Korkea Vyötärö Äitiys Leggingsit

34.9939.98

Ale!

Korkea Vyötärö Äitiys Leggingsit

34.9939.98

Muista tarkistaa koko meidänKokotaulukko
Ilmainen toimitus kaikille tilauksille

Kuvaus

Tue kasvavaa kehoasi, kun olet liikkeellä

Ortorex-Äitiyssäärystimet on suunniteltu tukemaan kehoa raskauden aikana ja sen jälkeen. Ne tarjoavat asteittaista kompressiota, joka lievittää turvotusta ja tulehdusta. Lisäksi ne lievittävät tehokkaasti selkä-, vatsa- ja lantiokipuja.

Tehokas tuki
Leggareissamme on erityinen tukikerros. Se nostaa vatsaa varovasti ylöspäin, jotta lantioltasi saataisiin hieman painoa pois. Tämä puolestaan lievittää lantioon ja selkään kohdistuvaa painetta.
Pysy aktiivisena
Äitiyslegginsit eivät rajoita joustavuutta ja tarjoavat liikkumisen vapautta. Niiden käyttäminen mahdollistaa aktiivisen liikkumisen, mikä edistää miellyttävämpää ja terveellisempää raskautta.
Lievä puristus
Ortorex Korkeavyötäröiset Legginsit Parantavat verenkiertoa ja estävät veren kerääntymistä suoniin. Tämä vähentää turvotusta, jalkojen laskimotukoksia ja kohonnutta sykettä.
Kasvaa kanssasi

Äitiyslegginsit tukevat sinua hellävaraisesti ja turvallisesti kaikkien 40 raskausviikon ajan ja pitkälle uuden äidin elämään.

360° tuki

Ortorex-Äitiysleggingsit antavat monipuolisen taustatuen.

Korkea vyötärönauha

Leggingsit eivät liu'u alas riippumatta siitä, kuinka aktiivisesti toimit.

Lisää syitä rakastaa legginsejämme
Anti-Hankausta
Pehmeä
Ei-Läpinäkyvä
Hengittävä
Elastinen
Saumaton
Kokoopas
KOKOTAULUKKO
Leggings Waist Hips
cm inch cm inch
S 62-72 24.4-28.3 90-98 35.4-38.6
M 72-86 28.3-33.9 98-112 38.6-44
L 83-98 32.7-38.6 109-121 42.9-47.6
XL 92-115 36.2-45.3 116-136 45.7-53.5
2XL 98-125 38.6-49.2 120-146 47.2-57.5
***Pituus leggingsit kaikille kooille on 97-100 cm / 38.2-39.4 inch
4.63
16 Arvostelut Kirjoita Arvostelu
95%
vastaajista suosittelisi tätä ystävälleen

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1

 1. S*****r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Parhaat kokeilemani äitiyslegginsit!!! Laatu on uskomaton ja ne ovat niin mukavat ja tukevat vatsaani. Ne istuvat täydellisesti ja ovat paksua joustavaa materiaalia.

 2. P****y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Niin pehmeät ja mukavat. Periaatteessa elän niissä. Kaikki kysyvät, mistä olen saanut ne! Ehdottomasti suositeltava 👍👏👏.

 3. T****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olen 7 kuukautta raskaana ja olen kokeillut useita pareja äitiyslegginssejä tuloksetta. Nämä ovat ehdottomasti KAIKKI, mitä etsin. Täydellinen määrä venyvyyttä, eivätkä ne ole läpinäkyvät!!!!. Olen super onnellinen näiden löytämisestä!

 4. C*****e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Tuntuvat hyvältä, mutta ovat hieman tiukat, luulen, että tarvitsen yhtä kokoa suuremman. Suosittelen koon kasvattamista.

 5. V****r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Nämä leggingsit ovat upeat! Korkea vyötärö pitää äitini jiggailun turvallisena (olen 6 kuukautta synnytyksen jälkeen) ja jaloissa ei ole pussimaisia osia! Tilaan toisen parin!

 6. B***e (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Nämä ovat upeita! Suuri vatsatuki, mukava kompressiotaso. Eivätkä ne aiheuta minulle ärsytystä vatsassa. Loistava ostos!

 7. A*y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Olen rakastunut näihin legginseihin!!!! Ne ovat kaikki mitä haluan käyttää. Pehmeät, joustavat ja kyykkyä kestävät, ja ne ovat oikean kokoiset!!! Vatsani tuntuu niissä täysin suojatulta 😍❤️.

 8. B**b (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Nämä housut ovat joustavat ja mukavat, ja vatsa nousee hyvin korkealle (jättäen paljon tilaa kasvaa). Mukavat boppaamiseen ympäri taloa tai rentoon pukeutumiseen.

 9. H****r (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Etsin mukavat leggingsit kuluttamatta omaisuutta. Olen tyytyväinen ostokseeni. Nämä ovat pehmeää joogamateriaalia/urheilumateriaalia, eivätkä ne ole läpikuultavat, kun liikut. Suosittelen

 10. R***y (tarkistettu ostaja)

  Suomi

  Rakastan näitä niin paljon, etten halua ottaa niitä pois! Ne ovat niin pehmeät ja mukavat ja sopivat hyvin! Niissä on tarpeeksi venyvyyttä, jotta voin mennä koko termiin ja ne ovat tarpeeksi paksuja, jotta ne ovat kyykkyjä kestäviä. Täydelliset legginsit tulevalle äidille!