Super Paksu Painotettu Lämmin Huopa

229.99359.98

Ale!

Super Paksu Painotettu Lämmin Huopa

229.99359.98

Muista tarkistaa koko meidänKokotaulukko
Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Älä anna kylmän häiritä uniasi

Koe äärimmäinen lämpö Ortorexin paksun peiton avulla. Sen raskas materiaali tarjoaa poikkeuksellisen hyvän eristyksen, joka sopii täydellisesti koleisiin öihin. Se on myös niin miellyttävän tuntuinen, ettet halua nousta sängystä.

Lämmin

Sen sijaan, että nostaisit termostaattia, kääriydy tähän fleecepeittoon. Se sitoo ruumiinlämmön lähemmäs kehoasi ja pitää sinut lämpimänä.

Pehmeä

Peittomme on paksu ja mukava, joten tunnet olosi kodikkaaksi ja rentoutuneeksi sitä käyttäessäsi. Sen pehmeys antaa rauhoittavan kosketuksen, mikä edistää rauhallista lepoa.

Kestävä

Ortorex-talvipeitto kestää kulutusta. Se kestää usein toistuvia pesuja menettämättä ulkonäköään tai rakennettaan.

Kokoopas
SIZELENGTHWIDTH
cminchcminch
S20078.715059.1
M22086.618070.9
L23090.620078.7
XL24094.522086.6
4.82
11 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 11 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  1. K***a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Erittäin mukava. Erittäin mukavat. Mutta se myös hengittää hyvin, joten et ylikuumene kesällä. Materiaali on myös kestävää, ja se on kestänyt hyvin useiden pesujen jälkeenkin.

  2. A***y (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Painon jakautuminen on täydellinen, eikä se liu’u yöllä. Loistava kylmiin ja yksinäisiin öihin. Suositellaan.

  3. M***a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Rakastan tätä huopaa todella paljon. Se saa minut tuntemaan itseni rauhalliseksi ja rakastetuksi, kun nukahdan sen alle. Yksi parhaista hankinnoistani!

  4. N****y (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Tämä peitto on hieno, mutta se on melko raskas liikuteltava. Se ei kuitenkaan vaikuta sen antamaan unenlaatuun. Mutta se voi olla työläs, jos sitä joutuu joskus kantamaan huoneesta toiseen!

  5. D****a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Pidän tästä huovasta, mutta se on mielestäni hieman liian lämmin kesäkäyttöön. Toimii kuitenkin täydellisesti kylmempinä vuodenaikoina, pitää minut mukavana ja auttaa parantamaan unenlaatuani.

  6. K***n (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    En voi muuta kuin kiittää tämän tuotteen valmistajia! Se on superpehmeä ja paksu, joka pitää minut mukavana ja lämpimänä. Auttaa myös vähentämään stressiä nukahtaessa.

  7. S****e (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Tämä on täydellinen niille ihmisille, jotka tarvitsevat hyvät yöunet. Se on yllättävän mukava ja auttaa minua nukahtamaan nopeammin kuin ennen. Suosittelen lämpimästi!

  8. P*****a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Olin aluksi epäileväinen, mutta tämä peitto on parantanut uneni laatua kuin mikään muu. Sen ympärille on ilo kietoutua kylminä öinä.

  9. O****a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Tämä peitto on kaikki mitä tarvitset upeaan uneen! Paino on täydellinen. Se pitää yllä tervettä ruumiinlämpöä, ja herään joka aamu latautuneena!

  10. L****a (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    En voi saada tarpeekseni tästä painotetusta huovasta. Se pitää minut erittäin lämpimänä olematta liian raskas. Harkitsen toisen hankkimista olohuoneeseeni!