Painotettu Peitto Rauhoittava Painovoimainen Peitto

129.98174.98

Ale!

Painotettu Peitto Rauhoittava Painovoimainen Peitto

129.98174.98

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Stressaa vähemmän, nuku hyvin, herää onnellisena!

Esittelyssä on rauhallisuus, rentoutuminen ja suuri halaus, kaikki käärittynä yhteen mukavaan peittoon. Silentnight wellbeing -painopeitto on luonnollista uniterapiaa parhaimmillaan. Vallankumouksellisen ”Syvän Kosketuksen Painostimulaatio”-terapian avulla – joka on tunnettu rauhallisuuden ja tyyneyden tunteen herättämisestä – tiiviisti ommellut taskut jakavat painon tasaisesti koko vartalollesi luoden rauhoittavan, halailevan vaikutuksen.

Painotetun huovan käytön edut:

 • Antaa lämpimän tunteen hyvinvoinnista ja turvallisuudesta
 • Auttaa vähentämään tai lievittämään ahdistusta
 • Auttaa unettomuuteen tai unihäiriöihin

Painotettu huopa on kuin tavallinen huopa, mutta sen sisälle on ommeltu lasisia mikrohelmiä, jotka antavat sille lisäpainoa, kun vedät sitä ympärillesi. Peitto on valmistettu tikatusta puuvillapeitteestä, ja se on erittäin hengittävä, jotta pysyt viileänä lämpiminä kuukausina. Se tarjoaa kuitenkin myös kunnon eristyksen, kun ulkolämpötilat laskevat. Ristikkomaiset ompeleet auttavat pitämään lasihelmet tasaisesti jakautuneina kaikkialla. Painopeittoa on saatavana kahdessa koossa yksilölliseen kokoon ja yhteiskäyttöön (120x180cm / 48×72 tuumaa ja 150x200cm / 60×80 tuumaa). Voit myös valita 2 painoa (7, ja 9 kg / 15, ja 20 kiloa). Painotettu uninaamari tulee pakettina peiton oston yhteydessä.

Tätä peittoa voi käyttää unen lisäksi myös lukiessa tai televisiota katsellessa. Heitä se sängyn tai sohvan päälle, kun otat päiväunet, tai halaa itsesi elokuvan ääreen.

AVAINTIEDUT

✔️ HELPOTTAA STRESSIÄ JA PARANTAA AHDISTUSKYKYÄ – Tarjoaa painestimulaatiota, joka muistuttaa syvän kosketuksen tai halauksen aiheuttamaa painetta. Lisää serotoniinia, kemikaalia kehossasi, joka saa sinut tuntemaan itsesi onnelliseksi ja rauhalliseksi.

✔️ NUKAHTAA TEHOKKAAMMIN – Edistää levollisempaa unta ilman hikoilua. Toimii paremmin kuin mikään muu rentouttava nukkumaanmenorutiini, rauhoittaa sinut uneen.

✔️ TARJOAA ERINOMAISEN PAINONJAKAUTUMISEN – Sisältää kaksinkertaisesti ommellut läpiviennit helmiä varten, jotta niiden paino jakautuu tasaisesti kehollesi.

✔️ HYVÄ HENGITYS – Valmistettu tikatusta puuvillasta, joka on luonnostaan viileän tuntuista, ja sillä on lämpötilaa sääteleviä ominaisuuksia, jotka auttavat estämään ylikuumenemisen.

KOKO-OPAS

HUOMAUTUS: Suosittelemme valitsemaan painopeiton, jonka paino on noin 10% kehon painosta. Älä huolehdi siitä, että se on tarkka; 7-12%:n vaihteluväliä pidetään hyvänä.

4.63
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1

 1. K**e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Peitto pysyy paikallaan koko yön, eikä se koskaan kasaannu kuten tavalliset peitot. Tuntuu niin rentouttavalta, kun lisäpaino jakautuu tasaisesti päälleni. Loistava tuote ja uskomaton laatu, kiitos!

 2. S***k (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Ostin tämän peiton lahjaksi isälleni, ja hän rakastaa sitä. Se on mukavan raskas päällä ja nukuttaa. Sillä on ehdottomasti rauhoittava vaikutus.

 3. J**l (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Suosittelen tätä peittoa kaikille, jotka kärsivät univajeesta. Ensimmäisenä aamuna sen käytön jälkeen heräsin ja tajusin, että olin nukkunut koko yön heräämättä. Se on parantanut untani merkittävästi.

 4. V****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Huopani saapumisesta on kulunut vasta viikko, mutta en voi uskoa eroa. Olen nukkunut erinomaisesti joka yö. Minulla on ongelmia levottomuuden, ahdistuneisuuden ja usein heräämisen kanssa. Minulla ei ollut aavistustakaan, mitä odottaa, mutta se on auttanut minua kaikilla näillä alueilla. Olen erittäin tyytyväinen ostokseeni.

 5. M****a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä painovoimapeitto on ADDICTIVE!!!! En voi nukkua enää ilman sitä, se on niin lämmin ja mukava. Se todella antaa minulle parempaa unen laatua ja jopa vähentää selkäkipuani. Erittäin suositeltava!

 6. D*****y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Minulla on levottomia öitä, kun olen stressaantunut, pyörin sängyssä ja herään monta kertaa. Tämä peitto on täydellinen apu siihen. Se rauhoittaa minua, ja sen painon ansiosta en heittelehdi niin paljon. Loistava ostos!!!

 7. W****w (tarkistettu ostaja)

  Suomi


  Rakastan sitä, miltä se tuntuu! Ennen heräsin yöllä, mutta niin ei ole käynyt sen jälkeen, kun sain tämän peiton. Nukun niin hyvin sen kanssa!!! Jos haluat painotetun peiton, tämä on todella hyvä.

 8. M****a (tarkistettu ostaja)

  Suomi


  Kärsin ahdistuksesta, joten siksi tilasin sen. Se tuntui aluksi hieman raskaalta, mutta pian sen jälkeen aloin rentoutua syvästi ja nukahdin ilman tavanomaisia huolia. Se on loistava ahdistukseen ja unettomuuteen. Tilasin juuri toisen!

 9. S****a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Erittäin mukava ja pehmeä tunne. Niin tyytyväinen tähän.

 10. D****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi


  Olen huono nukkuja ja heräsin ennen jatkuvasti. En tajunnut, kuinka lohduttava painotettu peitto voi olla!!! Olen todella huomannut, että nukun paljon paremmin, kun painoa on lisätty. Ja uneni tuntuu nyt syvemmältä. Suosittelen lämpimästi!