Kompressiopolvituki Silikonityynyllä Varustettuna

Alkuperäinen hinta oli: €60.00.Nykyinen hinta on: €29.99.

Ale!

Kompressiopolvituki Silikonityynyllä Varustettuna

Alkuperäinen hinta oli: €60.00.Nykyinen hinta on: €29.99.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Sano hyvästit turhauttaville polvikivuille ja epämukavuudelle, kun liikut! Kompressiopolvituki, jossa on silikonityyny, on täällä tarjotakseen sinulle täydellisen tuen ja kivunlievityksen, jonka avulla voit tehdä mitä tahansa toimintaa, jota haluat!

Kompressiopolvituki, Jossa on Silikonityyny edistää nopeampaa toipumista ja lievittää polven kipua ja turvotusta niille, jotka kärsivät akuuteista tai kroonisista nivelvammoista ja -tiloista. Sen anatomisesti muotoiltu neulottu kangas, jossa on pehmeä kuvioitu pinta, takaa täydellisen kosketuksen ihoon ja aktivoi kehon proprioseptorit pitämään tuen paikallaan. Polvitaipeen ympärillä oleva silikonityyny sitoo ja jakaa painetta uudelleen suojaten jänteitä ja polvitaipeen ylikuormitukselta. Se antaa maksimaalisen liikkumisvapauden, ja integroidut liimavyöhykkeet takaavat turvallisen istuvuuden.

Tuote tarjoaa turvallisen tuen riippumatta siitä, juoksetko kentällä, treenaatko kuntosalilla tai teetkö intensiivistä päivittäistä työtä. Se keskittyy kohdennettuun stimulaatioon polven herkille alueille, jotka vaikuttavat kivun havaitsemiseen ja liikkuvuuteen. Lisäksi se pidättää kehon lämpöä lämmittääkseen polviniveltä ja lisätäkseen verenkiertoa. Polvihylsyä voidaan käyttää toiminnan aikana ja sen jälkeen. Se on pehmeä, hengittävä ja kosteutta siirtävä erityisesti polven takaosan herkällä alueella, mikä takaa koko päivän käyttömukavuuden.

Polvisuojan käytön edut:

 • Auttaa nivelen ja lihasten palautumisessa
 • Tarjoaa nuorentavaa helpotusta polven kipuun ja turvotukseen
 • Parantaa verenkiertoa, stimuloi hapen ilmavirtausta lihaksiin
 • Minimoi vammoja
 • Tarjoaa optimaalisen lihastuen harjoittelun välissä ja rentojen päivittäisten aktiviteettien aikana
 • Voidaan käyttää mukavasti koko päivän ja yön ajan
 • Lievittää oireita, jotka liittyvät niveltulehdukseen, jännetulehdukseen, nyrjähdyksiin, nivelsidevammoihin ja sivumeniskin repeämään

Polvitukea voidaan käyttää kaikenlaisiin urheilupeleihin, pyöräilyyn, lenkkeilyyn, painonnostoon, rullalautailuun, triathloniin, kävelyyn, patikointiin, luisteluun, kiipeilyyn, voimisteluun, painonnostoon, joogaan, kyykkyyn, kehonrakentamiseen, kamppailulajeihin, juoksuun, tanssiin, kuntosaliharjoitteluun ja muuhun toimintaan.

KOKO-OPAS

Varmista, että katsot mittataulukkomme varmistaaksesi oikean istuvuuden. Jos olet epävarma, tavoittele pienempää kokoa ylimääräistä pakkausta varten ja isompaa kokoa pienempää pakkausta varten.

✔️ VAMMAN ENNALTAEHKÄISY & KIVUNLÄMMITYS – Vakauttaa ja tukee niveltä, lievittää kroonisia ja akuutteja nilkkavamman oireita, lievittää lihaksen jännitystä estääkseen ylikäyttöä, auttaa vähentämään turvotusta ja lievittämään kipua erilaisten polvitilojen vuoksi.

✔️ SILIKONITYYNY – Tarjoaa polvitaipeelle vakautta sekä suojaa kolhuilta ja ruhjeilta. lisäksi se vähentää loukkaantumisriskiä.

✔️ JOUSITUKI – Kummallakin puolella olevat kaksi jousitukiliuskaa antavat täyden liikelaajuuden ja suojaavat samalla vääntymiseltä ja nyrjähdyksiltä. Ne antavat tukea mediaalisille ja lateraalisille nivelsiteille auttaen vakauttamaan polvea, mikä on ihanteellinen heikoille polville. Hyödyllinen myös korkean intensiteetin harjoittelussa.

✔️ LAAJA SOVELTAMINEN – Sopii kaikkiin urheilulajeihin, joissa niveliin kohdistuu paljon rasitusta: juoksu, koripallo, jalkapallo, jalkapallo, golf, pyöräily, tennis, patikointi, lentopallo, hölkkä hiihto ja muut aktiviteetit.

✔️ KORKEALAATUINEN 3D-NEULONTATEKNIIKKA – Korkean suorituskyvyn kangas ja innovatiivinen neulontatekniikka tarjoavat ylivoimaista tukea ja mukavuutta tinkimättä liikkuvuudesta. Nauti tuntikausia jatkuvasta tuesta.

4.69
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. T***t (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rakastan tätä polvitukea! Se auttaa lievittämään kipua ja epämukavuutta polvestani ja vakauttaa polveani. Se on myös erittäin mukava.

 2. U***c (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rakastan tätä polvitukea! Se auttaa lievittämään kipua ja epämukavuutta polvessani ja vakauttaa polveani. Se on myös erittäin mukava.

 3. E***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Paras polvituki, jonka olen koskaan omistanut! Erinomainen laatu, auttoi minua lievittämään polveni kipua. Erittäin suositeltava!

 4. R***r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tukee todella hyvin, tunnen polveni halatuksi ja turvalliseksi näiden hihojen kanssa. Materiaali on täydellinen, se ei ärsytä ihoani lainkaan. Loistava tuote, täysin suositeltava.

 5. T***i (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  It supports really well, I feel my knees hugged and safe with this sleeves. The material is perfect, it doesn’t irritate my skin at all. Great product, totally recommended.

 6. K***k (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Nämä ovat täydellinen määrä tukea, jota etsin.

 7. S***n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Mukavat ja pestävät! Käytän kompressiopolvihylsyä krooniseen polvikipuun, jota pahentavat toiminnot, jotka vaativat kääntymistä. Käytin sitä eilen illalla tennisottelussa. Se oli todella mukava ja erittäin tehokas. Se on täydellinen tuote, joka saapui ajallaan.

 8. C***r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rakastan sitä! Tämä on kolmas polvitukeni ja se on ainoa, joka pysyy paikallaan, kun kävelen ja liikun. Minulla oli se päällä melkein koko päivän tänään, ja kuten näette, se ei liikkunut, koska minulla on painauma jalassani. Jos se kuluu loppuun, ostan tämän merkin ehdottomasti uudelleen!

 9. U***d (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä on erittäin hyvä tuki, joka tukee tehokkaasti polvea useimpien liikuntamuotojen, myös juoksun, aikana. Pidän siitä, koska se peittää koko polven eikä se luista. Se on vahvistettu sopivilla alueilla, se on helppo laittaa päälle ja se pysyy paikallaan.

 10. C***l (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Pidän todella paljon näistä polvihihihoista. Suuri tuki ja erittäin mukava käyttää. Minulle on vaihdettava polvi ja tämä tukivarsi antaa minulle tarvitsemani tuen.