Ultraääni Anti-Selluliittia Hierontalaite Laihduttaa Koneen

Alkuperäinen hinta oli: €80.00.Nykyinen hinta on: €39.99.

Ale!

Ultraääni Anti-Selluliittia Hierontalaite Laihduttaa Koneen

Alkuperäinen hinta oli: €80.00.Nykyinen hinta on: €39.99.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Saat nopeasti kiinteän ja muotoillun vartalon! Tunnet olosi hyväksi omassa ihossasi!

Rasva vatsassa, vyötäröllä, käsivarsissa, selässä, lantiolla ja reisissä on sitkeää. Tässä kohtaa kehoa muokkaava ultraäänikone tulee kuvaan mukaan! Kyseessä on ei-invasiivinen ja kivuton laite, joka käyttää lämpö- ja ääniaaltoja rasvan polttamiseen, selluliitin vähentämiseen ja löysän ihon kiristämiseen. Se on vaikuttava läpimurto ei-kirurgisessa rasvanpudotustekniikassa!

Laite toimii 3 tehokkaimmalla kliinisesti todistetulla teknologialla: SLS (sähköinen lihasstimulaatio), infrapunavalo ja ultraäänikavitaatio. Tämä kehittynyt teknologia auttaa hajottamaan rasvasoluja ja vapauttamaan ne imunestejärjestelmän kautta. SLS-mekanismi stimuloi kehoa passiivisella liikkeellä mikrovirran alla. Enemmän lihasliikettä lisää aineenvaihduntaa ja hajottaa enemmän rasvaa. Koko prosessi hoikentaa ja kiinteyttää kehoa vartalon muotoilun varmistamiseksi.

Ultraääni laihdutuskoneen käytön edut:

 • Polttaa rasvaa ja muotoilee kehoa
 • Vähentää painoa
 • Poistaa itsepäistä rasvaa ja selluliittia
 • Kiristää roikkuvaa ja löysää ihoa
 • Parantaa ihon rakennetta
 • Poistaa juonteita, ryppyjä ja tummia silmänalusia

Lisäksi SLS-hoito parantaa aineenvaihduntaa parantamalla verenkiertoa. Se stimuloi liikehermoja niin, että kohteena olevien lihasryhmien on harjoitettava passiivisesti laajentuakseen ja supistuakseen. Se parantaa lihasvoimaa ja kestävyyttä. Siksi tätä tekniikkaa käytetään laajalti fysioterapiassa, kuntosaliharjoittelussa ja kauneuden nuorentamisessa.

Parasta on, että voit suorittaa tämän toimenpiteen mukavasti omassa kodissasi! Sinun tarvitsee vain hieroa ongelma-aluetta laitteella 10-30 minuutin ajan 10-12 istunnon ajan saavuttaaksesi pitkäkestoisia tuloksia. Sen on osoitettu vähentävän vyötärönympärystä 2-4 cm ja rasvakerrosta 13%. Tämä monikäyttöinen painonpudotuslaite tarjoaa ratkaisun, joka toimii useimmille vartalotyypeille ja vaatii vain vähän vaivaa.

AVAINTIEDUT:

✔️ LAIHDUTUS JA KIINTEYTYS – Laite polttaa rasvaa, kiristää ihoa, palauttaa sen kimmoisuuden ja aktivoi soluja säätelemään sisäistä eritystä ja nopeuttamaan rasvan kulutusta. Se poistaa tehokkaasti rasvaa myös itsepäisiltä alueilta ja antaa sinulle kiinteän ulkonäön.

✔️ SELLULIITINPOISTO – Korkeataajuinen lämpö ja ääniaallot tunkeutuvat ihoon karkottaen selluliitin ja palauttaen ihon kimmoisuuden.

✔️ KOKO VARTALON KÄYTTÖ – Voit käyttää ultraäänilaitetta millä tahansa kehon alueella, jossa on ylimääräistä rasvaa – reidet, vatsa, selkä, jalat, käsivarret, hartiat, kaula tai pakarat. Sitä voidaan käyttää myös pienemmillä alueilla, kuten leuassa ja silmien ympärillä.

✔️ TURVALLINEN JA KIVUTON – Ultraääntä käytetään rutiininomaisesti monissa diagnostisissa ja terapeuttisissa lääketieteellisissä toimenpiteissä. Toimenpiteen aikana ja sen jälkeen et koe kipua tai epämukavuutta. Saatat korkeintaan tuntea lievää lämpenemistä, kun laite kulkee ihollasi.

 

Huomautus: Yleensä tulokset näkyvät 2-5 jatkuvan hoitokerran jälkeen. Kehotyypistäsi riippuen saatat tarvita vähintään 6-12 hoitokertaa saadaksesi haluamasi tulokset.

 

Paketti sisältää:

1 x Laihdutuslaite
4 x SLS-kontaktityynyt
1 x Johtolanka
1 x Virtalähde (UK, US, EU, AU)
1 x Englanninkielinen Käyttöohje

4.75
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1. D****y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tuote on erinomainen ja toimii hyvin

 2. M****a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä hierontalaite todella toimii! Huomasin, että vatsani litistyy. Olen käyttänyt sitä tähän mennessä 2 viikkoa. Suosittelen!

 3. G****a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Hieno vekotin. Pidän siitä

 4. F***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Erinomainen tuote! Helppo käyttää. Näen eron ihon parantumisessa

 5. S****a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Kone toimii hyvin, lämpiää hieman. Minusta se on todella tehokas

 6. Q****y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä laihdutushierontalaite on pakollinen minunlaisilleni laiskoille ihmisille 🙂 Se todella nopeuttaa painonpudotusta. Olen erittäin iloinen saadessani tämän!

 7. R***e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Käytin sitä täsmälleen ohjeiden mukaan, ja tunsin jonkin verran lämpöä. Mutta niin sen kai pitääkin toimia. Voin sanoa, että raskausarvet ovat ehdottomasti häviämässä.

 8. I***a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Käytän sitä selluliittia ehkäisevän geelin kanssa ja vatsani ja sukkahousuni tuntuvat tiukemmilta.

 9. G****a (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Helppo seurata ohjeita, ja se toimii! Kun olen käyttänyt tätä hierontalaitetta viikon ajan, voin nähdä, että ihoni on paljon sileämpi ja kirkkaampi!

 10. H*****y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tämä on hämmästyttävä laite! Minulla oli paljon selluliittia vatsassani raskauden jälkeen. Sen jälkeen, kun olen alkanut käyttää sitä, olen huomannut hämmästyttäviä muutoksia ihon kunnossa. Erittäin suositeltava.