Kannettava Ultraääni Sumutin Inhalaatiota Varten

Alkuperäinen hinta oli: €53.00.Nykyinen hinta on: €34.99.

Ale!

Kannettava Ultraääni Sumutin Inhalaatiota Varten

Alkuperäinen hinta oli: €53.00.Nykyinen hinta on: €34.99.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Ota hyvinvointi hallintaan tänään

Ortorex kannettava nebulisaattori lievittää vilustumisen, flunssan, yskän, keuhkoputkentulehduksen ja astman oireita. Sen kehittyneen teknologian ansiosta lääke pääsee syvälle ylähengitysteihin. Laitteessamme on kaksi inhalaatiovaihtoehtoa mukavaa käyttöä varten - maski ja suukappale.

Helppo käyttää
Terveydestäsi huolehtiminen nebulisaattorilaitteemme avulla on helppoa. Kaada ensin lääkeainetta kuppiin. Aseta sitten naamari tai suukappale. Ja lopuksi paina painiketta aloittaaksesi toimenpiteen.
Tehostettu hengitys
Ortorex-inhalaattorista tuleva herkkä höyry kulkeutuu nenän ja kurkun sisään hengittäessäsi. Se stimuloi lääkettä tai suolaliuosta imeytymään nopeasti limakalvoille. Tämä rauhoittaa tulehtuneita hengitysteitä ja helpottaa hengitysvaikeuksia.
Meluton
Ortorex-laite on hiljainen kuin lehtien kahina. Se mahdollistaa tehokkaan hoidon aiheuttamatta häiriötä.
Automaattinen sammutus

Inhalaattorimme sammuu, kun neste loppuu. Tämä ominaisuus säästää pariston käyttöikää ja takaa turvallisen käytön, sillä se estää ylikuumenemisen.

Kannettava

Kompaktin ja kädessä pidettävän muotoilunsa ansiosta Ortorex-sumutinta on helppo kuljettaa mukana. Tämä takaa hengityshoidon saatavuuden aina tarvittaessa.

Helppo ladata

Laitteemme saa virtaa joko 2 AA-paristolla tai USB-johdolla.

Lisää syitä rakastaa kannettavaa nebulisaattorilaitettamme
Pitkä Paristojen Käyttöikä
Kestävä Rakenne
Allergiaton
Turvallinen Lapsille
Pestävä
Kuorsauksen Helpottaminen
4.75
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. T***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Ostin tämän sumuttimen tyttärelleni avuksi lapsivuodon aikana. Hänen mielestään siitä oli apua. Suosittelen sitä ehdottomasti kaikille nopeamman toipumisen vuoksi. Pysy turvassa! Loistava ostos.

 2. D******y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä tuote on paras keksintö, jonka olin koskaan ostanut! WOW! Hämmästyttäviä tuloksia hengitykseni kannalta. Kaikki siinä on hienoa! Kätevä, helppo, tehokas, pieni, kannettava, hiljainen!

 3. Y****a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Käytin sitä pari kertaa ja hengityskapasiteettini on todella parantunut. Se todella toimii! En odottanut näin hyviä tuloksia näin pienestä vehkeestä!

 4. E*****a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Etsin jotain, joka ei pidä paljon ääntä. Tämä sumutin on aivan täydellinen! Se on hiljainen ja helppo käyttää. Tyttäreni rakastaa sen käyttöä ja se auttaa häntä paljon. Ehdottomasti suosittelen!!!

 5. P*****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä on loistava pieni sumutin. Käytin sitä tänään ensimmäistä kertaa ja se toimii hyvin. Sumu on paljon hienojakoisempaa kuin mitä saa isommilla sumuttimilla. Ja se menee myös todella nopeasti. Rakastan kannettavuutta. Kaiken kaikkiaan hyvä ostos!

 6. I****y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä kannettava sumutin on erittäin kompakti ja täydellisen kokoinen matkustamiseen. Toimii loistavasti ja jokaisen pennin arvoinen. Laatu on loistava. Ostaisin uudelleen.

 7. M*****a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Pojalleni kehittyi kauhea sivuonteloiden tukkoisuus ja yskä. Tämän sumuttimen käyttö on auttanut häntä vihdoin pääsemään yli syvästä yskästä ja liiallisesta nenän tukkoisuudesta! Se todella toimii. Suosittelen täysin.

 8. K****n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä kannettava sumutin on lähes äänetön, tuottaa todella mukavaa sumua ja on ehdottomasti hintansa arvoinen! Ehdottomasti rakastan tätä laitetta. Saatan ostaa pari lisää pitääkseni niitä mukana kaiken varalta. Suosittelen sitä kaikille, joilla on hengitysongelmia!!!

 9. C*******e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Se toimii erittäin hyvin. Pidän akkuvaihtoehdosta, joten voin ottaa sen mukaani minne tahansa. Täytyy sanoa, että se on parantanut huomattavasti hengenahdistustani. Suosittelen tätä tuotetta kaikille, erityisesti koronaviruspandemian aikana.

 10. A****a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Minulla on astma ja tämä sumutin auttoi minua menemään kosteisiin lämpötiloihin, kun olin lomalla. Kevyt, kannettava ja todella hyödyllinen laite. Loistava ostos