Geeli-Istuintyyny Paineenalennusta Varten

39.99

Ale!

Geeli-Istuintyyny Paineenalennusta Varten

39.99

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Sano hyvästit alaselkäkivulle ja tunne helpotus Ortorex-Istuintyynyn Avulla!

Ergonomisesti suunniteltu ORTOREX™ Gel Seat Cushion -pehmuste tarjoaa maksimaalisen tuen ja erinomaisen mukavuuden vähentää samalla häntäluuhun ja häntäluun kohdistuvaa painetta. Se voi tehokkaasti lievittää alaselkäkipuja ja auttaa useimpiin iskiasista, välilevytyristä, hännänluun vammoista, raskaudesta, lonkkakivuista, peräpukamista ja pitkittyneen istumisen aiheuttamista lantion ongelmista johtuvaan istumakipuun. Siinä yhdistyy pehmeä istumamukavuus ja vakaa tuki imemään tasaisesti ja haihduttamaan kehon painetta.

Geeli-istuintyynymme on valmistettu korkean elastisesta terapeuttisesta mukavuusgeelistä, joka tekee istumisesta viileää ja auttaa pitkään istuvat ihmiset selviytymään höyryn kuumuudesta. Siinä on hunajakennomuotoilu ilman kierrättämiseksi, joten sillä on hyvä hengittävyys. Pehmeä ja joustava geelimateriaali poistaa luonnollisesti epämiellyttäviä painepisteitä pitkittyessä istuessa, joten voit istua paikallasi pitkään ilman väsymystä. Tyynyn päällinen on suunniteltu täysin hengittävästä yläkankaasta ja luistamattomasta pohjasta. Vetoketjun ansiosta se on helppo irrottaa pesua ja uudelleen asentamista varten.

Voit käyttää ORTOREX™-geelityynyä useissa paikoissa, kuten auton kuljettajan istuimella, kotona ruokapöydän tuolilla tai työtuolilla. Se on loistava valinta pyörätuolin tyynyjä senioreille. Erittäisen joustavuuden ansiosta tyyny puristuu takaisin alkuperäiseen muotoonsa heti venytyksen jälkeen. Se säilyttää aina alkuperäisen muotonsa. Jopa pitkäaikaisen käytön jälkeen se ei menetä tukeaan, joten se on kestävämpi kuin tavalliset tyynyt.

AVAINTIEDUT:

✔️ SELÄN JA HÄNTÄLUUN PAINEENLIEVITYS – Jakamalla painon tasaisesti tyynyn pinnalle, se poistaa kivuliaat painepisteet, lannerangan rasituksesta, iskiasista ja muista johtuvat olosuhteet.

✔️ HUNAJAKENNOMALLI – Edistää parempaa ilmankiertoa, jolloin tyyny pysyy viileänä myös pitkään istuessa.

✔️ JOUSTAVA KESTÄVÄ – Joustava itsejäähdyttävä geelimateriaali säilyttää alkuperäisen muotonsa kestävästi, eikä se menetä tukeaan pitkäaikaisen käytön jälkeenkään.

✔️ HELPPO PUHDISTUS KANNETTAVUUS – Tarpeeksi kevyt, jotta voit ottaa sen mukaasi minne tahansa edistämään mukavuutta toimistotuolissa, autoissa tai lentokoneen istuimissa. Pestävän päällysteen ansiosta tyyny on erittäin helppo pitää tuoreena ja puhtaana.

TUOTTEEN KOKO:

38*30*4 cm (pituus * leveys * korkeus)

4.56
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1

 1. N***l (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Loistava tuote!!!

 2. V***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä on todella hyvä geelityyny. Se on uskomattoman mukava ja sopii erinomaisesti selälleni. Minulla on huono selkä, ja tämä tekee istumisesta mukavaa pitkiä aikoja. Ja siinä on suojus, jonka voi helposti irrottaa ja pestä. Loistava tyyny!

 3. S***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä tyyny on erittäin mukava. Minulle on paljon mukavampi istua pitkiä aikoja. Pidän siitä, että siinä on pestävä päällinen.

 4. A***o (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Ostin tämän autooni pitkiä ajomatkoja varten. Super mukava! Tuntuu kuin istuisin pilvessä!

 5. V***l (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olen istunut tällä suorat 4 tuntia ja lonkka ei satu ollenkaan, ennen 2 tuntia lonkka on jo alkanut satuttaa. tämä on erittäin mukava ja hienoa, että siinä on musta kansi, voidaan ottaa pois pyykkiä varten ja puhdistaa. Aion hankkia vielä yhden toimistokäyttöön.

 6. H***i (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä muutti tietokoneen istuimeni mukavaksi istuimeksi. Tuntui kuin olisin saanut lonkkapotkuraivareita kotona tehdessäni töitä tämän karanteenin aikana. Toistaiseksi kaikki on hyvin.

 7. D***e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Työskentelen kotoa käsin, ja tämä auttaa pitkien työtuntien istumiseen toimistotuolissa. Tuolini on mukava ja mukava, mutta tämä tuo mukavuutta toiselle tasolle. Kehoni tuntuu hieman vähemmän väsyneeltä päivän päätteeksi. Pidän myös siitä, että se pitää istuimen viileänä. Se on mukava päivitys toimistotuoliini.

 8. T***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä on erittäin mukava istuintyyny. Istun pitkiä aikoja ja selkääni sattuu. Laitoin tämän tyynyn tuoliini, jossa työskentelen, ja se näyttää todella ottavan osan selkäni paineesta pois.

 9. P***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Ostin sen toivoen, että se auttaisi, ja ainoa kommenttini on, että toivon, että olisin löytänyt sen aikaisemmin. Se on niin mukava ja tekee tuolista paljon paremman istua pitkiä aikoja.

 10. N***n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Ostin tämän toimistotuoliini, jossa ei ollut hyvää istuintyynyä. Joudun istumaan yli 8 tuntia päivässä, ja työpaikan tuolit on mitoitettu vain 4 tunniksi päivässä. Tämä tyyny teki suuren eron!!! Jos tunnet kipua häntäluussasi tai pakaralihaksen ja reisilihaksen välissä, tarvitset tätä.