Ortopediset Tukipohjalliset

Alkuperäinen hinta oli: €45.00.Nykyinen hinta on: €29.99.

Ale!

Ortopediset Tukipohjalliset

Alkuperäinen hinta oli: €45.00.Nykyinen hinta on: €29.99.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Tue jalkojasi Ortorex-pohjallisilla, jotka on suunniteltu tekemään mistä tahansa kengästä mukavampi ja tukevampi!

Jos kärsit jalkakivuista tai sinulla on kengät, joissa on hyvin vähän tukea, ortoosipohjalliset voidaan helposti sujauttaa suosikkikenkiin, jolloin ne tarjoavat lisäpehmustusta, kaaritukea ja parempaa istuvuutta. Jalkaterapeutit suosittelevat niitä jalkakipujen, kantapää-, sääri-, polvi- ja selkäkipujen lievittämiseen.

Nämä ortopediset pohjalliset sopivat sekä miehille että naisille, urheiluun tai työhön, litteisiin jalkoihin tai muihin tavallisiin jalkavaivoihin, kuten luupiikkeihin. Pohjallinen on suunniteltu kauttaaltaan ohuesta materiaalista ja kantapäätä tukevaksi, ja se tukee jalkaasi puolijäykällä kaarella ja auttaa samalla varmistamaan oikean kävelymuodon. Lisäksi pohjallisen muotoilu on erittäin mukava mutta tukeva, ja siinä on antibakteerinen pintakerros. Sisäpohjissa on liukastumista estävä teknologia, joka pitää ne paikoillaan ja kantapään itse pohjassa.

Näitä ortopedisiä pohjallisia voidaan käyttää kaikkeen käsityöstä vaellukseen, kalliokiipeilyyn tai joukkueurheiluun, sillä kaari-pohjalliset on suunniteltu syvällä U-muotoisella kantapääkupilla. Se auttaa vakauttamaan ja tukemaan jalkaa ja estää liukumista ja kitkaa voimakkaiden iskujen ja pitkien matkojen aikana.

AVAINTIEDUT

✔️ KIPUJEN VAPAUTUS – Kliinisesti todistettu, että se lievittää välittömästi ja koko päivän kantapääkipuja, kuten kantapään kannattelua, yleistä kantapään pahenemista ja litteiden jalkojen korjausta.

✔️ HENGITTÄVÄ MATERIAALI – Pintakerros on valmistettu pehmeästä ensiluokkaisesta materiaalista. Se auttaa pitämään jalat viileinä ja miellyttävinä imemällä kaiken hien ja kosteuden myös kuumissa sääolosuhteissa. Kengän sisäosan hikoilua estävä kangas auttaa jalkoja pysymään kuivina ja viileinä raskaan toiminnan aikana, jolloin jalat pysyvät mukavina, terveempinä ja rakkulattomina.

✔️ U-MUOTOINEN SUUNNITTELU – Auttaa jakamaan painosi tasaisesti ja suuntaamaan luustosi uudelleen suojatakseen kantapäätäsi laskeutumisen voimakkaiden iskujen aikana kävelyn tai juoksun aikana. Ergonomisesti muotoillut kevyet pohjalliset tarjoavat pitkäkestoista tuntikausien mukavuutta ja iskunvaimennusta.

KOKO KAAVIO:

Nämä monikäyttöiset pohjalliset sopivat miesten ja naisten kengänkoossa 35-40 EU (4-9,5 US) tai 41-46 EU (10-13 US). Pohjalliset voidaan leikata ja räätälöidä sopimaan mihin tahansa jalkaan.

4.56
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. J***k (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Parhaat pohjalliset! Jalkaterapeuttini suositteli näitä lämpimästi. Ne antavat loistavaa tukea koko päivän jaloillani oloon – niin mukavat!

 2. F***s (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Minulla on litteät jalat, ja minulla on aina ollut vaikeuksia löytää pohjallisia, jotka tukevat litteitä kaaria. Nämä toimivat loistavasti! Aion ostaa lisää!

 3. Z***i (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tarvitsin ortopediset pohjalliset plantaarifaskiitin vuoksi. Suuri tuki!

 4. V***v (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olen juoksija. Nämä todella auttoivat akillesvaivaan, joka minulla oli pari vuotta sitten, ja ne kestävät pitkään.

 5. E***u (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Minulla on planter Faciitis ja nämä ovat täydelliset pitämään minut pois kantapäistä! Jalkani tuntuvat nyt paljon paremmilta!

 6. I***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rakastan näitä pohjallisia niin paljon! Ne ovat kirjaimellisesti pelastaneet jalkani töissä! Kiitos hyvin tehdystä ja tukevasta tuotteesta.

 7. M***i (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Pohjalliset ovat erittäin mukavat ja kaarituki on loistava! Muutaman käyttökerran totuttelun jälkeen ne tekivät huomattavan eron! Aion hankkia toisen parin.

 8. K***n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Suuri tuki kaari- ja kantapääkivulleni!!!

 9. W***r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tuote toimitettiin ajallaan ja täsmälleen oikeassa järjestyksessä. Nämä insertit antoivat minulle juuri sen tuen ja pehmusteen, jota tarvitsin juoksukenkiini. Erittäin suositeltava.

 10. A***o (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Pidän todella näistä!!! Auttoivat todella helpottamaan planter fasciitis. Käytän niitä kengissäni ja lenkkareissani lisätyynyn ja mukavuuden vuoksi. Suosittelen lämpimästi!