Vauva Nukkua Poddle Pod

64.99114.99

Ale!

Vauva Nukkua Poddle Pod

64.99114.99

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Laita vauva nukkumaan 10 minuutissa!

Vauvojen ORTOREX™-sänkypesä on suunniteltu siten, että siinä on kaikki ominaisuudet, joita vanhemmat tarvitsevat vauvan nukkumisratkaisua varten. Se antaa vauvoille runsaasti tilaa venytellä tai käpertyä mielensä mukaan ja tarjoaa samalla mukavuutta ja turvallisuutta. Kotelon rakenne perustuu äidin kohdun rakenteeseen, jonka ansiosta vauvat voivat nukkua luonnollisesti ja ovat samalla tarpeeksi lähellä, jotta äidit voivat seurata vauvojaan koko ajan. Unikapselin reunat ovat riittävän tukevat estämään vauvaa kääntymästä ympäri, mutta samalla riittävän pehmeät, jotta vauva voi tuntea olonsa turvalliseksi nukkuessaan. Ortopedinen muotoilu sopii vauvan selkärangan kaarelle ja estää maidon tukehtumisen.

ORTOREX™-vauvapesän käytön edut:

 • Jäljittelee äidin kohtua
 • Tarjoaa vauvalle turvallisen ympäristön
 • Rauhoittaa vauvaa muutamassa sekunnissa kosketuksesta pehmeiden materiaaliensa ansiosta
 • Suojaa abya kaikilta häiriöiltä unen aikana
 • Auttaa saamaan vauvan nukkumaan lyhyessä ajassa
 • Mukana irrotettava kansi helppoa puhdistusta varten

Vauvojen sänkypesät ovat 100% puuvillaa, joka sopii täydellisesti vauvasi herkälle iholle. Niissä on asennettu patja, joka suojaa vauvaa allergioilta, pölypunkeilta, homeelta ja tarjoaa samalla erinomaiset hygieniaolosuhteet. Patja on täytetty ympäristöystävällisellä 100% puhtaalla elämänkuidulla, joka on erityisesti kehitetty tarjoamaan vauvoille täydellisen tasapainon mukavuuden ja tuen välillä.

ORTOREX™-sänkypesä on tarpeeksi kompakti, jotta sen voi ottaa mukaan kaikkialle ja se mahtuu mihin tahansa standardikokoiseen pinnasänkyyn. Se antaa vauvallesi varmasti kodikkaan paikan päiväuniaikaan, lepoaikaan tai leikkiaikaan. Sitä voidaan käyttää myös vaihtoehtona matkoilla, sillä sen ansiosta vauvoilla on oma tila, jossa he voivat tuntea olonsa turvalliseksi ja mukavaksi. Lisäksi unikapselissamme on myös kansi, joka on helppo irrottaa ilman vaivaa, joten voit pestä sen koneessa aina, kun se likaantuu tai haisee.

AVAINTIEDUT:

✔️ TUOTTAA MUKAVUUTTA JA TURVALLISUUTTA – Vauvojen sänkypesä tarjoaa vauvallesi turvallisen ympäristön, jossa hän tuntee olonsa turvalliseksi ja mukavaksi koko nukkumisensa ajan.

✔️ EDISTÄÄ VAUVAN HYVÄÄ NUKKUMISTA – ORTOREX™-vauvapesä jäljittelee äidin kohtua ja suojaa vauvaa kaikilta häiriöiltä hänen unensa aikana. Saat nauttia omasta tilastasi samalla, kun lapsesi saa levolliset unen tunnit.

✔️ TURVALLINEN YHDESSÄ NUKKUMISELLE – Unipesän korkeiden reunojen ansiosta lapsesi on suojassa kaatumiselta. Sen ansiosta vanhemmat voivat nukkua vauvansa kanssa yhdessä turvallisesti ja mukavasti ilman huolta tukehtumisesta tai putoamisesta.

✔️ TYYDYTTÄÄ VAUVAN SEKUNNISSA – Vauvan unikapseli on valmistettu pehmeistä materiaaleista, jotka rauhoittavat vauvaa sekunneissa, jolloin vauvan on mukava asettua siihen.

TUOTTEEN KOKO:

4.56
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1

 1. Z***y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Koko on kompakti eikä vie paljon tilaa. Se vaikuttaa kestävältä ja mukavalta pikkuiseni kannalta. Toivon, että voin käyttää sitä myös toiselle lapselleni.

 2. F***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Pidän siitä, että se on kannettava ja helppo käsitellä. Myös puhdistus on helppoa ja nopeaa. Suositeltava!!!

 3. A****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Täydellinen laatu ja väri on myös erittäin mukava. Valitsin sinisen. Pikkuiseni rakasti sitä heti. Hän nukkuu hyvin häiritsemättä meitä :))

 4. K***y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olin yllättynyt laadusta ja mukavuudesta! Tyyny on erittäin pehmeä ja mukava, se ei satuta vauvani ihoa.

 5. L**a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Voin vain sanoa, että tämä on pelastus äideille. Suosittelen sitä lämpimästi!

 6. D**n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä tuote on pakko saada kaikille, joilla on pieniä lapsia. Olitpa sitten kotona tai matkoilla, siitä on paljon apua. Hyvä!

 7. J***y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Ostimme tämän, jotta vauvamme voisi nukkua sängyssämme. Tällä hetkellä tunnemme olomme rennommaksi, koska pikkuinen on turvassa kanssamme.

 8. N**a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Vauvani nukkuu hyvin rauhallisesti tässä lepotuolissa, ja se on juuri sitä, mitä tarvitsen. Myös laatu on täydellinen, sen voi puhdistaa helposti.

 9. L**n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Kangas on pehmeää ja hengittävää. Erittäin mukava pikkuiselle. Kiitos, Ortorex!

 10. M***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olen hyvin iloinen, että löysin vihdoin tämän vauvatyynyn. Nyt olen rentoutunut ja voin tehdä töitä rauhassa.