täysin. Muotoiltu muoto edistää selkärangan oikeaa linjausta, lievittää niska- ja selkävaivoja ja virkistää kehoa nukkuessasi.

✔️ IHONYMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN – Päällinen on valmistettu turvallisesta, pehmeästä ja hypoallergeenisesta polyesteristä.

✔️ OLKAPÄÄTUKI NOSTETTU SIVU – Mukauttaa olkapään korkeutta, vahvistaa kaularangan tukea ja vakauttaa nukkuma-asentoa, jotta saat hyvät yöunet.

4.69
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1

 1. D***k (tarkistettu ostaja)

  Suomi


  Pidän todella tästä tyynystä! Se auttaa minua nukkumaan paljon paremmin. Sen muoto on loistava, ja se antaa käsivarsilleni enemmän tilaa liikkua, eivätkä ne painu tyynyyn. Juuri sitä, mitä etsin!!!

 2. G***g (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Erittäin mukava ja nukun hyvin sen kanssa. Ei jäykkyyttä aamulla. Suosittelen lämpimästi tätä tuotetta.

 3. K***o (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Se on suuri helpotus! Tunnen oloni täysin tuetuksi ja mukavaksi tämän niskatyynyn avulla. Herään ilman niska- tai selkäkipuja. Uskomatonta!

 4. G***r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Minulla on ollut todella pahoja niskakipuja. Ja nyt kaikki kipu katoaa. Toistaiseksi se todella toimii minulle.

 5. A***v (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Hyvä laatu! Nopea toimitus! Ei ollut hajuja, olen tyytyväinen ostokseen, hyvä tyyny nukkumiseen!!!

 6. K***n (tarkistettu ostaja)

  Suomi


  Minulla on 2 tyynyä – minulle ja miehelleni. Kesti noin viikon tottua nukkumaan sen päällä, mutta se on uskomaton niskakipuihin. Se on erittäin mukava, kun makaan selälläni tai kyljelläni. Mukava hinta myös.

 7. K***r (tarkistettu ostaja)

  Suomi


  Tämä tyyny on erittäin mukava nukkua. En tunne niskakipua viime päivinä.Lisäksi siinä oli päällinen, jonka voi irrottaa ja pestä.

 8. E***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Erittäin hyvä tyyny, mukava. RAKASTAN sitä!!

 9. G***l (tarkistettu ostaja)

  Suomi


  Ei enää selkäkipuja! Tämä tyyny on todella antanut minulle parhaat yöunet pitkään aikaan. Enää en heittelehdi ja kääntelehdi öisin, minkä ansiosta voin nukkua läpi yön. Kiitos.

 10. S***n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olen vihdoin kivuton nyt!!! Se tarjoaa mukavuutta, ja minulla ei ole ollut näin levollinen uni pitkään aikaan. Erittäin suositeltava!