Vauvan Pyyhe Lämmitin

Alkuperäinen hinta oli: €60.00.Nykyinen hinta on: €39.99.

Ale!

Vauvan Pyyhe Lämmitin

Alkuperäinen hinta oli: €60.00.Nykyinen hinta on: €39.99.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Tee vauvasta puhdas ja raikas ilman stressiä ja ärsytystä!

Vauvojen ORTOREX™-pyyhkeenlämmitin on täydellinen ratkaisu lapsesi puhdistamiseen. Tuotteemme avulla sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että kylmät pyyhkeet aiheuttavat vauvasi herkälle iholle epämukavuutta. Lämmittimemme huolehtii alttiina olevista kertakäyttöisistä kosteista pyyhkeistä, jotta niiden kosteustaso säilyy ja ne pysyvät lämpiminä. Se tarjoaa ihanteelliset säilytys- ja lämmitysolosuhteet vauvan pyyhkeille. Lisäksi se pitää ne tuoreina ja kosteina ylikuumentamatta tai kuivattamatta niitä. Se on tehokas siivousväline kaikille huolehtiville vanhemmille, jotka eivät halua satuttaa pikkuisiaan.

ORTOREX™-pyyhkeenlämmittimen käytön edut:

 • Ehkäisee vaippaihottumaa ja muita kylmien pyyhkeiden aiheuttamia iho-ongelmia.
 • Ei aiheuta allergioita eikä ärsytystä
 • Rauhoittaa vauvaa
 • Pitää pyyhkeet tuoreina, kosteina ja käyttövalmiina
 • Estää pyyhkeiden kuivumisen
 • Ei ylikuumene
 • Auttaa välttämään bakteerien ristikontaminaatiota

ORTOREX™-pyyhkeenlämmitin on myös erinomainen vaihtoehto matkoille. Tuotteemme on pienikokoinen ja se voidaan helposti laittaa laukkuun. Lisäksi siinä on USB-kaapeli, jonka voit kytkeä vaikka autoosi.

Kylmät pyyhkeet voivat olla erittäin haitallisia vauvan iholle, varsinkin jos niitä käytetään pitkään. Onneksi pyyhkeiden lämmitin auttaa välttämään tämän ongelman pitämällä pyyhkeet turvallisessa, lämpimässä lämpötilassa. Yläosan lämmityslevy on suunniteltu lämmittämään pyyhkeitä ylhäältä alaspäin. Se pitää pyyhkeet lämpiminä ylhäällä ja estää niiden kuivumisen alhaalla. Lisäksi voit säätää lämpötilaa 40°C/104°F ja 60°C/140°F välillä sää- ja lämpötilaolosuhteiden mukaan. Mitä kylmempää on, sitä lämpimämpiä pyyhkeiden pitäisi olla.

ORTOREX™-pyyhkeenlämmitin koostuu kolmesta kerroksesta 100-prosenttisesti turvallisia ja kestäviä materiaaleja. Lisäksi siinä on sisäänrakennettu lämpösuoja ja automaattinen sammutustoiminto ylikuumenemisen estämiseksi. Se kytkeytyy automaattisesti pois päältä, jos lämpötila on liian kuuma, mikä säästää sinut ei-toivotuilta onnettomuuksilta. Lisäksi siinä on suuren kapasiteetin kotelo, johon mahtuu jopa 120 erikokoista kosteuspyyhettä.

AVAINTIEDUT:

✔️ ANTAA VAUVALLE PUHTAUDEN JA MUKAVUUDEN – Pyyhkeenlämmittimemme tarjoaa innovatiivisen ja hellävaraisen tavan pitää vauvan peppu raikkaana ja kuivana. ORTOREX™-lämmittimessä säilytettävät pyyhkeet voivat tehokkaasti poistaa kaiken lian vauvasi vartalosta ja pitää sen puhtaana.

✔️ EI SYYTÄ ÄRSYTYSTÄ – Tuotteemme ylläpitää pyyhkeille täydellisen lämpötilan, joka ei aiheuta ärsytystä tai allergioita joutuessaan kosketuksiin vauvan herkän ihon kanssa.

✔️ RAUHOITTAA VAUVAA – Oikein lämmitetyt pyyhkeet rauhoittavat ja tyynnyttävät vauvaa aiheuttamatta stressiä tai paniikkia, erityisesti kun vaihdat vaippoja myöhään yöllä.

✔️ AUTTAA VÄLTÄMÄÄN BAKTEERIEN MUODOSTUMISTA – Lämmittimessämme on muovisuojus, jonka avulla voit säilyttää käytettyjä pyyhkeitä huolehtimatta niiden kuivumisesta tai altistumisesta bakteereille, mikä on erityisen tärkeää vastasyntyneille, joilla on herkkä iho.

✔️ PITÄÄ PYYHKEET PITEMMÄN PITKÄAIKAISENA – Luomalla ja säilyttämällä pyyhkeiden miellyttävän kosteustason, lämmittimemme avulla voit käyttää niitä pidempään sen sijaan, että heität osittain käytetyt pakkaukset pois.

✔️ SÄÄDETTÄVÄT LÄMPÖTILAT – ORTOREX™-pyyhkeenlämmitin tarjoaa säädettävät tilat, jotka sopivat eri lämpötiloihin vauvasi tarpeiden ja vallitsevien ulkolämpötilojen mukaan.

4.56
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. U***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tekee juuri sen, mitä sen on tarkoitus tehdä! Vastasyntyneeni pitää enemmän siitä, kun käytämme lämpöpyyhkeitä. Suosittelen lämpimästi!

 2. B***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Parasta ikinä! Ei enää kylmähälytyksiä ja järkyttyneitä vauvoja. Jokainen äiti tarvitsee tätä!

 3. P****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Minulla ei ole tarpeeksi sanoja sanoakseni, kuinka tämä lämmitin on auttanut minua! Luulin ennen, että pyyhkeiden lämmittimet olivat turhia, mutta tyttäreni itki aina pyllynvaihdon aikana, kunnes aloimme käyttää lämpimiä pyyhkeitä. Pelinmuuttaja!!!

 4. J****n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Lämmitin saapui todella nopeasti. Toistaiseksi vastasyntynyt ei hermostu, kun puhdistamme hänen peppunsa. Olemme tyytyväisiä siihen!!

 5. L*****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Poikani huusi ja pissasi, kun vaihdoimme vaippoja kylmien pyyhkeiden takia. Mutta kun päätin ostaa tämän lämmittimen, hän rauhoittui paljon, kun pyyhkeet ovat huoneenlämpöä lämpimämpiä. Se on sen arvoinen.

 6. E***y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Epäröin hankkia pyyhkeenlämmitintä, koska monet ihmiset ovat kertoneet, että ne kuivattavat pyyhkeet tai eivät toimi. Ystäväni kehotti minua kokeilemaan tätä, ja olin todella yllättynyt. Se toimii loistavasti! Pyyhkeet ovat lämpimiä eivätkä koskaan kuivu! Loistava keksintö!!!

 7. D****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Loistava tuote. Pyyhkeet ovat mukavan lämpimiä. Erittäin helppo käyttää. Ei mitään mistä en pidä. Kiitos, että keksitte tämän!

 8. W****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä lämmitin pitää yllä täydellistä lämpötilaa eikä kuivu kuten muut lämmittimet. Olen hämmästynyt laadusta. Rakastan myös muotoilua, super söpö ja juuri sellainen, josta vauva pitää! Toimii hienosti tähän mennessä.

 9. P*****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä on yksi parhaista asioista, joita olen koskaan ostanut vauvalleni!!! Häntä ärsyttivät kylmät pyyhkeet, mutta kun aloin lämmittää niitä tässä pyyhkeenlämmittimessä, hän on oikeastaan kunnossa. Teki elämästäni paljon helpompaa. Suosittelen lämpimästi!!!

 10. C******a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä vaippapyyhkeiden lämmitin on kaikkien äitien pakollinen varuste. Ajattelin, että oli typerää hankkia lämmitin, mutta se tekee vaipanvaihdosta hieman mukavampaa sinulle ja vauvallesi. Mukavat ja lämpimät pyyhkeet joka kerta! Erittäin helppokäyttöinen, laitat vain pyyhkeet sisään ja kytket sen päälle! Rakastan tätä tuotetta!