Lastan Ranteen Tuki Rannetuki

Alkuperäinen hinta oli: €60.00.Nykyinen hinta on: €29.98.

Ale!

Lastan Ranteen Tuki Rannetuki

Alkuperäinen hinta oli: €60.00.Nykyinen hinta on: €29.98.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Koe stabiloiva tuki meidän splint ranteen tukituki tukituki löytää kivunlievitystä ja nopeuttaa toipumista!

Olipa kyseessä vanha vamma tai nyrjäytit ranteesi kamppailulajitunnilla, tämän rannetuen avulla voit vakauttaa ja immobilisoida ranteen vammasi ja vähentää kipeiden lihasten, nivelten ja hermojen rasitusta. Rannetuki on saatavana joko vasemman tai oikean ranteen suuntaisena, ja se sisältää kevyen, irrotettavan metallisen lastan, joka pitää ranteesi neutraalissa asennossa nopeuttaen vammasta toipumista tai kroonisten sairauksien hoitoa.

Tämä rannetuki on tehokas lievittämään kipua, joka liittyy useisiin tiloihin, kuten:

 • Nivelreuma
 • Nivelrikko
 • Rannekanavaoireyhtymä (CTS)
 • Toistuva rasitusvamma (RSI)
 • Jännetuppitulehdus
 • Ranteen nyrjähdykset tai venähdykset
 • Nivelrikko
 • Rannevamma tai leikkaus

Kevyen, hengittävän materiaalin ja muotoilun ansiosta tätä rannetukea on mukava käyttää koko päivän ja yön ajan optimaalisen paranemisen varmistamiseksi. Rannetuki on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, jotka kestävät päivittäistä kulutusta. Turvallinen hihnajärjestelmä auttaa sinua saavuttamaan haluamasi määrän liukumatonta tukea ja puristusta – säädä yksinkertaisesti 3 tarranauhahihnaa, joissa on koukku- ja silmukkasuljin, jotta saat tiukan ja mukavan istuvuuden. Ergonomisen muotoilun ansiosta sormet pysyvät täysin liikkuvina, mukaan lukien tarttumis- ja puristusliikkeet. Olitpa sitten toipumassa vammasta tai tarvitset vain ranteen tukea kuntoiluharjoitusten aikana, voit luottaa tämän rannetuen vakauteen ja tukeen, koska se on suunniteltu erityisesti immobilisointiin ja suojaamiseen. Lisäksi se on hyödyllinen lisä mihin tahansa kotihoitotarvikevarastoon.

AVAINTIEDUT:

✔️ NOPEA PARANEMINEN – Tarjoaa kohtuullisen vakauttavaa tukea kipeille, heikoille ja loukkaantuneille ranteille, mikä auttaa toipumaan nopeammin.

✔️ ENNALTAEHKÄISEE LISÄVAMMOJA – Tarjoaa luotettavan tuen raskaan toiminnan aikana ja suojaa samalla ranteen nyrjähdyksiltä.

✔️ IRROTETTAVAT ALUMIINIPINNAT – Lisäävät vakautta, kontrolloivat ranteen taivutusta ja tarjoavat jäykän rakenteen, joka estää ranteen liiallista liikettä.

✔️ TÄYDELLINEN ISTUVUUS – 3 säädettävää tarranauhaa, joissa on koukku- ja silmukkasuljenta, tarjoavat räätälöidyn istuvuuden mukavan puristuksen ja vakauden. Ne myös säilyttävät terapeuttista lämpöä verenkierron parantamiseksi.

✔️ MUKAVA JA KESTÄVÄ – Hengittävä, kosteutta siirtävä materiaali on kestävää ja kevyttä, joten se sopii erinomaisesti koko päivän ja yön käyttöön. Tukee heikkoja tai loukkaantuneita ranteita säilyttäen samalla peukalon ja sormien täyden liikelaajuuden.

KOKO-OHJE:

4.73
15 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. K**e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Käytän tätä rannetukea sekä karpaalitunnelin että niveltulehduksen hoitoon, ja käytän sitä yöllä ja kiihdytysten aikana, kun ranteeni tarvitsee enemmän stabilointia päivittäisten toimintojen aikana. Pesen raudan käsin ja ripustan sen sitten kuivumaan, helppo pitää puhtaana ja raikkaana. Kunpa olisin tiennyt tästä tuotteesta aikaisemmin.

 2. G****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Laadukkaat raudat. Tukivarret on sijoitettu hyvin ja ne ovat riittävän tukevat, mutta eivät ole rajoittavampia kuin on tarpeen. Tarranauhahihnat pitävät sen erinomaisesti paikallaan. Erittäin tyytyväinen.

 3. K****n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä laite on pelastanut oikean käteni, joka on hallitseva käsi. Nukahdin tuoliin ja jotenkin puristin hermon niin pitkäksi aikaa, että koko käsi halvaantui. Tämä laite antaa minulle tarpeeksi tukea ja vahvistaa ojentajalihaksia, jotta voin itse asiassa käyttää hiirtä ja kirjoittaa hiukan. Tukikappale voi olla epämukava, mutta se on vähäpätöinen asia verrattuna elämää muuttavaan tilaan. Suosittelen tätä tuotetta lämpimästi.

 4. C***n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olen kärsinyt jännetuppitulehduksen aiheuttamista kivuista ja päätin tilata nämä. Erittäin nopea toimitus ja hyvä laatu. Ne antavat hyvää tukea ja jänteeni eivät ole tällä hetkellä niin kivuliaita. Kiitos.

 5. G***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Pidän niistä. Kipu ja kauhea pistely yöllä on loppunut. Hinta on huippuluokkaa.

 6. S***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Erittäin tehokas ja mukava lievittää karpaalitunnelin oireita. Suosittelen!

 7. R***r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Kirjoitan koko päivän. Nämä eivät haittaa kirjoittamistani, ja voin säätää hihnoja tiukemmiksi tai löysemmiksi. Ne pitävät ranteeni suorempana kuin muut. Voin käyttää näitä päivittäin ennaltaehkäisevästi enkä vain silloin, kun asiat menevät huonosti.

 8. W***d (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Toistaiseksi tämä on suosikkirannetukeni. Käytän tätä ranteen nivelrikon vuoksi, jotta se suojaa sitä, kun se on tulehtunut, ja se sopii tähän tarkoitukseen erinomaisesti.

 9. K***n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä tuki tukee ranteen tukevasti, kun kirjoitan tietokoneella töissä. Olin alkanut tuntea puutumista ja pistelyä sormenpäissäni ennen tukivarren käyttöä. Käytettyäni sitä töissä viikon ajan aloin jo tuntea parannusta näihin oireisiin. Toivottavasti se toimii jatkossakin.

 10. A***y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Mahtava tuote. Sopii täydellisesti. Antaa hyvän tuen. Hintaansa nähden suuri arvo. Minun on käytettävä näitä, koska kirurgi halvaannutti vasemman ranteeni ja nämä ovat paras tuki, johon olen törmännyt. Suosittelen.