Kinesioteippi

29.9969.98

Ale!

Kinesioteippi

29.9969.98

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Lopeta kärsimys jatkuvista vammoista! Lopeta kipu ja auta lihaksia paranemaan nopeammin kinesioteipin avulla!

Kinesioteippi on elastinen vartaloteippi, jonka toisessa päässä on vahva liima, joka on tarkoitettu tarttumaan ihoon ja venyttämään sitä. Se vetää ihon ylempiä kerroksia ja luo lisää tilaa dermiksen ja lihaksen väliin. Tämä tila vapauttaa alueen imunestekanaviin kohdistuvaa painetta ja luo enemmän tilaa imunesteen virtaukselle. Näin ollen imunesteen poistuminen sairaan alueen läpi paranee. Lisääntynyt tila mahdollistaa lihasten suuremman supistumiskyvyn, mikä parantaa lihasten suorituskykyä. Lopputuloksena lihasväsymys vähenee, liikelaajuus lisääntyy ja lihassupistuksen laatu paranee.

Kinesioteipin käytön hyödyt:

 • Kivun lievittäminen
 • Mustelmat ja vammoista toipuminen
 • Tulehduksen ja turvotuksen vähentäminen
 • Lihasten ja nivelten palautuminen ja tukeminen
 • Kouristusten ehkäisy
 • Tulevien vammojen ehkäisy
 • Parempi urheilusuorituskyky

Teippiä voidaan venyttää jopa 70% sen lepopituudesta. Se venyy helposti ja auttaa tarjoamaan vertaansa vailla olevaa tukea, mukavuutta ja rentoutumista lihaksille ja nivelille. Se on myös vedenpitävä, hengittävä ja kevyt, eikä se estä täyttä liikerataa. Esileikatut teippiliuskat on määritetty monenlaisille kehonosille. Kinesioteippi on tarkoitettu ennaltaehkäisevään huoltoon, ja sitä voidaan käyttää monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Esimerkiksi parempaan harjoitteluun, aktiiviseen juoksuun, lentopallopeliin, pyöräilyyn tai muuhun urheilutoimintaan.

AVAINTIEDUT

✔️ TEHOKAS FYSIOTERAPIAHOITO – Tarjoaa lihaksille ja nivelille tukea, vakautta ja dekompressiota monien vammojen hoitoon, rentouttaa lihaksia, vähentää tulehdusta ja parantaa urheilusuoritusta.

✔️ TALOUDELLINEN – Ajan myötä taloudellisempi kuin muut hoitomuodot. Sitä on helppo soveltaa, ja sitä voidaan käyttää pidemmän aikaa.

✔️ KÄYTETTÄVISSÄ MONENLAISISSA SOVELLUKSISSA – Voidaan käyttää mihin tahansa kehon osaan, ja sillä on monenlaisia käyttökohteita: harjoittelun aikana ja sen jälkeen, juoksussa, pyöräilyssä, urheilupelien pelaamisessa ja paljon muuta.

4.88
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. W****m (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Toimii paljon paremmin kuin tavallinen lääketieteellinen teippi ja on pitkäikäisempi. Sitä ei tarvitse vaihtaa päivittäin tai suihkun jälkeen. Vähentää kipua varpaissani. Hyvä, että näin tämän hyödyllisen tuotteen ja päätin kokeilla sitä. Opettelen kuitenkin vielä, miten se kääritään oikein, mutta edistyn.

 2. T****r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Teippi toimii kuten mainostetaan. Käytän sitä alaselässä ja vasemmassa polvessa. Se todella auttaa. Kun loppuu tai tarvitsen lisää kinesioteippiä, tilaan Ortorexilta uudelleen!!!

 3. L**m (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä nauha todella muutti elämäni. Polveni on kroonisesti tulehtunut aiemmasta vammasta, joka työntää polvilumpion ympäriinsä ja vaikeuttaa kävelyä. Tämä teippi pitää sen paikallaan, joten voin kävellä mukavasti tunteja pidempään kuin pystyisin ilman sitä. Kiitos.

 4. L**a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä on uusi suosikkimerkkini kinesioteipistä! Olen fysioterapeutti ja olen käyttänyt useita eri merkkejä itselleni ja potilailleni. Useimmat teipit tekevät työnsä, mutta pysyvät päällä vain 2-3 päivää. Tämä teippi pysyi minussa koko viikon ja säilytti jännityksensä!

 5. I***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Käytän tätä teippiä jalkakipuun. Sitä suositteli fysioterapeutti, joka käytti sitä useita kertoja erinomaisin tuloksin. Olen erittäin tyytyväinen tähän teippiin. Puhdistan alueen alkoholilla ennen kiinnittämistä ja se pysyy helposti 4-5 päivää. Käytän fööniä sen kuivaamiseen suihkun jälkeen, koska kun en käytä aikaa sen kuivaamiseen, se ei kestä yhtä kauan.

 6. Y****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Se leikkaa ja tarttuu melko helposti. Se on helppo irrottaa itsestään, jos se sattuu tarttumaan itseensä levityksen aikana. Se kestää noin 3 päivää, kunnes poistat sen suihkussa. Kaiken kaikkiaan huomaan eron siinä, milloin käytän teippiä ja milloin en.

 7. N***e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Minulle tehtiin polvileikkaus aiemmin tänä vuonna, joten ostin sen käytettäväksi tukena. Se toimii erinomaisesti ja helpotti kipuoireitani. Helppo irrottaa ja levittää, jos se tehdään ohjeiden mukaan. Ostaisin uudelleen.

 8. E**a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Minulle kerrottiin, että se auttaa verenkiertoa ja paranemista sekä vähentää kipua. Se on totta! Minulla on krooninen jännetuppitulehdus ja loukkasin myös nivelsiteen. Leikkasin sen suikaleiksi, levitin sitä ranteeseeni ristikkäin ja olin niin siunattu huomatessani, että se todella toimii! Ja on ok käydä suihkussa sen kanssa. Suosittelen!

 9. G***y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Loistava harjoituksiin! Korkealaatuinen nauha!

 10. D***l (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Suuri venyvyys ja tarttuvuus! Toimii hyvin minulle ja nivelilleni.