Auton Otsoni Ilmanpuhdistin

29.98

Ale!

Auton Otsoni Ilmanpuhdistin

29.98

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Hengitä puhtainta ilmaa ja nauti turvallisimmista, terveellisimmistä ja turvallisimmista matkoista autossasi tämän autonpuhdistimen avulla!

Kompakti ja kevyt Auton Otsoni-Ilmanpuhdistin on loistava ratkaisu parempaan ilmanlaatuun. Se käyttää negatiivisesti varattuja ioneja vuorovaikutuksessa ilmassa olevien positiivisesti varattujen hiukkasten kanssa. Näin ne neutralisoidaan ja tehdään tiheämmiksi, jotta ne eivät leijuisi vapaasti ilmassa. Otsonipuhdistin toimii periaatteella, jonka mukaan se ionisoi epäpuhtaudet ja saa ne tarttumaan pintoihin, joista et voi hengittää niitä sisään. Tämä on erinomainen tapa estää mikroskooppisten hiukkasten pääsy nenän ja keuhkojen kautta.

Autosi ilma sisältää cocktailin myrkyllisiä höyryjä ja kaasuja, jotka ovat mahdollisesti haitallisia sinun ja rakkaittesi terveydelle. Ilmanpuhdistin tarjoaa parhaan ratkaisun autossa olevien kaasujen ja hajujen poistamiseen, sillä se poistaa 99% hiukkasmaisista epäpuhtauksista ja imee haju- ja kaasumolekyylejä – tuloksena on ilma, joka on vapaa hajuista, kaasuista, kemikaaleista, siitepölystä ja muista hiukkasista. Tämä kannettava ilmanpuhdistin ja raikastin sopii erinomaisesti autoihin, kuorma-autoihin ja muihin ajoneuvoihin. Se poistaa tehokkaasti savun, pölyn ja pahan hajun. Se puhdistaa ajoneuvon sisätilat hajottamalla epäpuhtauksien aiheuttamat hajut niiden lähteellä, jolloin ajoneuvo tuoksuu raikkaalta ja puhtaalta. Kun hajun lähde on poistettu, hajut eivät enää palaa, eikä jäljelle jää keinotekoisia hajusteita.

Lisäksi otsonipuhdistin neutraloi epäpuhtaudet, kuten homeen, bakteerit ja virukset, puhdistaen ympäristön, jolloin voit hengittää helpommin ja ajoneuvon ilma pysyy turvallisena perheelle ja lapsille. Tarjoa itsellesi ja matkustajillesi paras mahdollinen ilmanlaatu. Kytke se vain savukkeensytytinpistorasiaan tai sovittimeen ja kiinnitä se turvallisesti auton ilmanvaihtoaukkoon. Laite toimii jatkuvasti, kunnes se irrotetaan.

AVAINTIEDUT:

✔️ OTSONIGENERAATTORI – Aktiivinen hapen sterilointi tuotettujen negatiivisten ionien ansiosta.

✔️ VÄHENTÄÄ ILMAN HIUKKASIA JA VIRUKSIA – Päätavoitteena on tehdä hengitysilmasta terveellistä ja puhdasta. Hajottaa haitallisia aineita, kuten bentseeniä ja formaldehydiä autossa.

✔️ POISTAA HAVUT – Tuhoaa tilauksen lähteen ja puhdistaa auton täysin savusta ja muista hajuista, sen sijaan että vain peittäisi hajut kuten hajuvedet.

✔️ KOMPAKTI JA KANNETTAVA – Kompakti laite, joka ei tuota ääntä. Aseta se suoraan tupakansytyttimeen.

✔️ EI SUODATTIMEN VAIHTOA.

 

4.75
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1

 1. F*** (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Kuulin ionisaattorista ystävältäni ja ostin tämän. Sängyn hajut häviävät kuin taikaiskusta.

 2. R***i (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Laitoin tämän autooni ja se toimii kuten mainostetaan. Se poistaa kaikki epämiellyttävät hajut. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen ostokseen.

 3. L***n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  TOIMII HÄMMÄSTYTTÄVÄN HYVIN!!!

 4. P***j (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä hämmästyttävä pieni ilmanpuhdistin on tehnyt valtavan eron autoni raikkauteen.

 5. V***v (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Erinomainen laatu, perheeni rakastaa sitä. Autossamme tuoksuu nyt paljon paremmalta.

 6. S***i (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä tuote tekee juuri sen, mitä se sanoo. Hajut autostani häviävät nopeasti.

 7. J***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä puhdistin on loistava parannus, todella poistaa hajut. Olen erittäin tyytyväinen.

 8. F***r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Ostimme tämän siinä toivossa, että pääsisimme eroon tupakansavun hajusta ja se toimii! Todella juuri sitä, mitä tarvitsimme!

 9. V***v (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Toimii hämmästyttävästi savun hajun poistamisessa autosta.

 10. A***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Suosittelen. Tämä toimii erinomaisesti hajujen poistamiseen.