Punainen Valohoitolamppu

98.99

Ale!

Punainen Valohoitolamppu

98.99

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Paranna sisältäpäin ja palauta kehon tasapaino mukavasti omassa kodissasi

Ortorex Punavalolamppu vaikuttaa uudistavasti ja parantavasti kehon soluihin. Tämä puolestaan lievittää kouristuksia, kipua ja väsymystä lisäämällä kehon hapensaantia. Lisäksi se parantaa ihon ulkonäköä. Tämä hoito vahvistaa myös immuunijärjestelmää ja parantaa unen laatua.

Kivunlievitys
Parantamalla verenkiertoa lamppumme vähentää lihaskipua, turvotusta ja tulehdusta. Se nopeuttaa paranemisprosessia, jotta toipuminen tapahtuisi nopeammin.
Ihon nuorentaminen
Ortorex-Lamppu edistää kollageenin kasvua. Se minimoi ryppyjä, arpia, punoitusta ja aknea. Lisäksi se tekee ihosta kimmoisamman ja vähentää ihon epätasaista sävyä ja tummia täpliä.
Energianlisäys
Lamppumme vahvistaa mitokondrioita. Näin se lisää energiatasoja ja parantaa hyvinvointia. Tämä edistää myös rentoutumista ja auttaa nukkumaan paremmin.
Koko kehon kattavuus

Valaisimessamme on 225 LED-valoa, jotka parantavat koko elimistön hyvinvointia.

​​Useita paikkoja

Valaisimemme voidaan ripustaa vaaka- tai pystysuoraan tai sijoittaa itsenäisesti.

Helppo käyttää

Kytke se vain verkkovirtaan, laita suojalasit päähäsi ja istu 0-78 tuuman (0-2 m) etäisyydellä 2-15 minuutin ajan.

Lisää syitä rakastaa lamppua
Turvallinen
Energiansäästö
Kivuton
Laaja Peittoalue
Kevyt
Kannettava
Tekniset tiedot
Mitat:
12.2x12.2x1.3 inch (31 x 31 x 3.3 cm)
Aallonpituus:
Punainen:
660 nm
Infrapunainen Punainen:
850 nm
Paino:
2.43 ibs (1.1 kg)
LEDien Määrä:
225
4.81
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1

 1. S****a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Hankin tämän käytettäväksi jalkoihini. Se tuottaa jonkin verran lämpöä, joka tuntuu varmasti hyvältä. En ole käyttänyt sitä niin usein kuin suositellaan päivittäin, joten en voi t puhua sen parantavasta kyvystä. Mutta jalkani tuntuvat varmasti paremmilta jokaisen käytön jälkeen.

 2. D****y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Minulla on ollut tämä lamppu vasta muutaman päivän, mutta se on laadultaan ja kooltaan hyvä. Odotan innolla, että saan käyttää tätä päivittäin rentoutumiseen ja ihonhoitoon.

 3. A**a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Suosittelen lämpimästi tätä punaista valohoitolamppua kaikille. Tätä valoa on helppo käyttää jaloissani, voin lukea kirjaa terapian aikana. Auttaa jalkojeni neuropatiaan!

 4. A***y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olen ehdottomasti punavalohoidon kannattaja! Niin onnellinen, että tilasin tämän lampun. 10 päivän sisällä näin eron ikäluomiin ja ryppyihin otsallani. Käytettyäni sitä päivittäin, ja niveltulehduksen aiheuttama kipu on vähentynyt! Suosittelen lämpimästi!

 5. P***t (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Valoja on paljon ja kaikki ovat tarpeeksi kirkkaita ja ovat toimineet jo kuukauden ajan. Ei mitään moitittavaa tässä laitteessa. Vaimoni käyttää sitä mielellään kaksi kertaa viikossa ennen nukkumaanmenoa ja sanoo sen auttavan häntä.

 6. M***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Täydellinen pieni punainen valo terapia istuntoja kotona!!! Minä käytän sitä kasvoihini ja poikaystäväni käyttää sitä selkä- ja jalkalihaksiin!!! Me rakastamme sitä!!!