4D Älykäs Silmähieroja

Alkuperäinen hinta oli: €170.00.Nykyinen hinta on: €84.98.

Ale!

4D Älykäs Silmähieroja

Alkuperäinen hinta oli: €170.00.Nykyinen hinta on: €84.98.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Tuo helpotusta rasittuneille, väsyneille silmille – nauti rentouttavasta silmähieronnasta!

4D Älykäs Silmähieroja on älykäs laite, joka rentouttaa tehokkaasti lihaksia ja hermoja silmänympärysalueella lievittääkseen silmien väsymystä ja kipua. Se tarjoaa tarkan ja lämpöä hyödyntävän kotihierontakokemuksen kohdennettuihin akupunktiopisteisiin, joten voit tuntea silmiesi rentoutuvan ja nuorentuvan muutamassa minuutissa. Se on paras hoito kuivien silmien ja silmien rasituksen lievittämiseen, luonnollinen päänsärkylääke ja jokapäiväiseen rentoutumiseen. Tarkan lämpö- ja värähtelytekniikan avulla hierontalaite parantaa silmien alueen verenkiertoa, löysää jännitystä ja lievittää arkuutta ja sinus-päänsärkyä.

4D Älykäs Silmähieroja Käytön Edut:

 • Lievittää kuivia ja väsyneitä silmiä
 • Korjaa päänsärkyä
 • Edistää rentoutumista
 • Vähentää tummia silmänalusia ja turvonneita silmiä
 • Edistää parempaa ja levollisempaa unta

Hierontalaitteessa on täydellinen 4D-ilmapussit, jotka jäljittelevät keinotekoista hierontaa. Sen 42 °C:n (107,6 °F) kuumakompressiotoiminto tehostaa verenkiertoa silmien ympärillä. Tämä auttaa ehkäisemään silmien kuivumista ja harjoittamaan silmälihaksia, mikä lopulta ehkäisee silmien rasitusta. 15 minuutin synkronointitoiminnon ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että hierontaa on liikaa. Siinä on myös säädettävä joustava pääpanta, joka säätää elastisuuden sopivaksi jokaiselle pään koolle.

Tässä silmähierontalaitteessa on digitaaliset asetukset, joiden avulla voit säätää siihen sisäänrakennettuja eri ominaisuuksia ja hierontoja. Voit valita 5 eri hierontatilaa, jotka auttavat sinua rentoutumaan täysin:

 • Automaattinen tila: ilmanpaine + lämpöpuristus + tärinä + musiikki
 • Tehotila: ilmanpaine + tärinä + musiikki
 • Silmiensuojaustila: ilmanpaine + lämmönpuristus + musiikki
 • Lieventämistila: ilmanpaine + musiikki
 • Unitila: lämmön puristus + musiikki

Musiikin soittokyky on ihastuttava lisä rentouttavaan ja terapeuttiseen silmähierontaan. Laitteeseen on sisäänrakennettu luonnon ääniä sisältävä musiikki, ja voit jopa synkronoida siihen omaa musiikkiasi Bluetooth-yhteyden kautta. Voit nauttia lempeästä hieronnasta samalla, kun tämä hierontalaite tekee kaiken työn puolestasi.

✔️ VÄHENTÄÄ TUMMIA SILMÄNALUSIA JA TURVONNEITA SILMIÄ – Kaikkisuuntaiset hierontasolmut lisäävät proteiinien eritystä, mikä parantaa solujen aineenvaihduntaa, tasoittaa ryppyjä ja poistaa tummia silmänalusia.

✔️ VÄHENTÄÄ TUMMIA Silmänalusympyröitä ja pehmeitä silmiä – Kaikkisuuntaiset hierontasolmut lisäävät proteiinin eritystä parantaakseen solujen aineenvaihduntaa, tasoittaakseen ryppyjä ja poistaakseen tummat silmänaluset.

✔️ LÄMMITYSHIERONTA – Sisäänrakennetut lämmitystyynyt tarjoavat mukavan 107,6°F (42°C) lämpötilan, joka on hyödyllinen verenkierron stimuloimiseksi ja terveen näkökyvyn ylläpitämiseksi.

✔️ 5 SÄÄDETTÄVÄÄ TILAA – Mukana 5 hierontatilaa: automaattinen tila, tehotila, silmien suojaustila, lieventämistila ja lepotila. Valitse yksi tarpeisiisi sopiva.

✔️ 180° SÄÄDETTÄVÄ & KANNETTAVA – Voidaan taittaa pienemmäksi, joten voit ottaa sen mukaasi minne ikinä menetkin: toimistoon, lentokoneeseen, matkalle.

✔️ LANGATON & LADATTAVA – Sisäänrakennettu 1600mAh:n ladattava litiumakku kestää tunteja täydellä latauksella, mikä mahdollistaa silmähierontareissun milloin ja missä tahansa. Kun olet käyttänyt 15 minuuttia, se pysähtyy automaattisesti virran säästämiseksi. Käytä USB: tä lataamiseen.

✔️ SISÄÄNRAKENNETTU MUSIIKKI & BLUETOOTH-YHTEYS – Nauti levollisesta hierontasessiosta oman suosikkimusiikkisi tai sisäänrakennetun ympäristön ääniraidan kanssa.

4.75
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. I***i (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Loistava hierontalaite. Erittäin nopea toimitus, hyvin pakattu paketti. Suosittelen lämpimästi

 2. S***p (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä nukuttaa minut minuutissa! 🙂 Erittäin suositeltavaa!

 3. J***s (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olen niin vaikuttunut tästä, rakastan sitä, miten se lievittää stressipäänsärkyäni ja väsyneitä silmiäni… ainoa huono puoli on, että se on hieman meluisa. Henkilökohtaisesti en kuitenkaan välitä, koska hieronta on niin hyvä!

 4. Y***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rakastan tätä vehjettä niin paljon. Olisipa minulla ollut tämä jo vuosia sitten. Kärsin kroonisesta migreenistä ja tämä on uusi paras ystäväni.

 5. X***n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Minulla on ollut viime aikoina paljon päänsärkyä, koska tuijotan näyttöä koko päivän. Minun on sanottava teille, että tämä hierontalaite oli rakkautta ensi silmäyksellä! Se on mukava ja se käyttää tarpeeksi painetta ollakseen tehokas. Itse asiassa haluan käyttää 15 minuutin istuntoa. Olen huomannut eron hierontalaitteen käytön myötä silmieni väsymyksessä ja päänsäryissä. Rakastan sitä ehdottomasti.

 6. E***z (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Minulla on todella pahat poskiontelot ja työskentelen tietokoneella koko päivän. Sivuonteloni tekevät silmäni niin raskaiksi, tunnen ja näytän aina niin väsyneeltä. Yritän käyttää hierojaa vähintään 3 kertaa viikossa. Se on niin rauhoittavaa, ohimoiden ja silmien viesti ja lämpö, se tuntuu niin mahtavalta!!! Minulla oli sinus päänsärky toissa yönä oikeassa ohimossa ja tein kaksi istuntoa tätä ja tuntui niin paljon paremmalta. Se soittaa musiikkia & menee aaltoihin ääniä tai voit mennä hiljaiseksi lepotilassa. Pisimpään se toimii kerrallaan on uskoakseni 15minuuttia. Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka kärsivät poskionteloista, päänsärystä tai vain väsyneistä silmistä.

 7. P***o (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä laite on ollut hämmästyttävä. Tietokoneen ääressä istuminen 8+ tuntia päivässä rasittaa silmiäni. Ja kevään allergiat ovat myös potkimassa. Tuntuu ehdottomasti siltä kuin joku hieroisi silmiäsi, ja tunnen oloni rentoutuneemmaksi sen käytön jälkeen.

 8. O***n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Näin pieneksi tuotteeksi se on niin valtava helpotus!!!! Saan sinus migreeniä ja stressipäänsärkyä ja tämä pieni kaveri korjaa ne heti! Olen iloinen, että ostin sen.

 9. O***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä vekotin on aivan uskomaton!!! Rakastan saada hierontaa ja kasvohoitoja kuukausittain, ja olen kaivannut niitä, koska jäädä kotiin tilauksen. Joten tarvitsin JOTTAIN, joka auttaa minua selviytymään ja auttaa minua rentoutumaan tänä jännittyneenä aikana. Se on myös auttanut minua päänsärkyyn ja silmien rasitukseen kotoa käsin työskentelyn vuoksi. Jos olet kireä ja/tai sinulla on päänsärkyä tai tarvitset vain pientä pakoa, suosittelen lämpimästi ostamaan!

 10. L***n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Käytän tätä laitetta päivittäin nyt ja se lievittää kuivia ja turvonneita silmiäni ei ole enää tärkeää minulle. Se jättää silmäni tuntumaan hyvältä ja… Nukahdan usein laitteen käytön aikana. lämmitystoiminto on mahtava ja toimii nopeasti. Olen yllättynyt kuinka nopeasti se lämpenee. Myös poikani käyttää tätä nyt säännöllisesti. Koska hän on verkkoluokassa koko ajan, hän valittaa aina silmäkivuista ja päänsärystä. Käytettyään tätä säännöllisesti, hän tuntee olonsa rentoutuneeksi eikä valita päänsärkyä nyt. Aion ostaa yhden lisää hänen käyttöönsä. Suosittelen lämpimästi tätä tuotetta.