Kenkien Kantapääpidikkeet

Alkuperäinen hinta oli: €23.00.Nykyinen hinta on: €14.98.

Ale!

Kenkien Kantapääpidikkeet

Alkuperäinen hinta oli: €23.00.Nykyinen hinta on: €14.98.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Ratkaise kenkien sovitusongelmat ORTOREX kantapääpidikkeillä!

Jos sinulla on löysästi istuvat jalkineet, voit aina käyttää erittäin mukavia ORTOREX™-kenkien kantapääpidikkeitä. Kantapääpehmusteemme on suunniteltu tekemään löysistä kengistäsi istuvat, estämään liukastumista ja epämukavuutta. Ne pienentävät tehokkaasti kenkien kokoa estäen jalkojen ja kantapään hankautumista, mikä ehkäisee kantapääkipuja. Lisäksi voit vapaasti leikata nämä kantapään pidikkeet kengän kantapään eri korkeuksien ja muotojen mukaan kätevää käyttöä varten.

ORTOREX™-korkokahvat on valmistettu pehmeästä, joustavasta ja hikeä kestävästä materiaalista, joka tarttuu kantapäihisi ja mukautuu niiden muotoon. Laadukkaiden materiaaliensa ansiosta nämä kantapääpidikkeet tarjoavat erinomaisen pehmusteen ja vähentävät tehokkaasti kengän ja jalan välistä kitkaa.

Kantapääpehmusteemme on valmistettu joustavasta vaahtomuovista, ja niiden yläpäässä on liukumaton kohokuvio, jonka ansiosta kenkäsi istuvat hyvin ja kantapääsi ympärillä on kestävä ja mukava istuvuus. Kiinnittämällä nämä pidikkeet kenkien takaosaan voit kävellä luottavaisesti kiristetyissä kengissä.

ORTOREX™-kengänkantatarroissamme on itseliimautuvat selkämykset – voit kiinnittää ne kätevästi kengänkantoihin. Ne on suunniteltu jalkakipuihin, rakkuloihin tai kovettumiin. Nämä kantapääpidikkeet sopivat miehille, naisille, pojille, tytöille ja sopivat lähes kaikkien jalkineiden kanssa, kuten kangaskengät, pumput, korkokengät, korkokengät, litteät pohjat, pukukengät, työkengät, nahkakengät, mokkasiinit jne.

AVAINTIEDUT:

✔️ PARANTAA KENGÄN ISTUVUUTTA – ORTOREX™ Korkokahvat käyttää joustavaa ja pehmeää vaahtomuovia, joka parantaa kengän oikeaa istuvuutta.

✔️ ENNALTAEHKÄÄ JALKOJEN HIEROMISTA – Kantapääpidikkeidemme pehmusteet estävät kenkiä hankaamasta jalkojasi ja pitävät kantapäät paikoillaan.

✔️ ENNALTAEHKÄISEE LUISKAUTUMISTA – Joustavan vaahtomuovin ansiosta kantapäätyynyn pohjissa on liukumaton kohokuvio yläkannessa, joka saa kenkäsi istumaan tiukasti. Kantapäätyynyn tyynyissä on hyvä tarttuvuus suotuisa, jotta ne pysyvät tukevasti paikoillaan tanssiessa, ostoksilla, juostessa jne.

✔️ VAPAUTTAA KANTAKIVUN – Pito tarjoaa sopivaa tukea tukemattomille alueille ja auttaa vähentämään pronaatio-ongelmia ja kipua.

✔️ HELPPO KÄYTTÄÄ – ORTOREX™-kantapääpidikkeissä on itsekiinnittyvä selkäosa. Kuorimalla takakannen pois, voit kiinnittää ne kätevästi ja nopeasti kengän selkänojaan.

KÄYTTÖOHJEET

Paketti sisältää:
1 pari sisältää 2 kpl kantapään kahvoja.

4.69
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. N**a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Pidän niiden liukumattomuusominaisuudesta. Erittäin hyvä laatu ja helppokäyttöisyys

 2. G*a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Pidän niiden liukumattomuusominaisuudesta. Erittäin hyvä laatu ja helppokäyttöisyys

 3. C***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tilasin isommat kengät 6pm:ltä, mutta pidän niistä todella paljon. Nyt voin käyttää niitä luottavaisin mielin näiden kantapääpidikkeiden ansiosta :)))

 4. I**a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Laadukas vaahto estää kantapääni vammoilta..Ne toimivat todella hyvin.

 5. B*b (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Ne ovat mukavia ja kestäviä. Olen erittäin tyytyväinen tähän ostokseen

 6. L***n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Käytän näitä kahvoja tenniskengissäni. Ne toimivat hyvin ja estävät kenkiä liukumasta ylöspäin….

 7. S***n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Vaahtomuovi on erittäin pehmeä ja joustava. Ne parantavat kenkieni istuvuutta täydellisesti ja estävät liukastumisen.

 8. H***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä tuote ansaitsee yli 5 tähteä. Erittäin tyytyväinen!

 9. K***y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Pohjallisten käyttö on erittäin helppoa. Pidän siitä, miten ne sopivat kenkiini ja lievittävät kantapääkipujani. Aivan täydellinen!

 10. F****a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Pidän näiden kantapään kahvojen paksuudesta. Ne sopivat täydellisesti!