⏰Myynti Päättyy 16.07. ⏰ 20-50% POIS + Ilmainen toimitus

Miten Pestä Tyyny

Tyynyn puhdistustapa riippuu tuotteen materiaaleista. Useimmat tyynyt voidaan pestä pesukoneessa lämpimässä vedessä hellävaraisella asetuksella. Kiinnitä huomiota tuotteen ohjeisiin. Jotkin on puhdistettava kuivapesussa.

Lateksityynyt ja muistivaahtotyynyt ovat hypoallergeenisia, bakteereja ja pölypunkkeja kestäviä. Nämä tuotteet tulisi puhdistaa vain kerran tai kaksi kertaa vuodessa.

Kuinka puhdistaa tyyny

Jos haluat poistaa tahran tyynystä, sinun ei tarvitse pestä sitä kokonaan. Puhdista se sen sijaan pistemäisesti. Ennen kuin puhdistat minkä tahansa tahran, aseta tyyny tasaiselle alustalle. Poista pöly esineestä pölynimurilla etukäteen. Täytä astia juuri ja juuri lämpimällä vedellä ja lisää siihen hieman mietoa pesuainetta. Esimerkiksi Good Housekeeping Seal Star Tide, The Laundress New York – Wool & Cashmere Shampoo tai Delicate Wash Laundry LIFVEAN. Puhdista likaantuneet alueet miedolla saippualiuoksella kostutetulla sienellä. Pyyhi sitten puhdistettu alue kostealla liinalla. Ole varovainen märän vaahtomuovityynyn kanssa: aggressiivinen toiminta voi vahingoittaa tuotetta.

Jos olet juuri kaatanut nestettä tyynyyn, pyyhi se puhtaalla valkoisella liinalla, jotta kosteus imeytyy mahdollisimman hyvin. Puhdista sitten alue reunasta keskelle miedolla pesuaineella. Tuoreet tahrat on parempi poistaa kuin vanhentuneet.

Jos haluat päästä eroon tyynyn pinttyneestä tahrasta, laimenna saippualiuosta ja levitä vaahtoa likaantuneelle alueelle. Poista saippuajäämät kymmenen minuutin kuluttua kostealla, puhtaalla liinalla.

Voit poistaa hikitahrat levittämällä peroksidista ja vedestä koostuvaa liuosta halutulle alueelle ja antamalla sen vaikuttaa puoli tuntia. Jos mahdollista, pese tyyny pesukoneessa tai pyyhi se useita kertoja kostealla liinalla. Peroksidin sijaan voit käyttää myös aspiriinia, ruokasuolaa tai ruokasoodaa. Kaikki edellä mainitut komponentit on sekoitettava veteen samassa suhteessa. Veden ja etikan 3-prosenttinen liuos auttaa poistamaan hien epämiellyttävän hajun.

Miten saada verta pois tyynystä

Jotta veritahrat olisi helppo poistaa, tartu tahraan nopeasti. Vetyperoksidi poistaa ne tehokkaasti. Aseta tyyny tasaiselle alustalle. Kaada liuos suoraan tahran päälle. Neste sihisee ja kuplii useita minuutteja. Pyyhi käsitelty alue kostealla liinalla. Toista toimenpide, kunnes tahra on kokonaan poissa. Jos mahdollista, pese tuote kylmässä vedessä. Pyyhi vaahtomuovi- ja lateksityynyt kylmään veteen kastetulla sienellä.

Jos et pystynyt puhdistamaan tahroja tyynystä miedoilla erikoispesuaineilla, ota yhteyttä kemialliseen pesulaan.

Vasemmalta oikealle: Ortorex 100 % Luonnonlateksista Valmistettu Ortopedinen Tyyny Niskakipuun.

Miten pestä muisti vaahto tyyny

Muistivaahtotyynyjä ei saa pestä pesukoneessa. Terävät käännökset voivat pilata täytteen. Lue tuotteen käyttöohjeet. Irrotettava päällinen ja tyynynpäällinen voidaan yleensä pestä pesukoneessa lämpimässä vedessä miedolla pesuaineella. Imuroi tyyny molemmin puolin verhoilusuuttimella ja pyyhi likaantuneet kohdat sienellä ja miedolla saippualiuoksella. Pyyhi mahdolliset pesuainejäämät varovasti pois kostealla liinalla. Ole varovainen: märkä vaahtomuovi repeää helposti.

Miten puhdistaa silputtu muisti vaahto tyynyn

Silputtu vaahtomuovityyny voidaan yleensä pestä pesukoneessa (tarkista ohjeet). Purista se ulos ennen kuivausrumpuun laittamista. Tämä lyhentää kuivumisaikaa. Tyyny voi jäädä kosteaksi ensimmäisen pesukerran jälkeen. Saatat joutua toistamaan prosessin, jotta se kuivuu kokonaan. Jos ohjeissa sanotaan, että vain käsinpesu on sallittu, käytä muistivaahtotyynyn puhdistusmenetelmää.

Miten pestä lateksivaahtotyyny

Lateksityynyn saa pestä vain käsin. Täytä kylpyamme lämpimällä vedellä, lisää mietoa pesuainetta herkille vaatteille. Tarvitset yhden teelusikallisen pesuainetta viittä vesilitraa kohti.

Kuinka pestä untuvatyyny

Untuva- ja höyhentyynyt voidaan pestä pesukoneessa. Useimmat ovat vakiokokoisia ja mahtuvat helposti rumpuun. Poista peitteet ja tyynynpäälliset. Tarkasta, onko niissä repeämiä, ja korjaa ne. Kiinnitä ne neulalla ennen pesua, jotta täyteaine ei pääse pesukoneen rumpuun. Untuva- ja höyhentyynyt on parasta pestä pareittain. Tämä auttaa pesukoneen tasapainottamisessa. Aseta ne pystysuoraan pesukoneeseen ja aseta se hellävaraiseen tilaan alhaiselle lämpötilalle. Paras vaihtoehto olisi etukuormaaja. Käytä pientä määrää vähän vaahtoavaa jauhetta. Näin täyteaine ei tartu koneeseen. Käytä ylimääräistä huuhtelu- ja linkouskierrosta, jotta saippuajäämät ja ylimääräinen kosteus poistuvat.

Kuinka pestä tyyny mikrohelmillä

Yleensä mikrohelmiä sisältävät tyynyt voidaan pestä pesukoneessa. Laita tyyny ennen pesua isoon tyynyliinaan ja sido se kiinni. Muuten mikrohelmet voivat hajota ympäri pesukonetta.

Kuinka puhdistaa Tempur-Pedic-tyyny

Tutustu tuotteen käyttöohjeisiin. Useimmissa Tempur-Pedic-tyynyissä on päälliset, jotka voidaan pestä pesukoneessa. Valitse hellävarainen tila ja alhainen lämpötila ja lisää mieto pesuaine. Itse tyynyä ei voi pestä pesukoneessa, koska se on valmistettu vaahtomuovista. Käytä märkäpesussa vain vähän viileää vettä, jotta tuote ei vahingoitu. Voit myös lisätä hieman mietoa pesuainetta. Älä hankaa tyynyä muodonmuutosten välttämiseksi.

Miten pestä bambu tyyny

Bambutyynyllä voi olla erityinen haju oston jälkeen. Älä pese sitä ensimmäisenä päivänä. Muutamassa tunnissa bambun haju häviää. Jopa hellävarainen pesutila pesukoneessa voi deformoida sitä, joten puhdista se käsin. Täytä lavuaari tai kylpyamme hieman lämpimällä vedellä, laita esine siihen ja odota, että se kastuu kokonaan. Purista tyyny, hiero siihen hieman pesuainetta, huuhtele ja purista.

Miten pestä vartalotyyny

Useimmat vartalotyynyt ovat konepestäviä. Lue ohjeet ennen pesua. Jotkin tämäntyyppiset tuotteet on pestävä vain kylmässä vedessä. Voit käyttää kuivausrummun hellävaraista tilaa nopeaan kuivaukseen. Jos kotikoneesi on pieni, voit käyttää pesulasta saatavaa teollisuuskokoista pesukonetta.

Kuinka pestä polyesterityyny

Polyesterityynyt voidaan pestä pesukoneessa lämpimällä vedellä ja pienellä määrällä mietoa pesuainetta. Valitse hellävarainen pesutila. Tasapainoista tekniikkaa varten lastaa esineet pareittain.

Miten pestä tyyny pesukoneessa

Kuten olemme jo maininneet, lateksi-, memory foam- ja Tempur-Pedic-tyynyjä ei voi pestä pesukoneessa. Pyörityksen aggressiivinen vaikutus tuhoaa tuotteen materiaalin.

Pesukoneessa peseminen sopii untuva- ja kuitutäytteisille tyynyille. Lataa ne rumpuun pareittain tasapainon vuoksi. Etu- tai ylälataavat koneet ilman sekoitinta ovat parhaita. Jos ainoa vaihtoehtosi on ylhäältä täytettävä sekoituskone, aseta tyynyt pystysuoraan säiliöön, jotta sekoitin ei vaurioidu.

Miten kuivata tyynyt

Tyyny kuivuu parhaiten luonnollisesti: ulkona tai hyvin ilmastoidussa huoneessa. Voit nopeuttaa tätä prosessia käyttämällä viileän ilman puhallinta. Aseta puhdas valkoinen pyyhe ja aseta tyyny sen päälle. Käännä tuote aika ajoin ympäri, jotta se voi kuivua. Voit myös käyttää siihen erityisiä ripustimia. Varmista, että tyyny on täysin kuiva ennen käyttöä. Pienikin kosteus voi aiheuttaa homeen. Kun kuivuminen tapahtuu luonnollisesti, kestää vähintään 24 tuntia kuivua kokonaan.

Miten kuivata muistivaahtotyyny

Kuivaa tyyny luonnollisesti. Älä väännä täyteainetta. Anna veden valua. Voit käyttää hiustenkuivaajan tai tuulettimen viileää ilmaa tiettyjen alueiden kuivaamiseen. Älä kuivaa tuotetta lämmittimissä tai avotulen lähellä. Korkeat lämpötilat voivat muuttaa tuotteen muotoa.

Kuinka kuivata lateksityyny

Huuhtele tyyny pesun jälkeen puhtaalla vedellä pesuainejäämien poistamiseksi. Älä väännä täyteainetta. Anna veden valua luonnollisesti. Välittömästi pesun jälkeen tuote voidaan pyyhkiä varovasti pyyhkeillä ja asettaa pystyasentoon varjoisaan paikkaan. Älä kuivaa tyynyä patterin päällä tai avotulen lähellä. Korkeat lämpötilat voivat muuttaa tuotteen muotoa.

Kuinka kuivata polyesterityyny

Polyesterityyny voidaan kuivata pyykkinarulla tai erityisellä ripustimella. Jos sinulla on kuivausrumpu, valitse tälle tuotteelle hellävarainen tila. Tämäntyyppinen tyyny kuivuu nopeammin kuin kaikki muut tyypit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Jessica
Jessica B.
Asiakkaan onnen sankari
Onko Sinulla Kysyttävää?
Palkittu Asiakastukemme On Täällä Sinua Varten
Lähetä meille sähköpostia: [email protected]

Lääketieteellinen Vastuuvapauslauseke


Yksilöiden sairaudet vaihtelevat, eikä tuotteidemme käyttöä voida taata 100-prosenttisesti kaikille.

Jos sinulla on kliininen sairaus tai krooninen kipu, ota yhteyttä lääkäriisi saadaksesi lääketieteellisiä neuvoja terveydentilastasi.

Mikä tahansa tuote 20% alennuksella
Alennuksesi päättyy:
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0