Nilkan Tuki

24.99

Ale!

Nilkan Tuki

24.99

Muista tarkistaa koko meidänKokotaulukko
Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Auta heikentynyttä nilkkaasi

Ortorex-Nilkkatuki ylläpitää nivelen vakautta ja estää sivuttaisen kiertymisen. Se tarjoaa myös kohdennettua lievää kompressiota. Tämän ansiosta nilkkatukemme auttaa lievittämään kipua ja nopeuttamaan toipumista vammasta tai leikkauksesta.

Vammojen ehkäisy
Nilkkatuen käyttö takaa tukevan istuvuuden ja estää nivelten siirtymät. Tämä puolestaan auttaa välttämään mahdollisia mikrotraumoja.
Kivunlievitys
Nilkkatukemme pitää kehon lämmön lämmittämässä niveltä ja edistää verenkiertoa. Tämä vähentää niveltulehduksen, nyrjähdysten, turvotuksen, akillesjänteen tulehduksen tai muiden sairauksien aiheuttamaa kipua.
Nopea toipuminen
Ortorex-Tuki pitää nilkkanivelen paikallaan ja ylläpitää sen vakautta, ja se vähentää siihen kohdistuvaa jännitystä. Se helpottaa lihasten rakentumista, koska ne ovat vähemmän rasittuneita. Näin ollen tuki helpottaa sujuvampaa kuntoutumista.
360° tuki

Tukemme tarjoaa monipuolisen suojan nilkan lihaksille ja nivelille.

Sopii kaikille jalkineille

Avoimet varpaat ja korot mahdollistavat sen, että tuki sopii helposti kaikkiin kenkiin.

Liukumaton nauha

Elastinen nauha estää tukea liukumasta jalkaa pitkin.

Lisää syitä rakastaa tukeamme
Hengittävä
Ohut
Ei-Rajoittava
Pestävä
Kosteutta Siirtävä
Ihoystävällinen
Kokoopas
Kokoopas
supporteuukus
s/m33-371-43-6
l/xl38-425-87-10
2xl/3xl43-469-1111-13
4.73
15 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1

 1. A****s (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olen niin onnellinen, että löysin nilkkatuen, joka todella sopii minulle. Auttaa pitämään turvotuksen alhaalla ja jalkakivun minimissä, jotta voin nukkua. Hienoa.

 2. T*m (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Mukava, hellävarainen ja luja puristus jalkani kivuliaille alueille, joka tarjoaa ihanaa tukea siellä, missä sitä tarvitsen. Käytän näitä tukia koko päivän, eivätkä ne aiheuta epämukavuutta 👍👍👍👍

 3. S****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Minulla on ollut vaikea plantaarifaskiitti yhdistettynä akillesjännetulehdukseen jo monta kuukautta. Olen käyttänyt näitä hihoja noin viikon ajan ja ne tuntuvat todella hyvältä. Työssäni joudun olemaan jaloillani koko päivän, ja kävelen päivittäin viisi tai kuusi kilometriä töissä. Jalkaparani joutuvat siis koville ja ovat melkein koko ajan kipeinä. Eilen tajusin ensimmäistä kertaa faskiitin kehittymisen jälkeen päivän päätteeksi, että minulla ei ollut kipuja. Suosittelen.

 4. K***n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Neuvoisin näitä kaikille, jotka kärsivät jalkaongelmista. Minulla on neuropatia, ja nämä toimivat todella hyvin minulle.

 5. P**e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Verrattuna kaikkiin muihin ostamiini nilkkatukiin tämä on täydellinen. Juuri sopiva puristus, hyvä tuki, joka ei ole liian jäykkä tai löysä, ja hengittävä. Se pysyy myös hyvin paikallaan, eikä se rullaudu tai rypisty reunoilta kuten monet muut. 100 % tyytyväinen.

 6. A**n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Nämä tuet toimivat! Hyvä istuvuus ja juuri tarpeeksi joustavuus, jotta ne sopivat mihin tahansa jalkaan tai nilkkaan. Voidaan helposti pestä käsin ja kuivata ilmassa.

 7. B*****m (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Voi juku, tämä on fantastista! Kangas on venyvää. Nyt loppuosa jalastani ei turvota ja satu, koska se on liian tiukka! Suosittelen lämpimästi!

 8. H***y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Nyrjäytin nilkkani sisäosan, ja lääkäri sanoi, että paraneminen kestää 3-6 kuukautta, mutta minun on pidettävä tukivarsia. Kokeilin useita, mutta kaikki eivät sopineet oikein. Ilman tukia kipu oli hirveä. Vaihdoin tähän, ja se ei ole vain mukava, vaan voin tuntea nilkkani paranevan!!! Tämä tuki todella pelastaa minut!!!

 9. L***y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olen toipumassa iskiaksesta. En voisi juosta ilman näitä nilkkahihoja! Uskon, että ne auttavat myös suojaamaan minua myöhemmiltä nilkkavammoilta. Kiitos paljon!

 10. R***y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Mukava pito ja tuki, mutta epämukavat pitkän päivän jälkeen, kun olen työskennellyt vähittäiskaupassa jaloillani. Jalkani pohja hankaa sitä vasten koko päivän.