Ilmankostutin Ilmanpuhdistin

Alkuperäinen hinta oli: €45.00.Nykyinen hinta on: €29.99.

Ale!

Ilmankostutin Ilmanpuhdistin

Alkuperäinen hinta oli: €45.00.Nykyinen hinta on: €29.99.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Saat lisää energiaa, tunnet olosi rauhalliseksi ja levänneeksi Ortorex™-kostuttimen ja ilmanpuhdistimen avulla, jotka ovat kaikki yhdessä!

ORTOREX™ – Ultrasonic-Kostuttimen ja Ilmanpuhdistimen avulla puhdas ilma on helppoa ihmisille, jotka ovat huolissaan kotinsa ilmanlaadusta. Tämä kompakti laite edistää terveellistä ja helppoa hengittämistä kostuttamalla ja ionisoimalla ympäröivää ilmaa optimaalisesti. Kostuttimen sisällyttämisellä päivittäiseen elämääsi on lukemattomia etuja terveydellesi.

Kostuttimemme auttaa lievittämään allergiaoireita, ehkäisemään flunssa- ja vilustumisoireita, tappamaan bakteereja ja viruksia sekä poistamaan ärsyttäviä tiloja, kuten tukkoisuutta ja poskiontelotulehdusta. Lisäämällä ilman kosteutta tämä laite auttaa myös lisäämään keskittymiskykyä, parantamaan mielialaa ja saamaan sinut tuntemaan itsesi energiseksi ja virkistyneeksi.

Yksi ORTOREX™-kostuttimen jatkuvan käytön muista eduista on sen tehokkuus kuivan ihon, nenän, huulten ja kurkun hoidossa. Parantamalla ympäristön kosteutta, jossa olemme, teemme ilmasta vähemmän aggressiivista keholle. Se on täydellinen lisä kauneushoitoosi ja voi auttaa sinua ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoasi.

ORTOREX™-ilmanpuhdistimessa on yksinkertainen, tyylikäs kolmivärinen muotoilu, joka on siistiä katsoa ja jossa on lämmin ja romanttinen valo. Diffuusori tuottaa viileää sumua samalla kun se poistaa huonoja hajuja ja hajuja ja lisää ihastuttavaa tuoksua. Herkän kosketuspainikkeen avulla voit vaihtaa nopeasti ilmankostuttimen toimintatiloja. Voit nauttia jatkuvasta tai ajoittaisesta sumutustilasta säätämällä sen mieltymystesi mukaan. Laite sammuu automaattisesti, kun vesitaso on alhainen, ja siinä on automaattinen 4 tunnin sammutus jatkuvassa suihkutustilassa ja 6 tunnin sammutus jaksottaisessa suihkutustilassa. Kannettavan ja kevyen rakenteensa ansiosta se sopii erinomaisesti käytettäväksi toimistossa, kotona tai autossa. Lisäksi se ladataan USB-kaapelilla, joten voit nauttia jatkuvasta nesteytyksestä missä tahansa!

AVAINTIEDUT:

✔️ PUHDISTAA ILMAN TEHOKKAASTI – Uusimman ultraääni-nanosumuteknologian avulla laite kostuttaa ja ionisoi ilman tehokkaasti. Sen on osoitettu lievittävän vilustumiseen, flunssaan ja viruksiin liittyviä oireita. Suositellaan myös ihon, nenän, huulten ja kurkun kuivuuden hoitoon.

✔️ KAKSI SUIHKUTUSMOODIA – Nauti jatkuvasta tai jaksottaisesta suihkutustilasta säätämällä se mieltymyksesi mukaan.

✔️ HELPPO KÄYTTÄÄ – Täytä vain 300 ml:n ilmankostuttimen säiliö vedellä ja eteerisellä öljyllä, liitä se sitten USB-kaapeliin ja paina käyttöpainiketta.

✔️ KANNETTAVA JA KEVYT – Kompakti muotoilu tekee siitä täydellisen vempaimen, jonka voi pakata ja kuljettaa mukanasi minne tahansa.

✔️ VÄRIKKAAT VALOT – Tulee viileissä tunnelmallisissa väreissä, jotka rauhoittavat mieltäsi, kehoasi ja henkeäsi. Pehmeä valo sopii myös sinulle, jos haluat hämärää valoa nukkuessasi.

✔️ USB-VIRTA – Lisämukavuuden vuoksi voidaan ladata USB-kaapelilla. Täyteen ladattuna akku tarjoaa jopa 8 tunnin käyttöajan.

✔️ TURVALLINEN JA AUTOMAATTINEN SAMMUTUS – Sisällä on sisäänrakennettu vedenkorkeusanturi, joka sammuttaa virran automaattisesti, kun vesi laskee alle turvallisen vedenkorkeuden.

✔️ MELUTON – Melutaso on alennettu hiljaisen kostutuksen varmistamiseksi, joten se ei häiritse sänky-, työ- tai opiskeluaikaasi.

✔️ ENSILUOKKAINEN LAATU – Suunniteltu korkealaatuisista, ympäristöystävällisistä materiaaleista: ABS, silikoni ja elektroniset materiaalit.

TUOTTEEN KOKO:

4.56
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. N***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Pidän siitä, kuinka kannettava ja kevyt se on, ja tarpeeksi pieni sijoitettavaksi minne tahansa. Erittäin helppokäyttöinen. Pidän todella yövalo kykenevästä ja monivärisestä kytkimestä. Se on ehdottomasti ostamisen arvoinen!

 2. R***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Se on super hiljainen, sitä tuskin kuulee. Toimii hyvin, antaa hyvän sumun. Suosittelen!

 3. A***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rakastan mukavuutta käyttää tätä autossa korjaamiseen. Se on pieni, joten se mahtuu kuppitelineeseeni. Se, että se vaihtaa värejä, saa sen näyttämään todella hienolta autossa, erityisesti yöllä. Ja voit käyttää mitä tahansa mikro-USB-kaapelia sen virran syöttämiseen autossa. Täydellinen siihen, mihin tarvitsin sitä.

 4. A***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Siisti laite! Tähän ilmankostuttimeen on helppo lisätä vettä ja se on erittäin helppo puhdistaa. Vaihdan veden pari kertaa viikossa. Käytän tätä ilmankostutinta lähes joka ilta tunnin ajan ennen nukkumaanmenoa. Se auttaa minua saamaan laadukkaan unen joka yö. Olen innostunut jatkamaan sen käyttöä!

 5. S***z (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Helppo käyttää, helppo ladata ja helppo ottaa mukaan, jos tarvitsee matkustaa, olen tyytyväinen siihen!

 6. C***z (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rakastan ilmankostuttimia ja tämä on ehdottomasti yksi parhaista, joita minulla on ollut. Erittäin tyylikäs. Siihen mahtuu paljon vettä. Se on erittäin helppo koota. Täydellinen koko työpöydälleni ja se pysyy täynnä koko päivän, kun olen töissä. Se ei pidä lainkaan ääntä, mikä tekee siitä entistäkin miellyttävämmän. Erittäin helppo puhdistaa jokaisen päivän päätteeksi. Tämä oli todella hyvä investointi minulle, koska minulla on allergioita.

 7. S***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä asia on hämmästyttävä. Se on niin hiljainen, joten se ei herätä meitä ja se antoi paljon kosteutta ilmaan niin pieneksi laitteeksi. Se sammuu, kun vedenpinta on liian alhainen, mutta se kestää pitkään. Erittäin vaikuttunut tästä pienestä laitteesta ja muotoilu on erittäin moderni ja mukava.

 8. A***e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Hyvä matkustamiseen, helppo kuljettaa pieni ja kevyt. Jos matkustat paljon tämä on täydellinen kuljettaa.

 9. D***o (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Loistava pieni ilmankostutin. Itse ilmankostutin on erittäin esteettinen mutta myös todella hyvälaatuinen. Näyttää kivalta itsessään, mitä arvostan, koska joudun katsomaan sitä. Koko on täydellinen, jotta se saa työnsä tehtyä eikä ole tilaa vievä. Suosittelen sitä ehdottomasti.

 10. H***y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä ilmankostutin auttoi paljon tukkoiseen nenääni ja pystyn nukkumaan paljon paremmin tämän kanssa yöllä. Se näyttää myös niin söpöltä, rakastan tämän ilmankostuttimen muotoilua.