Vauvanvalvontalaite Wi-Fi Turvakamera

Alkuperäinen hinta oli: €69.98.Nykyinen hinta on: €34.97.

Ale!

Vauvanvalvontalaite Wi-Fi Turvakamera

Alkuperäinen hinta oli: €69.98.Nykyinen hinta on: €34.97.

Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Pidä pikkuista silmällä missä ikinä oletkin

Saat mielenrauhan Ortorex-vauvamonitorin avulla! Kristallinkirkkaan äänen ja videon ansiosta tunnet olevasi lähempänä lastasi etäältä. Laadukkaista materiaaleista valmistettu laitteemme takaa pitkäaikaisen käytön. Se voidaan liittää hotspottiin, mikä takaa valvonnan silloinkin, kun Wi-Fi ei ole käytettävissä.

Laaja peittoalue
Kamera kääntyy 355°, mikä tarjoaa täydellisen näkymän lapsesi huoneeseen.
Kaksisuuntainen viestintä
Orotrex-vauvamonitorissa on kaiutin ja mikrofoni. Voit puhua lapsellesi ja rauhoitella häntä etänä, mikä lisää turvallisuuden tunnetta.
Etäkäyttö
Hallitse monitoria mistä tahansa älypuhelimen avulla. Pilvitallennuksen ansiosta voit tallentaa videotallenteet verkkoon myöhempää katselua varten.
Yökuvaus

Pidä lapsesi silmällä myös pimeässä. Tämän toiminnon avulla voit seurata heidän toimintaansa häiritsemättä heidän untaan.

Liiketunnistin

Laite lähettää hälytyksiä älypuhelimeesi, kun se havaitsee liikettä lapsen huoneessa.

Kätevä muotoilu

Ortorex-vauvakamera sopii mihin tahansa tavalliseen ruuvipesään. Sitä voidaan säätää helposti, mikä takaa parhaan näkymän vauvan huoneeseen.

Lisää syitä rakastaa tuotettamme
Kestävä
Helppo Käyttää
Kannettava
Langaton
Tekniset tiedot
Virtalähde:
110-240V
Virrankulutus:
5W
Käyttölämpötila:
14-140°F (-10-60°C)
Pannun liikealue:
0-360°
Kallistusliikealue:
'-10-180°
IR-etäisyys:
32.8-49.2 feet (10-15 m)
Linssi:
3.6 mm
Resoluutio:
3MP
Tuetut mobiilijärjestelmät:
Android, IOS
4.75
13 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 13 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  1. K****n (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Olen vaikuttunut tästä kamerasta. On hienoa, että meillä on reaaliaikainen seuranta terävällä videolaadulla. Se on pienikokoinen eikä se herätä paljon huomiota huoneessa. Suosittelen sitä varmasti muille vanhemmille!

  2. A***n (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Tämä kamera on ylittänyt odotukseni laadullaan ja suorituskyvyllään. Videon selkeys on erinomainen, ja sovelluksen ilmoitukset tulevat ajallaan. Rakastan sitä, että voin käyttää sitä myös lemmikkieni valvontaan, kun vauva nukkuu. Loistava monitoimilaite.

  3. C****r (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Olin todella yllättynyt tästä kamerasta! Se on erittäin hyvä. Käyttöönotto oli superhelppo ja kesti vain pari minuuttia. Minulle antaa suuren mielenrauhan, että voin kääntää kameraa ja puhua pienokaiselleni. Suosittelen lämpimästi.

  4. B***k (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Tämä vauvakamera toimii loistavasti! Minulta kesti jonkin aikaa navigoida sovelluksen läpi, mutta se ei ole paha, kun sen oppii. Kameralla on hyvä kantama ja se toimii myös kaukaa. Ostaisin uudelleen ja suosittelisin muillekin.

  5. H***y (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Erittäin helppo asennus. Kuvanlaatu on riittävän hyvä. Kameraa voi kääntää, jolloin näen koko huoneen. Sovellus on käyttäjäystävällinen ja tekee seurannasta todella helppoa. Mikä loistava investointi kotiimme!

  6. A****y (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Ostin tämän kameran pitääkseni silmällä pientä lastani, kun teen kotitöitä ympäri taloa. Kaksisuuntainen ääniominaisuus on hengenpelastaja, voin puhua vauvalleni ja rauhoitella häntä olematta huoneessa. Fantastinen tuote, johon luotan joka päivä!

  7. D***n (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Tämä kamera toimii erittäin hyvin ja se oli helppo asentaa. Se antaa upean näkymän jopa yöllä! Tunnen oloni paljon turvallisemmaksi tietäen, että voin tarkistaa vauvani milloin tahansa puhelimestani. Suosittelen tätä kameraa kaikille vanhemmille, jotka haluavat mielenrauhaa.

  8. L****y (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Tämän kameran asennus oli helppoa ja nopeaa, ja se toimii moitteettomasti. Kamera on tukeva ja hyvin rakennettu. Emme voisi olla tyytyväisempiä siihen. Ehdottomasti sen arvoinen!

  9. M***e (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Ensikertalaiselle vanhemmalle tämä kamera on ollut siunaus! Olen vaikuttunut sen kyvystä kallistaa ja panoroida etänä ja kattaa vauvani huoneen jokaisen kulman. Yökuvausominaisuus on erittäin luotettava ja selkeä

  10. R***k (tarkistettu ostaja)

    Suomi

    Tällä kameralla on paljon tarjottavaa – selkeää videokuvaa, yönäköä ja kaksisuuntaista ääntä. Se on ollut todella hyödyllinen vauvani valvonnassa. Liikehälytyksissä voi toisinaan olla viiveitä, mutta se on pieni ongelma. Kaiken kaikkiaan se on luotettava ja tehokas vauvanvalvontaratkaisu.