Muistivaahto Jalka Tyyny

34.99

Ale!

Muistivaahto Jalka Tyyny

34.99

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Ortopedinen jalkatuki terveelliseen uneen

Sano hyvästit yölliselle heittelehtimiselle ja kääntymiselle. Ortorex-polvityyny auttaa jalkojasi säilyttämään optimaalisen asennon unen aikana. Sen ansiosta voit maata сomfrotably kyljelläsi. Tämä tasoittaa tietä syvälle, elvyttävälle unelle.

Parantaa unta
Muistivaahtotyynymme mukautuu mukavasti puoliksi taivutettuihin jalkoihisi. Tämä linjaus luo niiden väliin tilaa, mikä vähentää painepisteitä, kun raajat eivät ole päällekkäin. Se edistää parempaa verenkiertoa, jotta lihakset saavat riittävästi happea, mikä mahdollistaa rentoutumisen. Molemmat tekijät yhdessä takaavat levollisen unen.
Oikea asento
Ortorex jalkatyyny ylläpitää lantion optimaalista tasapainoa pitämällä ylemmän jalan yhdensuuntaisena alemman jalan kanssa. Se turvaa ortopedisen selkärangan asennon. Ajan myötä tämä johdonmukainen tuki edistää parempaa ryhtiä.
Lievittää kipua
Edistämällä selkärangan oikeaa linjausta polvityyny kohdistuu erityisesti alaselän vaivoihin ja lievittää niitä. Se tekee sen vähentämällä lannerangan alueen lihaksiin ja nivelsiteisiin kohdistuvaa rasitusta unen aikana.
Ihoystävällinen

Hypoallergeenisten materiaalien ansiosta polvityyny vähentää ärsytystä ja allergiariskiä. Hengittävä puuvillatyynynpäällinen takaa ilmavirtauksen, mikä takaa vertaansa vailla olevan mukavuuden.

Muistivaahto

Ensiluokkaisesta elastisesta vaahtomuovista valmistettu Ortorex-tyyny mukautuu saumattomasti jalkoihisi säilyttäen muotonsa ajan myötä.

Pestävä

Tyynyn irrotettava päällinen on konepestävä, joten tyynysi pysyy aina raikkaana ja puhtaana.

Lisää syitä rakastaa muistivaahtotyynyämme
Ergonominen Ääriviivatyyny
Kestävä
Lievittää Stressiä
Kannettava
Laadukkaat
Materiaalit
4.75
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1

 1. K***h (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä on ollut hengenpelastaja. Olen kylkiuninen, mutta minulla on ongelmia lonkkani kanssa, joten kyljelläni nukkuminen voi olla melko kivuliasta. Mutta tämä on auttanut niin paljon lonkkani keventämisessä. Kun nukahdan, herään, ja se on edelleen siinä, mihin sen laitoin. Nukun nyt paljon rauhallisemmin tämän pienen kaverin ansiosta!

 2. M****a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Jos kärsit iskiaksesta tai selkäkivuista, tämä tyyny auttaa lievittämään stressiä. Se todella toimii!!! Ja se on aivan uskomaton. Yhdessä yössä huomasin valtavan eron iskiashermokipuissani. Loistava ostos!!!

 3. N**s (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tekee juuri sen, mitä sen on tarkoitus tehdä ilman ongelmia. Se on pehmeä ja tuntuu mukavalta polvien välissä. Mutta joskus huomaan sen pudonneen sängystä lattialle aamuisin. Se tekee kuitenkin valtavan eron selälleni ja lantiolleni.

 4. R**t (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä pieni tyyny on mahtava. Ottaa paineen pois selästäni. Kokeilin sitä jopa alaselkään. Se on niin ihana!!! Kaikkien pitäisi kokeilla sitä. Nautin tyynystäni täysin. Kiitos paljon ja suosittelen lämpimästi!

 5. K***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Ostin tämän polvityynyn vaimolleni, jolla on toisinaan kipuja lantiossaan. Tämä korvasi tavallisen tyynyn käytön hänen jalkojensa välissä, kun hän nukkuu kyljellään. Laadukas ja erittäin mukava hänelle. ortorexin asiakaspalvelu on mahtavaa, sillä he välittävät aidosti asiakkaidensa tyytyväisyydestä.

 6. J***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Minulla on synnynnäinen epämuodostuma ristiselässä, ja tämä tyyny on ainoa asia, joka antaa minulle helpotusta. Minulla oli aiemmin toinen polvityyny, mutta tämä toimii paljon paremmin ja antaa paremman tuen. Suosittelen sitä lämpimästi!

 7. A****h (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Sillä on valtava vaikutus unen laatuun ja päivittäisiin toimintoihin. Minulla ei ole enää lonkkakipuja, eikä iskiasvaivani vaivaa minua yhtä usein kuin ennen. Älä epäröi, hanki vain yksi. Olen myös pessyt päällisen lukuisia kertoja ja se on edelleen erinomaisessa kunnossa! Ihmeellistä!!!

 8. A****a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tilasin tämän tyynyn polvilleni. Ne ovat vaivanneet minua jo pitkään. Tämä tyyny ei auttanut vain polveani, vaan myös selkääni! Se on erittäin pehmeä ja laadukas. Täydellinen ratkaisu kaltaisilleni kylkiunille!!!

 9. F******n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olen niin tyytyväinen tähän tyynyyn. Huomasin eron nukkumisessa heti. Erittäin mukava ja mukava

 10. S***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä jalkatyyny toimii ihanasti! Selkäni tuntuu paljon paremmalta sen jälkeen, kun aloin käyttää sitä. En enää herää selkäkipuihin. Suosittelen sitä lämpimästi.