Ladattava Digitaalinen Kuulokoje

Alkuperäinen hinta oli: €60.00.Nykyinen hinta on: €39.99.

Ale!

Ladattava Digitaalinen Kuulokoje

Alkuperäinen hinta oli: €60.00.Nykyinen hinta on: €39.99.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Löydä uudelleen selkeän kuulemisen ilo

Lakkaa pyytämästä keskustelukumppaneitasi toistamaan itseään. Ortorex-kuulovahvistin parantaa kykyäsi kuulla äänet selvästi innovatiivisen sirun avulla. Laitteessamme on nupilla varustetut säätimet, joten sitä on helppo käyttää. Pariston jopa kahden päivän käyttöikä takaa keskeytymättömän suorituskyvyn ja antaa mielenrauhan siitä, ettei se sammu kesken päivän.

Havaitsee äänen selvästi
Laitteessamme on kehittynyt digitaalinen IPT-siru. Se kaappaa, digitalisoi ja käsittelee saapuvan äänen ja tarjoaa sinulle HD-äänenlaadun. Tämä takaa, että havaitset keskustelukumppanisi puheen täydellisesti.
Helppokäyttöinen
Laitteessamme on nupilla varustetut säätimet, jotka mahdollistavat äänen säätämisen ilman sormen liukastumista. Se tekee käytöstä helppoa eri-ikäisille ihmisille.
Poistaa häiritsevät äänet
Ortorex-kuulokoje analysoi ääniympäristön ympärilläsi ja vähentää valikoivasti taustameluita. Sen ansiosta voit keskittyä siihen, mikä on tärkeintä - toisten sinuun kohdistuviin ääniin.
Mukava käyttää

Hypoallergeenisistä materiaaleista rakennettu kuulokojeemme on ihoystävällinen. Neljä silikonista valmistettua korvatulppaa takaavat tiukan istuvuuden, mikä estää niiden putoamisen. Yhdessä nämä tekijät tekevät päivittäisestä käytöstä miellyttävää.

Pitkä akun käyttöikä

Laitteemme akku tarjoaa jopa 48 tunnin keskeytymättömän kuulotuen yhdellä latauksella.

Monipuolinen

Ortorex-vahvistimen ergonominen muotoilu sopii useimmille korvatyypeille.

Lisää syitä rakastaa ladattavaa digitaalista kuulokojeemme
Ladattava
Ergonominen Muotoilu
Unisex
Kestävä
Käyttäjäystävällinen
Langaton
4.75
12 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 12 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. H****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Todella hyvä hinta-laatusuhde ja ne toimivat loistavasti!!! Parempi kuin mikään muu omistamani kuulokoje, erittäin tyytyväinen ostokseen! Kiitos!!

 2. D**a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Isäni kokeili näitä kuulolaitteita muutaman viikon ajan ja sai loistavia tuloksia siltä osin, että ne auttoivat häntä kuulemaan paremmin. Hänen mukaansa ne ovat mukavat korvassa ja helppokäyttöiset. Kiitos

 3. T****a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Vaikuttavat ihan hyviltä, mutta minulla on ollut ne vasta muutaman päivän. Ääni on aika hyvä. Minulla ei ole ollut mitään ongelmia tähän mennessä 👍🏻

 4. B*n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tykkäsin pienestä koosta, äänitarkkuudesta ja helppokäyttöisyydestä. Sanoakseni, että olen innostunut näiden laadusta, on ehdoton vähättely!

 5. L***m (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Toin tämän auttaakseni kuuloani. Se toimii erittäin hyvin ja on helppokäyttöinen. Erittäin mukava käyttää. Ja ääni on myös erittäin hyvä. Suosittelisin.

 6. C****n (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Nämä ovat erinomaiset kuulokojeet! Rakastan sitä, että ne ovat ladattavia. Se on nopeaa ja ei ole kömpelöitä pikku paristoja.

 7. P****p (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Erittäin helppokäyttöinen. Huomaamaton ja parempi kuin muut saman arvoiset. Suosittelen ehdottomasti ja ostaisin uudelleen!

 8. M**e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Ostin tämän isälleni ja se toimii hienosti. Se sopii hyvin, vaikka isäni käyttää silmälaseja. Painikkeet ovat myös yksinkertaisia ja suoraviivaisia, vain päälle/pois, äänenvoimakkuus ylös/alas.

 9. R***y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Toin sen isoäidilleni, hän on ollut huonokuuloinen jo monta vuotta. Yllättäen hän rakastaa niitä. Supernopea lataus ja erittäin helppokäyttöinen, varsinkin vanhemmalle ihmiselle.

 10. N****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Nämä kuulokojeet ovat mukavat koko päivän. Ne toimivat hyvin ja auttavat minua kuulemaan paremmin. Olen iloinen, että ne ovat ladattavia, ja se on melko nopeaa.