Kasvojen Hierontalaite Kaksoisleuka Kasvojen Muotoilija

Alkuperäinen hinta oli: €60.00.Nykyinen hinta on: €39.98.

Ale!

Kasvojen Hierontalaite Kaksoisleuka Kasvojen Muotoilija

Alkuperäinen hinta oli: €60.00.Nykyinen hinta on: €39.98.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Hanki ammattimainen spa kuin anti ikääntyminen hoito kotona

Ortorex-Kasvohierontalaite tarjoaa sähköistä lihasstimulaatiota ihon kiristämiseksi. Se parantaa verenkiertoa ja antaa kasvoja kohottavan vaikutuksen. Tämän seurauksena kasvojen muotoilijamme vähentää kaksoisleukaa ja ryppyjä. Lisäksi se antaa hellävaraista tärinähierontaa solujen aineenvaihdunnan parantamiseksi.

Kasvojen hoito
Kasvohierontalaitteemme kohottaa ja nuorentaa ihoa. Se auttaa myös turvotukseen ja turvotukseen.
Mikrovirtatekniikka
Muotoilijamme käyttää turvallista sähkövirtaa. Se lisää kollageenin tuotantoa ja stimuloi kasvojen lihaksia.
Helppo käyttää
Ortorex kasvohieroja on käyttäjäystävällinen. Laita laite vain päälle, säädä nauha ja valitse toimintatila ja voimakkuus. Sitä suositellaan käytettäväksi 15 minuutin ajan useita kertoja viikossa.
Punainen ja sininen valo

Hierontalaitteemme punaiset ja siniset säteet tehostavat elastiinin tuotantoa ja torjuvat aknea aiheuttavia bakteereja.

Säädettävä muotoilu

Laitteemme vastaa pään muotoa ja kokoa, mikä antaa yksilöllisen istuvuuden.

Eri tilat

Voit valita viiden hoitotilan välillä ja säätää kunkin hoitotilan voimakkuutta.

Lisää syitä rakastaa hierontalaitettamme
Taitettava
Kevyt
Kannettava
Automaattinen Sammutus
Kädet-Vapaana
Turvallinen
4.69
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. H****r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Se on niin hyvä hieroja! Voin tuntea vaikutuksen jo yhden käyttökerran jälkeen – poskeni ovat kiristyneet ja kiinteytyneet. Siinä on useita toimintatiloja, jotka tuntuvat erittäin hyviltä. Ja tärkeintä on, että se on kädetön – voit laittaa sen päälle ja tehdä mitä haluat. Rakastan sitä! Kiitos paljon!!!

 2. D***y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Hieno muotoilija! Se näyttää tukevalta ja toimii hyvin. Rakastan säädettävää nauhaa, äiti ja minä voimme käyttää samaa laitetta vain säätämällä kokoa. Kiitos!

 3. E**a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Hankin tämän tuotteen vähentääkseni kasvojeni rasvaa. Olen käyttänyt sitä noin kolme viikkoa. Kun katson peiliin, huomaan, että kasvoni eivät ole enää niin pulleat kuin ennen. En harrastanut paljon liikuntaa näiden kolmen viikon aikana, joten antaisin tunnustusta tälle kasvojen muotoilijalle. Suositellaan.

 4. N****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rakastan tätä kasvohierojaa. Ystäväni suositteli sitä minulle. Hänellä on hämmästyttäviä tuloksia sen käytön jälkeen, joten päätin kokeilla sitä myös. Ihoni tuntuu upealta. Se todella auttaa turvotukseen lähes välittömästi! Toivottavasti se vähentää myös kaksoisleukaani!

 5. S**a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Käytin tätä hierontalaitetta vain muutaman kerran. Mutta se tuntuu hyvältä ja leukani tuntuu kiinteytyneeltä istunnon jälkeen!

 6. P***y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olen odottanut tarpeeksi kauan tämän arvostelun kirjoittamista. On kulunut kuukausi siitä, kun aloitin tämän hierontalaitteen käytön. Voin ehdottomasti sanoa, että se toimii! Se kohottaa veltostunutta ihoa ja muotoilee leukalinjaa. Tämä on nyt erittäin tärkeä osa ihohoitoani kiinteän kaulan ylläpitämiseksi. Se on erittäin rentouttava ja hierontaominaisuus on uskomaton! Jokaisen käytetyn pennin arvoinen!

 7. M***t (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  WOW se tuntuu hyvältä käytön jälkeen! Suosittelen lämpimästi tätä hierontalaitetta, jos haluat kiinteyttää leukalinjaa. Se antaa pulssia leukalinjalle ja poskipäille. Minulla on ollut se nyt kolme viikkoa ja kyllä! Voin tuntea ja NÄKYÄ, että lihakseni ovat tiukentuneet ja leukalinjani on muotoutunut. Suosittelen sitä erittäin lämpimästi!

 8. A*****y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Pidän tästä hierontalaitteesta toistaiseksi. Se on säädettävissä, joten voit mukauttaa istuvuutta. Siinä on useita eri toimintatiloja, joten voit valita itsellesi parhaiten sopivan. Minun suosikkini on vaivaaminen. En voi vielä puhua tuloksista, mutta toivon, että se toimii!

 9. L**a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Laitan tämän hierontalaitteen päälle aamulla vain 10 minuutiksi. Suunnitelmani on tehdä sitä pari kertaa viikossa ja nähdä edistyminen. Täytyy odottaa, että näen sen.

 10. R***e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olin hyvin skeptinen ennen tämän laitteen tilaamista…. Olin huolissani, että se satuttaisi tai ei antaisi mitään tuloksia. Mutta se ylitti kaikki odotukseni! Se on erittäin helppokäyttöinen eikä satu lainkaan, se tuntuu jopa rentouttavalta jossain vaiheessa. Olen jo huomannut, että lihakseni ovat vähemmän löysät. Uskomaton hierontalaite!