Verenpainemittari

Alkuperäinen hinta oli: €53.00.Nykyinen hinta on: €34.99.

Ale!

Verenpainemittari

Alkuperäinen hinta oli: €53.00.Nykyinen hinta on: €34.99.

Loppu Varastosta

Lähetä minulle sähköpostia kun varastossa saatavilla

Kuvaus

Huolehdi terveydestäsi milloin tahansa

Sano hyvästit epätarkoille ja hitaille mittauksille Ortorex-ranneverenpainemittarin avulla. Sen avulla voit hoitaa terveyttäsi myös silloin, kun et ole kotona. Suurella näytöllä ja yksivaiheisella toiminnolla varustettu kompakti laitteemme tarjoaa vaivattomia tarkistuksia.

Kannettava
Ortorex-monitori on kevyt ja kompakti, mikä helpottaa matkustamista ja vie vain vähän tilaa. Se mahdollistaa verenpaineen johdonmukaisen seurannan missä tahansa liikutkin.
Helppokäyttöinen
Painemittarimme pukeminen on yhtä helppoa kuin rannekellon kiinnittäminen. Kiedo se vain ranteesi ympärille ja käynnistä tarkistus. käyttäjäystävällisen ja intuitiivisen suunnittelun ansiosta voit käyttää laitetta oikein ilman vaikeuksia.
Tarkka
Laitteemme takaa mittausten tarkkuuden vain 3 %:n poikkeamalla. Tämä korkea tarkkuus on ratkaisevan tärkeää luotettavalle terveydentilan seurannalle - Se auttaa sinua tekemään optimaalisen päätöksen tilasi perusteella.
Kestävä

Tukeva akryylipaneeli suojaa Ortorex-monitoria rikkoutumasta vahingossa tapahtuvissa putoamisissa. Tämä vankka rakenne pidentää laitteen käyttöikää.

Paristokäyttöinen

Ortorex-verenpainemittarin vakioparistot mahdollistavat välittömät mittaukset. Koska ne antavat laitteelle virtaa välittömästi, ne helpottavat prosessia, koska sinun ei tarvitse lisäksi siirtyä etsimään pistorasiaa. Se on erityisen tärkeää, kun tunnet olosi sairaaksi.

Laadukas näyttö

Laitteessamme on laadukas LCD-näyttö, jota on mukava lukea. Näytön selkeän visuaalisen ilmeen ansiosta voit tulkita mittauksesi ilman apuvälineitä, kuten suurennuslasia.

Lisää syitä rakastaa verenpainemittariamme
Ihoystävällinen
Turvallinen
Käyttää
Mukava Istuvuus
Langaton
4.88
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. M***y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Helppokäyttöinen ja tarkka. Testasin sitä useita kertoja itselläni ja vaimollani, ja lukemat ovat johdonmukaisia.

 2. G**g (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Pidän siitä, että tämä pieni laite on niin helppokäyttöinen ja tarkka. Olen iloinen, että ostin sen BP:n seurantaan.

 3. K**e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Se on loistava tuote! Helppokäyttöinen ja tarkka! Olen sairaanhoitajaopiskelija ja käytän tavallisia verenpainelaitteita ja sitten tätä tarkistamaan työni ja se on niin tarkka!

 4. S**n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Pidin tässä laitteessa siitä, että se ei ollut liian tiukka käytössä. Suuri koko perheelle.

 5. J***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Ostin tämän käytettäväksi töissä. Sitä on helppo soveltaa ja käyttää, ja siinä on muisti, joka palauttaa mieleen aiemmat otetut verenpainearvot. Ostaisin ehdottomasti uudelleen.

 6. T**e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Jos olet joku, joka on vaarassa nykyisen COVID-terveystilanteen aikana, olet luultavasti kuten minä ja pysyt lähellä kotia. On tärkeää pystyä seuraamaan verenpainetta näinä aikoina, jotka voivat osoittautua stressaaviksi. Keskusteltuani siskoni kanssa, jolla on sydänongelmia, hän ehdotti, että hankin sellaisen. Tämä laite on erittäin helppokäyttöinen, mukava ja näytön näyttö on riittävän suuri, jotta tulokset on helppo lukea. Erittäin suositeltava.

 7. B***y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä on erittäin hyvä verenpainemittari ja hinta oli hyvä. Erittäin helppokäyttöinen, se tarvitsee vain kiinnittää ranteeseen ja painaa nappia.

 8. C****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Minulla on IV-vaiheen syöpä ja otan paljon lääkkeitä ja ajoittain kauheita päänsärkyjä. Huomasimme, että verenpaineellani oli suuri merkitys näihin päänsärkyihin. Vaihdoimme ja nostimme tavallisia verenpainelääkkeitäni, ja seuraan painetta 4 tunnin välein nähdäkseni, toimivatko lääkkeet. Tämä mansettilaite on täydellinen ja erittäin tarkka.

 9. X***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN tätä tuotetta. Oli erittäin helppo käyttää, kirjaimellisesti yhden napin painalluksella. Lukee verenpaineen ja pulssin alle 1 minuutissa! Erittäin tarkka myös! Ehdottomasti loistava ostos!

 10. A***l (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Sain sykemittarini, se toimii hyvin ja olin tyytyväinen ostokseen. Annan 5 tähteä ja suosittelen 100%