⏰Myynti Päättyy 21.04. ⏰ 20-50% POIS + Ilmainen toimitus

Parhaat Tyynyt Kylkiunille

Mitä Kaikkien Kyljellään Nukkuvien on Tiedettävä Levollisesta Unesta ja Niska-, Olkapää- ja Lonkkakivun Välttämisestä!

Tutustu Siihen, Miten Saat Maksimaalisen Hyödyn … ja Minimaalisen Kivun … Kyljellään Nukkumisesta …

Pitkään on ajateltu, että selällään makaaminen on optimaalinen nukkuma-asento, mutta viime aikoina tutkijat ovat alkaneet ylistää kyljellään nukkumista.

Kyljellään nukkumiseen liittyviä mahdollisia etuja, joita tutkijat ovat nopeasti korostaneet, ovat muun muassa seuraavat:

  • Vähentynyt nivel- ja alaselkäkipu
  • Vähentynyt kuorsaus
  • Mahdollisesti parantunut aivojen terveys
  • Parempi suoliston terveys

Nuo ovat melko vaikuttavia etuja! Tutustutaanpa kuhunkin nopeasti lähemmin.

  • Kipu – tutkijat sanovat, että kun nukkuja makaa oikein kyljellään, hän voi vähentää alaselän ja muiden nivelten painetta, vähentää kipua ja nukkua paremmin.
  • Kuorsaus – tutkijat sanovat, että kuorsaus on yleisempää, kun nukut selälläsi. Kyljellään nukkuminen voi myös vähentää uniapnean vaikutuksia. Uniapnea on vakava sairaus, johon liittyy hengityshäiriöitä ja joka voi johtaa moniin vakaviin terveysongelmiin, kuten diabetekseen, sydänkohtauksiin ja kognitiivisiin ongelmiin.
  • Aivojen terveys – itse asiassa tutkijat sanovat nyt, että kyljellään nukkuminen voi myös edistää aivojen yleistä terveyttä. Syynä on se, että kylkiasennossa aivojen jätteet poistuvat helpommin, mikä vähentää henkilön mahdollisuuksia sairastua Alzheimerin tautiin.
  • Suoliston terveys – Toinen suuri hyöty sivussa nukkumisesta on suoliston terveyden paraneminen. Kylkiasennossa makaaminen antaa ruoansulatusjärjestelmän toimia paremmin verrattuna selällään makaamiseen. Tämä voi vähentää närästystä, ummetusta ja turvotusta.

Mutta Voiko Kyljellään Nukkuminen Aiheuttaa Olkapää-, Niska- ja Lonkkakipuja?

Lyhyt vastaus on ”kyllä, se voi”, jos et valehtele kunnolla. Olkapään, niskan tai lonkan kipeytymisen välttämiseksi on käytettävä oikeanlaista tyynyä.

Kunnollinen tyyny pitää selkärankasi linjassa ja antaa sinulle mahdollisuuden jakaa painosi kunnolla vartalosi sivulle sen sijaan, että keskittäisit sen liikaa yhdelle alueelle – kuten olkapäähäsi.

Jos esimerkiksi käytät huonoa tyynyä, joka pitää pään liian alhaalla, olkapäähän kohdistuu liikaa painoa, ja sinuun voi kohdistua kipua.

Tietenkin, jos korjaat liikaa ja käytät liian korkeaa tyynyä tai tyynyjä, se voi aiheuttaa niskakipuja.

Ihannetapauksessa haluat hyvän, tukevan tyynyn, joka pitää pääsi suorassa linjassa hartioiden kanssa.

Jos nukut kyljellään ja sinulla on kipuja niskassa, olkapäässä, selässä tai lantiossa, on olemassa tyynyjä, jotka voivat lievittää kipua.

Tässä Ovat 4 Tyynylajia, Jotka Voivat Auttaa Kylkiunia Nukkuvia Nukkumaan Ilman Kipua

1. Muotoiltu Kohdunkaulan Tyynyn Muistivaahto Sivulle Nukkuville (Niskakipu)

Strategisen ergonomisen muotoilun ansiosta tämä tyyny tukee ja lohduttaa päätäsi, niskaasi ja hartioitasi – pitää ne kaikki linjassa niin, että selkäranka on tasainen ja paino jakautuu tasaisesti.

Tyyny on suunniteltu huolellisesti siten, että pää on luonnollisessa nukkuma-asennossa, ja siinä on syvennyksiä, joiden ansiosta voit helposti laittaa käden tyynyn alle. Se on tehty erityisesti tukemaan selkääsi lapaluiden välissä olevaa aluetta ja välttämään tarpeetonta rasitusta niskalle.

Lopputulos on, että tämä tyyny on erityisesti tehty auttamaan sinua vaipumaan keskeytymättömään uneen joka yö!

Klikkaa tästä saadaksesi tämän tyynyn

2. Ortopedinen Polvityyny Kylkiunille (Selkä- ja Lonkkakipu)

Tämän ortopedisen tyynyn asettaminen polvien väliin yhdenmukaistaa selkärankaa ja lievittää selkä- ja lonkkakipuja.

Tässä tyynyssä on hihna, joka pitää tyynyn paikallaan (joko ylä- tai alaraajassa) ja antaa lempeää tukea, kun olet missä tahansa kylkiasennossa.

Polvityyny liikkuu kanssasi ja pitää lantiosi ja ryhdin täydellisessä linjassa, jotta voit välttää hermosäryt, iskias ja aamunivelkivut.

Tämän tyynyn avulla voit lopettaa heräämisen selkä kipeänä!

Klikkaa tästä saadaksesi tämän tyynyn

3. Kolmion Kiilatyyny Kylkiunille (Niska- ja Hartiakipu)

Tämä kiilamainen tyyny on suunniteltu tarjoamaan enemmän tukea niskalle ja hartioille ja erityisesti antamaan vartalollesi täydellisen neutraaliasennon.

Tässä asennossa nukkuminen parantaa verenkiertoa, lievittää painepisteitä ja vähentää hengitysvaikeuksia. Siksi tämän tyynyn käyttöön liittyviä etuja ovat: kuorsauksen väheneminen, niskakivun väheneminen, olkapääkivun väheneminen, happorefluksin väheneminen ja paljon muuta.

Voit käyttää tätä tyynyä myös seuraavilla tavoilla: jos haluat nukkua kaltevassa asennossa hengityksen parantamiseksi, jos haluat nojata taaksepäin ja katsoa televisiota, jos haluat laittaa tyynyn polvien alle lisäämään jalkojen verenkiertoa ja jos haluat laittaa tyynyn syliin kannettavan tietokoneen tai tabletin pitelemistä varten.

Klikkaa tästä saadaksesi tämän tyynyn

4. Sivu Sleeper Kokovartaloinen Raskaus Tyynyn Kanssa (ei Vain Raskauteen – Tukee Selkää, Lantiota, Polvia, Niskaa ja Päätä)

Tämä tyyny on suunniteltu tukemaan koko vartaloasi ja vähentämään pyörimistä ja kääntymistä, pitämään niska, hartiat, selkä ja lantio linjassa ja varmistamaan hyvän yöunen.

Tyyny voidaan helposti muotoilla useisiin eri muotoihin, jotta se antaa tukea tarvittaessa – esimerkiksi jalkojen kohottamiseksi verenkierron parantamiseksi. Se sopii myös erinomaisesti lukemiseen, television katseluun, lepäämiseen, imetykseen ja muihin toimintoihin.

Tämä U-muotoinen tyyny voi helposti korvata kaikki muut pienet tyynyt sängyssäsi ja antaa sinulle mukavan ja terveen unen!

Klikkaa tästä saadaksesi tämän tyynyn

Yksi Suuri etu Kaikki Nämä Tyynyt Ovat Menossa Heille on ne Sisältävät Muistivaahto!

Tyynyissä voi olla erilaisia täytteitä, kuten lateksia, nukkaa, kuitua ja muistivaahtoa.

Jos haluat varmistaa parhaan mahdollisen tuen yö toisensa jälkeen, suosittelemme lämpimästi muistivaahtomuovia.

Hitaasti palautuva muistivaahto tarjoaa mukavuutta ja tukea optimaaliseen nukkumisasentoon, ja se palautuu aina uudelleen ja uudelleen alkuperäiseen muotoonsa.

Voit luottaa siihen, että muistivaahto ei notkahda tai ohene keskeltä kuten muut tyynyt. Muistivaahto ei menetä muotoaan – voit luottaa siihen, että se antaa tuntikausia tukea.

Hankkimalla oikean tyynyn, jossa on muistivaahtoa, voit varmistaa kivuttomat yöunet kyljelläsi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Jessica
Jessica B.
Asiakkaan onnen sankari
Onko Sinulla Kysyttävää?
Palkittu Asiakastukemme On Täällä Sinua Varten
Lähetä meille sähköpostia: [email protected]

Lääketieteellinen Vastuuvapauslauseke


Yksilöiden sairaudet vaihtelevat, eikä tuotteidemme käyttöä voida taata 100-prosenttisesti kaikille.

Jos sinulla on kliininen sairaus tai krooninen kipu, ota yhteyttä lääkäriisi saadaksesi lääketieteellisiä neuvoja terveydentilastasi.

Mikä tahansa tuote 20% alennuksella
Alennuksesi päättyy:
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0