Säädettävä Polvityynyn Suojus

Alkuperäinen hinta oli: €60.00.Nykyinen hinta on: €29.98.

Ale!

Säädettävä Polvityynyn Suojus

Alkuperäinen hinta oli: €60.00.Nykyinen hinta on: €29.98.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Tue ja suojaa polvilumpioasi

Ortorex-tyyny vakauttaa polven lihakset ja nivelet. Terapeuttisen kompression ansiosta se lisää verenkiertoa, mikä parantaa ravinteiden vaihtoa. Tämä ei ainoastaan auta poistamaan kipua, vaan myös suojaa polvilumpion.

Vammojen ehkäisy
Ortorex-Polvityyny jakaa kuormituksen polvinivelistä reisiin ja lievittää laskeutumisen aiheuttamaa iskua. Näin se auttaa ehkäisemään patellan vahingossa tapahtuvia vaurioita.
Kivunlievitys
Suojuksemme antaa painetta patellajänteen tukemiseen. Tämä lievittää akuuttia ja kroonista kipua, joka johtuu niveltulehduksesta, jännetulehduksesta, nyrjähdyksistä ja venähdyksistä.
Nopea toipuminen
Polvisuojamme lievittää polvilumpioon kohdistuvaa jännitystä ja pitää sen paikallaan. Se edistää toipumista polvivammoista tai -leikkauksista.
Hengittävä kangas

Reikiä läpäisevä materiaali mahdollistaa ilmankierron hikeä haihduttaen.

360° tuki

Ortorex-tyyny tarjoaa monipuolisen suojan polven lihaksille, nivelsiteille ja nivelille.

Säädettävä kireys

Solkihihnat tarjoavat räätälöidyn puristuksen ja pitävät tyynyn paikallaan.

Lisää syitä rakastaa mökkiämme
Elastinen
Pehmeä
Ei-Rajoittava
Liukumaton
Pestävä
Ihoystävällinen
4.71
14 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 14 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. B***c (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rakastan tätä pientä tyynyä, enkä voinut uskoa, että sillä olisi merkitystä, mutta niin on! Se ei myöskään rajoita liikkuvuutta eikä liu’u alas. Erinomainen asia! Kiitos!

 2. K****r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä on auttanut valtavasti tyttäreni molempien polvien osgood-ihottumaa. Hän käytti tätä hihnaa ensimmäistä kertaa maastoleirillä viime viikolla ja sanoi olleensa kivuton. Loistava tuote ja hinta!

 3. Z***y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Toimii loistavasti! Minulla on rekonstruoitu polvilumpio ja käytän tätä pas-tyynyä aktiviteettien aikana. Se auttaa valtavasti. Suosittelen lämpimästi.

 4. P***y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Hämmästyttävä polvisuoja. Tyttäreni on venyttänyt polvensa kaksi kertaa aiemmin. Odottaessamme fysioterapiaa hän käytti tätä polvisuojaa ja se auttoi häntä minimoimaan kivun.

 5. E***l (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olin niin yllättynyt siitä, että jokin niin yksinkertainen asia voi parantaa niin merkittävästi lasteni kykyä selviytyä Osgood-Schlatterin kivuista. Erittäin suositeltavaa!!!

 6. A**y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Kun olen käyttänyt sitä päivittäin noin viikon ajan, polveni turvotus on lähes hävinnyt. Se antaa minulle suuren tuen. Suosittelen lämpimästi tätä tyynyä kaikille, joilla on polviongelmia, kokeilemaan tätä.

 7. O***n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Ne ovat todella auttaneet polviani erityisesti pitkillä juoksuilla. Hihnat ovat erittäin mukavat, enkä edes huomaa, että käytän niitä, lukuun ottamatta polvikivun minimoimista.

 8. S***t (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä auttoi vähentämään juoksijan polven aiheuttamaa kipua, kunnes pystyin löytämään sen perimmäisen syyn. Mukava ja kestävä, mukava. Ei valituksia!

 9. V***r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Sain polviongelmia maastoharjoittelusta. Ostin nämä siinä toivossa, että ne helpottaisivat vaivojani, ja rakastan niitä! Kipu on loppunut, enkä enää harjoittele tai pelaa peliä ilman niitä.

 10. I****a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Toimii erittäin hyvin. Polveni ei satu sitä käytettäessä.