Niskakipu Niputtaa 25% POIS

Alkuperäinen hinta oli: €194.00.Nykyinen hinta on: €107.97.

Ale!

Niskakipu Niputtaa 25% POIS

Alkuperäinen hinta oli: €194.00.Nykyinen hinta on: €107.97.

Muotoiltu Ortopedinen Muistivaahtotyyny Niskakipuun

Vain 21 jäljellä varastossa

Sähkölämmitystyyny

Puhallettava Kaulapanta Niskakivun Hoidossa

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Päästä eroon niska- ja hartiakivuista!

These ORTOREX™ products will help you relieve the pain in the neck, shoulders, and back. Muotoiltu tyynymme takaa jatkuvan yöunen. Sen ergonominen muotoilu pitää pääsi luonnollisessa asennossa. Tämä mahdollistaa paineen poistamisen lihaksistasi, jolloin tunnet olosi virkeäksi. Hitaasti palautuva muistivaahto ei menetä muotoaan jatkuvan käytön jälkeen.

ORTOREX™-tyynyllä hoidetaan kroonista kipua sekä kostealla että kuivalla hoidolla. Se jakaa lämpöä rasitus- ja rasitusalueille. Tämä auttaa rauhoittamaan jännitystä ja rentouttamaan lihaksia. Lisäksi voit asettaa sen muille kehon osille lievittämään epämukavuutta. Digitaalinen säädin mahdollistaa kolmen lämpötason antamisen.

ORTOREX™-vetokaulus auttaa vapauttamaan selkärankaan kohdistuvaa painetta. Se vetää päätäsi niskasta laajentumisen aikaansaamiseksi ja puristuksen poistamiseksi. Tämä venytys yhdenmukaistaa selkärangan välilevyjen sijoittelua. Laitteemme käsittelee niskan nyrjähdyksiä, niveltulehdusta ja kaularangan lihaskouristuksia. Tämä panta täyttyy alle minuutissa helppokäyttöisen ilmapumpun avulla. Se mahdollistaa myös ilman määrän säätämisen.

4.78
9 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 9 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. T*m (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Ostin tämän sarjan isälleni. Hän on kärsinyt niskakivuista lähes kaksi vuotta. Nyt kipu on hänen mukaansa suhteellisen laantunut.

 2. R**a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Etsin hyvää sähkölämmitystyynyä enkä löytänyt sellaista pitkään aikaan. Sitten päätin ostaa puhallettavan niskalämpölaitteen ja löysin tämän Ortorexin tarjoaman setin. Olen tyytyväinen, että päätin ostaa tämän 3-in-1-sarjan. Kaikki sarjaan sisältyvät tuotteet ovat korkealaatuisia. Kiitos paljon!

 3. F**y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Hyödyllisimmät tuotteet niskakivun voittamiseen! Rakastan tätä sarjaa ja suosittelen sitä lämpimästi!

 4. E**a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Se oli lahja siskoltani, josta olen hyvin kiitollinen. Se todella auttaa minua lievittämään niskakipujani. Äitini pitää myös tästä sarjasta, erityisesti sähkölämmitystyynystä.

 5. E***y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tyyny ja lämmitystyyny ovat erittäin hyvälaatuisia. Myös kaulaniskan vetolaite on hyvä. Se on erittäin helppokäyttöinen, mutta käytön jälkeen tajusin, etten tarvitse sitä lainkaan. Annan sen äidilleni.

 6. R**m (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Ortopedisen tyynyn ansiosta tunnen oloni rauhallisemmaksi ja nautin unesta täysillä. Tämä on minulle hengenpelastaja <3 Käytän sähkölämmitystyynyä kylvyn jälkeen ja puhallettavaa niskakaulapantaa jopa ajon aikana.

 7. T***v (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Suosittelen lämpimästi tätä pakettia! Loppujen lopuksi se sisältää hyödyllisimmät tuotteet niskan tukemiseen. Tuotteiden laatu on korkealla tasolla. Mitä tulee hintaan, se on edullinen ja sen arvoinen tämänkaltaisista tavaroista)))

 8. K***y (tarkistettu ostaja)

  Suomi


  Kaikki tuotteet ovat hyviä, mutta kaikista mieluummin sähkölämmitystyyny. Se on vain rakkautta 🙂

 9. N**a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rakastan tätä sarjaa niskakipuihin. Kaikki tuotteet ovat erittäin hyödyllisiä ja laadukkaita. Hyvä!