Istuintyyny Toimistotuoliin

Alkuperäinen hinta oli: €90.00.Nykyinen hinta on: €44.98.

Ale!

Istuintyyny Toimistotuoliin

Alkuperäinen hinta oli: €90.00.Nykyinen hinta on: €44.98.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Istu pitkiä tunteja ilman epämukavuutta ja riskejä

Ortorex-Istuintyyny on tieteellisesti suunniteltu lievittämään istuimessa istumisen aiheuttamaa painetta takaraivoon. Se auttaa lievittämään lihasväsymystä ja -kipua. Lisäksi se auttaa ylläpitämään oikeaa ryhtiä, joka ei aiheuta epämukavuutta ja häiriöitä.

Kivunlievitys
Istuintyynymme tukee takapuolta ja auttaa lievittämään ja ehkäisemään selkä-, lonkka- ja iskiashermokipuja. Se on erityisen tehokas välilevytyrässä, häntäluun vammoissa, iskiasissa ja muissa selkäongelmissa.
Sairauksien ehkäisy
Väärä istuma-asento voi aiheuttaa peräpukamia, korkeaa verenpainetta tai sydän- ja verisuoniongelmia. Tyynymme tasoittaa lantiota ja selkärankaa, parantaa ryhtiä ja verenkiertoa. Tämä puolestaan vähentää vaivojen syntymisen ja kehittymisen riskejä.
Muistivaahto
Ortorex-Istuintyynyn vaahtomuovissa on muistivaikutus, joka jakaa kuormituksen tasaisesti koko sen pinnalle. Se palautuu käytön jälkeen nopeasti alkuperäiseen muotoonsa eikä menetä ortopedisiä ominaisuuksiaan.
Ortopedinen ääriviivat

U-muoto mukautuu mukavasti ainutlaatuiseen vartalonmuotoasi.

Hengittävä muotoilu

Ylempi verkko ja erityinen U-muotoinen pehmuste edistävät ilmanvaihtoa ja vähentävät hikoilua.

Monipuolinen käyttö

Tyynyä voidaan käyttää millä tahansa istuimella, mukaan lukien toimistotuolit, autonistuimet ja muut.

Lisää syitä rakastaa tyynyämme
Kannettava
Liukumaton
Pohja
Kevyt
Ihoystävällinen
Piilotettu
Vetoketju
Irrotettava Kansi
4.67
12 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 12 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. D*****d (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä muistivaahtomuovinen selkätukityyny auttoi ehdottomasti lievittämään selkäkipujani, kun istuin pitkään tietokoneen ääressä. Mielestäni se auttoi myös parantamaan ryhtiäni. Muistivaahto on melko paksu ja se sopii hyvin kotitoimistotuoliini. Kiitos paljon!

 2. E***r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Kokeiltuani tätä tyynyä tajusin, etten voi istua ilman sitä ollenkaan. Joten… tilasin toisen! Käytän yhtä toimistotuoliini ja yhtä auton istuimelle. Ne toimivat loistavasti ja tarjoavat suurta mukavuutta ja kivunlievitystä. Joka pennin arvoinen,

 3. B******e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Auttoi vanhaa työtuoliani kuin taikaiskusta… se teki suuren eron mukavuuteeni ja vähensi selkäkipuja. Ostaisin sen varmasti uudelleen.

 4. A***e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Suhtauduin epäilevästi tähän tyynyyn, mutta olen niin iloinen, että ostin sen. Tämä auttaa niin paljon ja lievittää paljon alaselkäkipuja. Jos joku epäilee, älkää epäilkö. Ostakaa tämä tuote!

 5. I****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tyyny on sopivan paksu ja leveä, ja se on myös sopivan painoinen, joten sitä voi kuljettaa ympäri taloa tai käyttää autossa. Se on ihanteellinen selkäkipujen lievittämiseen ja asennon korjaamiseen. Super tyytyväinen ostokseeni.

 6. S***w (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Laitoin tyynyn autooni, ja se on vaikuttanut selkääni huomattavasti. Se antaa uskomatonta tukea siellä, missä sitä eniten tarvitsen. En voisi enää ajaa ilman sitä.

 7. H****d (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä tyyny on upea! Se on pehmeä ja siinä on muistivaahtopehmuste. Kotelon voi ottaa pois pesua varten. Täydellinen tuoleihin tai autoihin, joissa ei ole lannerangan tukea!

 8. L***c (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Käytin sitä autossani road tripillä ja se oli hengenpelastaja! Sopii mukavasti ja on loistava niille, jotka tarvitsevat tukea selälleen.

 9. N****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Minulla on iskias ja olin menossa 7 tunnin matkalle. Ostin tämän, ja se teki kaiken maailman eron. Se tukee hyvin ja on erittäin mukava. Kannatti ostaa!

 10. N**k (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Hyvä tuote. Antaa hyvän suojan häntäluulle ja helpottaa istumista työaikana. Suosittelen