Sinisen Valon Estävät Tietokoneen Pelilasit

Alkuperäinen hinta oli: €50.00.Nykyinen hinta on: €24.98.

Ale!

Sinisen Valon Estävät Tietokoneen Pelilasit

Alkuperäinen hinta oli: €50.00.Nykyinen hinta on: €24.98.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Vähennä visuaalista stressiä ja silmien rasitusta, jotta voit lopulta nauttia digitaalisesta ajasta!

Pitkäaikainen altistuminen siniselle valolle voi aiheuttaa silmien väsymistä ja stressiä. Televisioista tabletteihin ja tietokoneista matkapuhelimiin tärkein sinisen valon lähde jokapäiväisessä elämässämme on digitaalisten näyttöjemme lähettämä haitallinen sinivioletti valo. Yleisiä pitkittyneestä näytön tuijotuksesta johtuvia oireita ovat migreeni, päänsärky, unettomuus, kuivat silmät, näön hämärtyminen, kaihi ja silmänpohjan rappeuma. Sen sijaan, että hoitaisi näitä sairauksia myöhemmin elämässä, on paljon hyödyllisempää ehkäistä ne kaikki yhdessä.
Ortorex-tietokonelasit miehille ja naisille ovat täydellinen valinta jokaiselle digitaaliselle seikkailijalle. Ne on suunniteltu eliminoimaan digitaalisten silmien rasitusta ja lääkärit suosittelevat niitä näkösi suojaamiseen tietokoneen ja laitteen käytön aikana. Anti-Blue Light lasit suodattavat korkean energian sinisen valon, vähentävät sen voimakkaita aaltoja, jolloin voit keskittyä peliisi tai käsillä olevaan tehtävään. Ilman haitallisten säteiden vaikutuksia saat terveemmän kehon ja hyvän unen sinisen valon estolaseillamme:

 • Suodata sininen valo ja estä UV-säteily
 • Minimoi digitaalinen silmien rasitus
 • Estä silmien kuivumista
 • Minimoi häikäisy
 • Paranna unta

Ne ovat ihanteellisia television katseluun, tietokonepelien pelaamiseen, työskentelyyn ja kaikkeen, missä käytetään digitaalisia näyttöjä. Lisäksi niitä voidaan käyttää yöajoon – keltaiset linssit estävät ajovalojen häikäisyn ja antavat sinulle selkeämmän näkymän pimeässä ja sateisina tai sumuisina päivinä, mikä tekee ajamisesta turvallisempaa ja mukavampaa.

AVAINEDUT

✔️ VÄHENTÄ SILMÄNRASIUTTA – Näiden silmälasien käyttäminen päiväsaikaan voi auttaa lievittämään silmien väsymistä, näön hämärtymistä ja ruutuaikaan liittyvää päänsärkyä.

✔️ SININEN VALON UVSUOJA – Linssit voivat imeä korkean energian sinistä valoa ja on 400 UV-luokiteltu, mikä tarkoittaa, että ne voivat estää 99–100 % molemmista UVA-säteilystä. ja UVB-säteilyä. UV400-luokitellut silmälasit ovat välttämättömiä silmiesi suojaamiseksi pitkäaikaisilta UV-vaurioilta ja silmäsi terveenä.

✔️ PAREMPI UNI – Koska lasit vähentävät silmien rasitusta ja päänsärkyä, voit nauttia levollisesta ja syvemmästä unesta yöllä.

✔️ TYYLIKAS KEHYS – Antaa sinulle erittäin tyylikkään ilmeen. Tkevyt runko on suunniteltu erikokoisille päille ja sopii ihmisille kaikkialta maailmasta.

4.63
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. T***f (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Käytän näitä tietokoneella työskentelyyn. Ne ovat mukavat, ne näyttävät hyvältä ja tekevät ihmeitä, kun ne keventävät silmieni rasitusta. Hyvät lasit!

 2. A***M (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Todella auttaa silmien väsymykseen!!! Käytän niitä lähes päivittäin.

 3. M***m (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön, jos työskentelet tietokoneella koko päivän. Nyt voin viettää päiväni työskennellen kotoa käsin ilman silmieni rasitusta. Kiitos.

 4. A***v (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tuntuu niin mukavalta ja auttoi minua paljon! Olen todella huomannut, että silmäni eivät ole rasittuneet ja kuivuneet. Suosittelen tätä kaikille, joilla on digitaalinen silmien rasitus!

 5. B***k (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Uskomaton tuote, joka suojaa silmiäsi sinisiltä säteiltä. Olisinpa alkanut käyttää näitä jo vuosia sitten!

 6. I***v (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Erittäin hyvät kehykset. Poistaa päänsäryn koko yön kestävästä pelaamisesta. Erittäin helppo silmille. Rakastan sitä.

 7. M***c (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Erinomainen selkeys sekä linssin ja kehyksen laatu. Vähentää ehdottomasti silmien rasitusta.

 8. A***r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Nämä lasit ovat ihania, silmien rasitus vähenee huomattavasti!!!

 9. V***n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rakastan näitä laseja!!! Olen käyttänyt niitä vasta viikon, mutta pidän todella niiden tuntumasta! On rentouttavaa työskennellä nämä lasit päässä. Ja ne ovat niin tyylikkäät

 10. R***r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Lasit ovat mukavat. Käytän niitä työssä, jossa tuijotan tietokonetta yli 8 tuntia päivässä, eikä päänsärky vaivaa läheskään niin usein kuin ennen. Lisäksi ne näyttävät upeilta!